Modder 22733 50

O temacie

Autor Sulejman

Zaczęty 4.03.2010 roku

Wyświetleń 22733

Odpowiedzi 50

Kaaz

Kaaz

Użytkownicy
posty101
  • Użytkownicy
Pff kozaki, przebijecie ? 16%  :lol:

Life Is Brutal....

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Modder
#21 2010-06-26, 02:17(Ostatnia zmiana: 2010-06-26, 02:18)
Idioci, nie wiem jak wy to zrobiliście. Przecież wystarczy ciągle naciskać [2] i [Enter].
Ja tak zrobiłem i mam 100% zostając tym samym najlepszym modderem na themodders :roll:
Normalnie chyba zacznę się rozglądać za pracą w 5tej Kolumnie :)

Kaaz

Kaaz

Użytkownicy
posty101
  • Użytkownicy
Oh right, teraz też jestem fajny bo mam 100% ;p

Life Is Brutal....

Sulejman

Sulejman

Użytkownicy
Piotrek
posty237
Propsy229
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Piotrek
Cytat: Aztek link=topic=9120.msg100496#msg100496 date=Jun 26 2010, 02:17 AM\'
Idioci, nie wiem jak wy to zrobiliście. Przecież wystarczy ciągle naciskać [2] i [Enter].
Ja tak zrobiłem i mam 100% zostając tym samym najlepszym modderem na themodders :o
Normalnie chyba zacznę się rozglądać za pracą w 5tej Kolumnie :facepalm:
Ludzie trzymajcie mnie... I co z tego, że klikałeś ciągle 2? To nie jest łamigłówka... Wynik jest po to, żebyś się MNIEJ WIĘCEJ orientował w swoich umiejętnościach, a nie żeby podniecać się napisem "100%" i tym jaki jesteś sprytny inaczej.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Po drodze to był już program, który koleś napisał sobie dla nauki, zabawa, niepoważne cośtam, a teraz to jest test do orientowania się w umiejętnościach? Poza tym to ni cholery nie masz poczucia humoru, beki, czy co tam jest porzebne do zauważenia, że stek czynił bekę.

Alexik

Alexik

Użytkownicy
posty396
Propsy150
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

Alexik

Modder
#25 2010-06-28, 07:21(Ostatnia zmiana: 2010-10-14, 11:27)
Ja tak zrobiłem i mam 100% zostając tym samym najlepszym modderem na themodders
Jestes ale na zadupiu

Sulejman

Sulejman

Użytkownicy
Piotrek
posty237
Propsy229
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Piotrek

Sulejman

Modder
#26 2010-06-29, 07:38(Ostatnia zmiana: 2010-06-29, 07:41)
Po drodze to był już program, który koleś napisał sobie dla nauki, zabawa, niepoważne cośtam, a teraz to jest test do orientowania się w umiejętnościach? Poza tym to ni cholery nie masz poczucia humoru, beki, czy co tam jest porzebne do zauważenia, że stek czynił bekę.
Nie wszyscy maja ochotę ma żarty na każdym kroku...

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Ale my mamy.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
masz rację, gierka w trybie tekstowym robiona dla jaj to poważna sprawa i nie ma się co śmiać. Co ty, od wczoraj tu jesteś?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Wynik jest po to, żebyś się MNIEJ WIĘCEJ orientował w swoich umiejętnościach

Ale to nawet nie jest "mniej więcej", ponieważ test nie jest w żaden sposób miarodajny. Koniecznością otrzymania dobrej noty jest wymagane np. od skryptera znajomości edytorów graficznych co jest nieporozumieniem. Rozsądnym pomysłem byłoby pogrupowanie testu na dziedziny a przede wszystkim odpowiedniego doboru pytań i zakresu punktowanej wiedzy bez strzelanek typu "umiejętność animowania czegośtam i stawania na głowie". Tu by się z kolei należało skonsultować z kilkoma osobami obeznanymi w tematyce moddingu, aby oszacować jakie umiejętności są cenne i co należy uwzględnić w teście.
Kolejna rzecz to forma. Wybacz, ale formularz ankiety w okienku dosa to tragiczny pomysł, zarówno ze względu na czytelność, estetykę jak i funkcjonalność tego rozwiązania. Gdy odpaliłem Twój program była to udręka. Ankiety w formie strony internetowej to zdecydowanie lepsze wyjście.

Matej

Matej

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy
72%  :lol2:

Dawniej Matej, teraz MAT3Y.

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
85% - dzivny jest ten test bo jak mozna dodavacz punkty za to ze oO  sobie myszle ze jestem dobry lub niewiem zupelne vszystko  :lol2:  przecziesz jak umiesz skritkovacz sam sebe i kazdemu napevno jest daleko do idealu (bo nikt nim niejest) to chyba punkty sie za cosz takie niedaja ... wimaga popravky. oj i jescze moze bysz zmienil odpowiedz tak by niebylo by latwo oszukacz ... podaje propozicje
...Czi zalezy na nazvach kosci ?
 tak, nie , lub nieviem ,
tu chcialem pokazacz ze pytanie odkazuje na czensc z animacjami , ty ktorzi nic o nich nieviedza nieviedza czi popravne jest tak lub nie  :D  i dotego jescze zrobicz by niepokazovalo vynik tuz po pytaniu tylko po skonczeniu testu,
bo tak mozna sprobovacz viele razy i wiesz za ktore dodalo punkty a za ktore nie

Bogdan Zwei

Bogdan Zwei

Użytkownicy
Wulgarny skurwiel pierdolony.
posty1864
Propsy541
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wulgarny skurwiel pierdolony.
Mi wyszło 85% ;d

:ok: zachęca do dalszej pomocy. Nie zapominaj o tym!

Prywatne wiadomości typu "Ej, pomocy" kasuję od razu. Od tego jest forum, a nie PW.

To me, defeat in anything is merely temporary, and its punishment is but an urge for me to greater effort to achieve my goal. Defeat simply tells me that something is wrong in my doing; it is a path leading to success and truth.

In order to realize our true self we must be willing to live without being dependent upon the opinion of others.

Pajki
  • Gość
91  :D

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
91 :D  
Szkoda, że na forum nie znajduje to odzwierciedlenia :lol2:

kamiloops

kamiloops

Użytkownicy
posty161
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
70%
Pomyliło mi się 3 razy, bo dałem 3 zamiast 2  :lol:

Nie mam polskich znakow

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!

kaczka
RaveN Studio

Modder
#36 2010-10-09, 18:18(Ostatnia zmiana: 2010-10-09, 18:18)
No ja już kiedyś tu pisałem jak zaczynałem się bawić w moddowanie, ale sprawdzę sobie teraz jak mi poszło.

...

iii pff 57 :D  Przez to, że nie umiem sam światów od podstaw robić i animacji ;p  było tam troche pytan o to ;p

Ale troche mi sie poprawiło ;d

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu

Sergio

Modder
#37 2010-10-09, 20:45(Ostatnia zmiana: 2010-10-10, 12:50)
67%
Ale wiem, że to nie jest wiarygodny test. Sam oceniłbym swoje umiejętności na góra 10% (6 za scenarzystę, 3 za skryptera i 1 za spacer) bo wiem, że do mistrzostwa brakuje mi bardzo wiele.

Myślę że bardziej wiarygodnie będzie podać swoje umiejętność w jakiejś skali i wtedy podsumować np. (podam na swoim przykładzie - ocenię się krytycznie)

1.Scenarzysta 12/15 (dobre opinie moich prac, pisuję ciekawę wiersze i opowiadania, dużo fajnych pomysłów, na polskim 100% za styl pisania i bogate słownictwo)
2.Skrypter 10/20 (pisanie dialogów, monologów, grzebanie w skryptach czarów, itemów i potworów, wpisy do dziennika, funkcje, zmiene, tworzenie npc, startup, potwory i coś tam jeszcze)
3.Grafik 3d 3/20 (proste modele 3d w wingsie)
4.Grafik 2d 0/10
5.Level designer 3/10 (wstawianie vobów, startpointów, waypointów, freepointów, dźwignie, parę trików z vobami, drogi oczywiście, przedmioty itp)
6.Animator 0/15
7.Filmowiec 2/10 (obsługa Ulead Video Studio 11+, Frapsa, Ivony i programów do przerabiania dźwięku; kilka filmików na koncie, czterech widzów na youtube, dodawanie prostych efektów, podpisów i dźwięku do filmiku, itp)

Czyli razem (według tego systemu) 30%

Oczywiście najważniejsze by oceniać się obiektywnie co często może się okazać bardzo ciężkie dla niektórych ludzi   ;p

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
To ja też zrobię wg twojej skali ;d  Na swoje oko.

1.Scenarzysta 12/15
2.Skrypter 13/20
3.Grafik 3d 1/20
4.Grafik 2d 7/10
5.Level designer 5/10
6.Animator 0/15
7.Filmowiec 9/10

Dzien dobry ;p  Gdyby nie te nędzne animacja ;f ;d , ale teraz raczej grzebie dalej w skryptach i troche sie ucze w wingsie robić różne pierdoły.

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
Cytat: kaczka link=topic=9120.msg114154#msg114154#msg114154#msg114154 date=1286701783
To ja też zrobię wg twojej skali ;d  Na swoje oko.

1.Scenarzysta 12/15
2.Skrypter 13/20
3.Grafik 3d 1/20
4.Grafik 2d 7/10
5.Level designer 5/10
6.Animator 0/15
7.Filmowiec 9/10

Dzien dobry ;p  Gdyby nie te nędzne animacja ;f ;d , ale teraz raczej grzebie dalej w skryptach i troche sie ucze w wingsie robić różne pierdoły.
Ciekawe czy na prawdę jesteś tak dobrym skrypterem, że dałeś sobie aż 13 pkt   :lol2:  
Tak samo zastanawiam się czy jesteś prawie że mistrzem w kręceniu filmików, skoro jeszcze nigdy o Tobie nie słyszałem   :D    Bez urazy.

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry