67%
Ale wiem, że to nie jest wiarygodny test. Sam oceniłbym swoje umiejętności na góra 10% (6 za scenarzystę, 3 za skryptera i 1 za spacer) bo wiem, że do mistrzostwa brakuje mi bardzo wiele.
Myślę że bardziej wiarygodnie będzie podać swoje umiejętność w jakiejś skali i wtedy podsumować np. (podam na swoim przykładzie - ocenię się krytycznie)
1.Scenarzysta 12/15 (dobre opinie moich prac, pisuję ciekawę wiersze i opowiadania, dużo fajnych pomysłów, na polskim 100% za styl pisania i bogate słownictwo)
2.Skrypter 10/20 (pisanie dialogów, monologów, grzebanie w skryptach czarów, itemów i potworów, wpisy do dziennika, funkcje, zmiene, tworzenie npc, startup, potwory i coś tam jeszcze)
3.Grafik 3d 3/20 (proste modele 3d w wingsie)
4.Grafik 2d 0/10
5.Level designer 3/10 (wstawianie vobów, startpointów, waypointów, freepointów, dźwignie, parę trików z vobami, drogi oczywiście, przedmioty itp)
6.Animator 0/15
7.Filmowiec 2/10 (obsługa Ulead Video Studio 11+, Frapsa, Ivony i programów do przerabiania dźwięku; kilka filmików na koncie, czterech widzów na youtube, dodawanie prostych efektów, podpisów i dźwięku do filmiku, itp)
Czyli razem (według tego systemu) 30%
Oczywiście najważniejsze by oceniać się obiektywnie co często może się okazać bardzo ciężkie dla niektórych ludzi ;p