kanał youtube tm.org 6881 17

Ankieta

??

Głosów w sumie: 44

O temacie

Autor

Zaczęty 1.03.2010 roku

Wyświetleń 6881

Odpowiedzi 17

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
czy ktoś byłby zainteresowany taką formą promocji pod szyldem całego forum? na zasadzie, że wy nadsyłacie gotowy filmik i to ma jakąś większą siłę przebicia i popularność niż na kanale "igor39340" czy inny m takim.

luszczak

luszczak

Użytkownicy
posty122
Propsy9
  • Użytkownicy

luszczak

kanał youtube tm.org
#1 2010-03-01, 16:20(Ostatnia zmiana: 2010-03-01, 17:12)
Tak, to nawet dość dobry pomysł, jak tylko te filmy będą zrozumiałe dla widza.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

kanał youtube tm.org
#2 2010-03-01, 16:45(Ostatnia zmiana: 2010-03-01, 16:46)
Tak, pod warunkiem że będą reprezentować jakiś poziom. Bo rozumiem że chodzi ci o modding.
Wiadomka, bez gówien typu bezi, ivona i kretoszczury.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
no wiadomo, że o modding. żadne "machimy" nie wchodzą w grę chyba, że będą trzymały jakiś poziom jak choćby filmiki aragorna.

luszczak, i co w tym śmiesznego? ta osoba przynajmniej potrafiła się anonimowo przyznać przed samym sobą jeśli przyjmujemy że głos był oddany z powagą. większość bywalców tego forum potrafi się deklarować na wszystko a jak przychodzi co do czego to nikt nie chce wykazać ŻADNEJ inicjatywy.

luszczak

luszczak

Użytkownicy
posty122
Propsy9
  • Użytkownicy

luszczak

kanał youtube tm.org
#4 2010-03-01, 17:21(Ostatnia zmiana: 2010-03-01, 17:23)
luszczak, i co w tym śmiesznego? ta osoba przynajmniej potrafiła się anonimowo przyznać przed samym sobą jeśli przyjmujemy że głos był oddany z powagą. większość bywalców tego forum potrafi się deklarować na wszystko a jak przychodzi co do czego to nikt nie chce wykazać ŻADNEJ inicjatywy.
No dobrze :D .
Jak coś z tego wyjdzie to sam mogę zrobić jakiś tutorial(dotyczący moddingu Gothica).
Za pozwoleniem, oczywiście.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Napisz jak konkretnie to widzisz. Kanał na YT, jakieś małe logo w 'avatarze' yt, info i link do kanału gdzieś w widocznym miejscu na forum?
Kto będzie weryfikował filmiki które mają tam trafić i jakie będą 'kryteria'?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

kanał youtube tm.org
#6 2010-03-01, 17:34(Ostatnia zmiana: 2010-03-01, 17:40)
kanał już jest i ma 500 widzów. co prawda to nasz kanał ale myślę, że orc nie będzie miał nic przeciwko poszerzeniu działalności tym bardziej że CZ nie będzie trwało wiecznie a szkoda marnować tak dużego potencjału

co do wymogów to przejdzie praktycznie wszystko pod warunkiem, że będzie zrobione z pomysłem. preferowane krótkie filmy, jednak nie przejdą żadne z rzeczy typu "pokaz duali" i inne machanie w stylu nudnej gry z perspektywy gracza. przejdą gdy zostaną zrobione w sposób kreatywny i atrakcyjny wizualnie dla widza, np: http://www.youtube.com/watch?v=ZNEmbnUb06A
http://www.youtube.com/watch?v=ZC1MFjK9GKU
http://www.youtube.com/watch?v=jAJKqc4k-xs

PexPawlo

PexPawlo

Użytkownicy
posty81
Propsy16
  • Użytkownicy
Kanał ma być nastawiony tylko na prezentacje modyfikacji czy też dorzuci się tam jakieś tutroriale w formie video?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Kanał ma być nastawiony tylko na prezentacje modyfikacji czy też dorzuci się tam jakieś tutroriale w formie video?

co rozumiesz przez "dorzuci"? jak ktoś wykaże inicjatywę i je zrobi to jak najbardziej można je "dorzucić".

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Popieram, na pewno byłoby to lepsze niż 500 kont różnych użytkowników.
Może w przyszłości sam się zabiorę za jakiś tutek.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Rozumiem, że to ma polegać na "daję filmik z moda, jest dobry, trafia na popularny kanał". Więc jestem na tak, to ciekawe rozwiązanie.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
przejdą gdy zostaną zrobione w sposób kreatywny i atrakcyjny wizualnie dla widza, np: http://www.youtube.com/watch?v=ZNEmbnUb06A
http://www.youtube.com/watch?v=ZC1MFjK9GKU
http://www.youtube.com/watch?v=jAJKqc4k-xs
ta, zajebiście "kreatywny" przykład

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
I wszystkie CZ : P

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

kanał youtube tm.org
#13 2010-03-24, 17:31(Ostatnia zmiana: 2010-03-24, 17:32)
To znajdź lepszy jeśli chodzi o Gothic, tylko bez żadnej żałosnej "machimy" i innych "śmiesznych" albo dla odmiany "epickich" przeróbek. Możecie sobie pierdolić a faktem jest, że jeśli chodzi o promo w Gothicu to Aragorn zawsze stanowił niedościgniony wzór, kiedy to inni frapsem nagrywali jakieś rzeczy z przypadku.
Z resztą pieniactwo, które nic za sobą nie niesie możesz sobie wsadzić w dupę.

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
A oglądał ktoś człowieka wodę ? xD

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
Ja oglądałem. Klasyka  :lol2:  .

Spoiler

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Może to i bawi, ale pod względem technicznym nie ma co porównywać do pracy Aragorna, zresztą jedne i drugie filmiki miały zupełnie inny cel, co nie zmienia faktu, że Thoro ma rację.

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
Jakość człowieka wody była tragiczna, a mimo to oglądało się dobrze, a porównywać, nie ma co, bo filmy miały inny cel, ale kto mówił, że tylko  filmy promujące mody mają być na kanale.

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry