offtopic: baggio a to forum to http://vcmi.eu ? czy inne?
też jestem fanem heroes 3 a zwłaszcza heroes3.5
Hirołs jest fajny, ale nie aż tak żebym podejmował się jakieś posady na portalach dotyczącej tej gry.

Forum to hm.. nie no po co mam dawać adres, nie chcę żebyście się śmiali ;DD Ostatnio też zainteresowałem pewnym portalem, który powstanie, dotyczący gierek na Xboxa, itp. coś typu CD-A. Muszę napisać recenzję gry czy czegoś, a jeszcze mi nawet Xbox nie przyszedł, chociaż za pierwszą recenzję GG lite napisał, że świetna robota i mam napisać coś związane już z portale, hmm... ;d
Dobra to przejdźmy do tego co ważne, zjebałem sprawę, miałem przetłumaczony znaczy tekst, dałem go na pendrive bo robiłem formata, itp. Z pena daje powoli dane na kompa, blebleble, potem nagle musiałem sformatować pena - nie pamiętam dokładnie czemu, nagle przypomniałem sobie, że motyla noga nie zgrałem ważnego dla mnie folderu z moimi pierdółkami iii fotkami z imprez, itp., co najgorsze przypomniałem sobie, że wraz z nimi USUNĄŁ SIĘ PRZETŁUMACZONY TEKST RETURNINGA. Przepraszam bardzo za moją głupotę. Postaram się szybko to nadrobić, ale nie będzie takie proste bo jednak chęci już mniejsze. Pis.