Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2393544 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2393544

Odpowiedzi 3617

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
(...) W solucji mam ze w  glab wyspy ale gdzie dokladnie :((

Musisz poszukać groty, przez którą wejdziesz do specyficznych podziemi. Kiedy już tam wejdziesz, musisz odnaleźć Miltena i rozprawić się z  :)  ... no właśnie  :huh:  ... Z czym, dowiesz się w odpowiedniej chwili  :wink: .

Ps : Do wszystkich, którzy w tej chwili uznają mnie za hipokrytę. Może i jestem hipokrytą odpowiadając na posta, pomimo "spinania dupska na temat odpowiedzi" i innych takich, ale przecie posty się same nie nabiją :naughty: :lol: :ok: .

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
@Mahridspoland

ta zbrojka, której fotkę wkleiłeś to w returningu jest?? Ja jakoś jej nie zauważyłem przez całą grę:D

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Zapie*dalać trzeba :lol:  na bagnisko, za orkową palisadą, przejść przez loadpoint na to bagnisko uprzednio upie*dalając masę gówna, aż w końcu po wszechogarniającym cię z każdej możliwej strony GÓWNIE zwrócisz prędzej czy później uwagę, na kilku frajerskich "pseudozombie" w takich właśnie pancerzykach. Przy okazji : jedni mają lekkie pancerze (chu*owe), wszyscy "baalowie" natomiast i cała "ELYTA" z bagien , których pamiętasz z G1 ,mają już CIĘŻKIE (takie zajebiste pr0 kiecki, że mucha nie siada, made in "Assassin's Creed II").

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Don Cornelius

Don Cornelius

Użytkownicy
posty47
Propsy6
  • Użytkownicy
Witam. Mam kilka pytań.

1) Czy maska śniącego to jest hełm? Jeśli tak to czy mógłby mi ktoś podać kod(nie,że chce go zdobyć na kodach ale chce ściągnąć mod dodający hełm śniącego i muszę zobaczyć jak wygląda ten z Returning bo jeśli to ten sam to bez sensu ściągać)

2) Chce podmienić zbroje z pewnego modu na zbroje Cor Angara czy nie będzie to kolidować z modem?

3) Jak sprawdzić czy mam polskie skrypty w gm2dk? I czy instalujące te polskie skrypty na aktualną grę nic się nie popsuje.

4) Może głupie ale jak wejść na bagno. Mam 4 rozdział i nie wiem gdzie jest dokładnie wejście. A idąc wzdłuż jest od groma orków więc wolałbym dokładne położenie wejścia żeby się tam szybko dostać.

Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
1. Na 99% napewno są takie same, założe się, że obydwa modele pochodzą z woga :)
2. Jeżeli użyjesz GoMana to nie ;)
3. W G2MDK nigdy nie ma polskich skryptów, sam musisz je sciagnac i wypakowac.
4. Które bagno? Obóz sekty czy do smoka?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
4. Zdobądź Ulu-mulu i koniec utrapienia z orkami:)

Don Cornelius

Don Cornelius

Użytkownicy
posty47
Propsy6
  • Użytkownicy
Ahaaa. Tylko mam jeszcze prośbę:

1) Ma ktoś kod na ten Hełm Śniącego(i lokalizacje)

2) Co to jest GoMan i jak tego się używa hehe

3) Czyli jak zainstaluje teraz polskie skrypty to będę dalej mógł kontynuować rozgrywkę?

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
1) Masz Internet szukaj google, wog, ruska solucja nie wiem co tam jeszcze:D
2) Tutki masz w necie na youtube, albo nawet na TM chyba:P
3) To zależy czy zainstalowałeś returninga w wersji exe czy mod jeśli mod to nie powinno jeśli exe to tak, a przynajmniej tak myślę lepiej, żeby ktoś jeszcze się wypowiedział.

Don Cornelius

Don Cornelius

Użytkownicy
posty47
Propsy6
  • Użytkownicy
1) Szukałem i ani itar_beliar ani itar_superhelm nie działają.

2) Tutorial jest ale tam jest jak przerobić zbroje. A ja chce dodać z innego moda i nie wiem czy te 2 rzeczy maja coś wspólnego. Przynajmniej ja nic nie widzę. Temu potrzebuję żeby mi ktoś wytłumaczył jak zainstalować pancerz z moda (podaje link)
https://www.youtube.com/watch?v=J2uj8bD7Dss
chodzi mi o zbroje Króla/Rhobara

3) Poczekam aż ktoś będzie na 100% pewny bo nie chce stracić aktualnej gry.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
2) Wyciągasz gomanem zbroje z innego moda i podmieniasz gomanem zbroje na którą chcesz w returnigu, łapiesz?

Jeśli chodzi o teksturke... jesli o model, to by trzeba było dodawać w skryptach, poprzerzucać do odpowiednich folderów teksture, model i animacje a potem zreparoswac skrypty, co raczej z modem by chyba nie wypaliło...

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Mam pytanie jedno<może było> czy normalne dialogi są tez zmienione?czy można zrobić żeby zostały//?bo mi wszystkie zmieniło..

Jeszcze  dostaniesz za swoje Bękarcie

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Bo grupa Majaczka spolszczyła wszystkie dialogi, te oryginalne też, z powodu takiego, że w wielu została zmieniona oryginalna treść, i by nie pasowały te z polskiej wersji.

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Bo grupa Majaczka spolszczyła wszystkie dialogi, te oryginalne też, z powodu takiego, że w wielu została zmieniona oryginalna treść, i by nie pasowały te z polskiej wersji.
szkoda że niektóre są takie dziwne...duży plus dla nich ja bym lepszej nie zrobił a bedzie planowa lepsza nie wiesz kiedy?
ale poziom niesamowicie poszedł do góry i jeszcze normalnie jak sie okrada skrzynki <nawet koło cavarolna> to cie attakuje...

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
Co do kradzieży, to często ( a w zasadzie 9/10 przypadków:D) bez zwojów strach, zapomnienie i umiejętności skradanie nie daje rady.

A co do daty premiery naszego pro tłumaczenia to się nie wypowiem, ale ja ciągle nad nim pracuje:)

Pulaski

Pulaski

Użytkownicy
Złodziej Z Hogwartu
posty520
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Złodziej Z Hogwartu
Co do kradzieży, to często ( a w zasadzie 9/10 przypadków:D) bez zwojów strach, zapomnienie i umiejętności skradanie nie daje rady.

A co do daty premiery naszego pro tłumaczenia to się nie wypowiem, ale ja ciągle nad nim pracuje:)
ta niecierpliowść:D
troche zobocze z tematu<niewiecie kiedy wyjdzie gothic 3 community story project>
Hm a da sie przejść tą gre ? w sensie w technicznym czy nie ma errora czy cos.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
zamiast spamować, to byś poczytał niektóre posty i wiedział, że da się przejść, bo parę osób już to zrobiło

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy
Mam tylko 1 pytanko co do helmu.
Kiedy go zakladam to mnie szlak doslownie trafia. Jakis sposob na zalozenie go czy jak??

Ps. Moze mi ktos przpmniec albo zapodac strone gdzie pisze jak dostac sie do bractwa oraz kim tam mozna zostac? (Poniewaz nie pamietam czy guru lub straznikiem czy po zostaniu straznikiem zostaje sie guru)?

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Majsiczek - Tego hełmu, który wyciągasz z maga, nie możesz założyć, ponieważ jest on jako trofeum (ale mogę się mylić).
Wiem natomiast, że możesz go przyzwać. Popróbuj z kodami różnorakimi (od itmi po itar), ale spróbuj dodawać do kodów "sleeper". Czyli np : insert itar_sleeper_helm czy itar_sleep_helm.

Co do bractwa : muszę odnieść się do rosyjskiego translatora. Spróbuj poszukać linku na początku 1 strony). Ale domyślam się tylko tyle (pisze domyślam, bo mogę się mylić), że CHYBA można zostać Guru).

Majsiczek

Majsiczek

Użytkownicy
posty64
Propsy4
  • Użytkownicy
Wlasnie przeczyalem i mozna zostac straznikiem lub guru tylko mam pytanie do was. Czy te klasy maja cos fajnego?? (Guru jakis wypas czar a straznik jakis bonus??) Pytam sie bo pamietam ze gdzies czytalem ze guru maja wypas czar na koniec ale nie moge tego znalesc.

Ps. 1 pytanko chodzi o uriziel rune. Wlasne ogladalem na youtube jego uzycie i jest calkiem inne nie moje O.o u mnie lecial dymek i zabijal a tu jest krag atakujacy( jak mgla smierci czy jakos tak) Moze mi ktos cos na ten temat powiedziec??

Ps.2 A jeszcze jedno bo moze jeszcze raz przejde nekromanta :P oco chodzi z inteligencjia dokladnie? Zwieksza ona obrazenia od czaro czy jak?? I nastepnie jak ja zdobyc? pamietam ze mialem w ktoryms tam rozdziale 500 many oraz 100 int, ile jest max?

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
1. Czar został zmieniony przez autorów moda ponieważ był zbyt wypasiony jak na 3 rozdział
2. Inteligencja jest potrzebna aby zostać magiem(40), określa ona obrażenia od kostura, który dostajemy będąc nekromantą czy tam innym fagasem, a można ją zdobyć czytając książki i ucząc się umiejętności oba pytania zostały już kiedyś tam poruszone na przyszłość sprawdzać google

0 użytkowników
Do góry