Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2146975 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2146975

Odpowiedzi 3617

Kyronus Blade

Kyronus Blade

DreamVader 2
posty45
Propsy16
ProfesjaGracz
  • DreamVader 2
Witam jestem pod koniec 7 roździału i mam za zadanie odbić miasto Khorinis.Zrobiłem wszystko co kazał Lord Hagen wyruszyłem do miasta i wybiłem jestem pewny na 100% wszystkich orków. Problem jest taki że po wybiciu ich wszystkich nie mam żadnego wpisu w dzienniku lub informacji o oswobodzeniu miasta.Jeśli miał ktoś z was taki problem proszę pomóżcie.Nie moge dalej pociągnąć fabuły ;/

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Ventrue
Moderator działu

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#3241 2013-01-29, 15:15(Ostatnia zmiana: 2013-01-29, 15:36)
Wszystko byłoby ok, gdyby nie ten błąd.

Model jakiejś zbroi czy co?
 Wie ktoś jak to naprawić?

Bo gra się normalnie zaczyna wczytywać, a gdy dobiega to końca wyskakuje error.

Nie mogę już xD, padam, że tak powiem na ryj. Te wasze pytania i odpowiedzi mnie rozwalają. O ile u ciebie występuje błąd podobny do tego co ja miałem kiedyś, to wystarczy abyś parę razy grę uruchomił lub zrestartował PC. Za którymś razem zaskoczy i tak już zostanie. No i mam nadzieje, że odpalasz Reb v1, bo inaczej powinieneś dostać kopa za głupotę.

Tomodachi

Tomodachi

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy
Próbowałem uruchamiać grę wielokrotnie i restartować i nic.

tak, odpalam przez rebalance v1.

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Może spróbuj uruchomić przez gothic starter. Ale gdy go włączysz to sprawdź czy jest po angielsku a nie w innym języku.
Jeśli jest w innym języku niż angielski, chodzi o napis play the game to musisz pobrać z internetu gothic starter. Powinno zadziałać. :wink:

Witam jestem pod koniec 7 roździału i mam za zadanie odbić miasto Khorinis.Zrobiłem wszystko co kazał Lord Hagen wyruszyłem do miasta i wybiłem jestem pewny na 100% wszystkich orków. Problem jest taki że po wybiciu ich wszystkich nie mam żadnego wpisu w dzienniku lub informacji o oswobodzeniu miasta.Jeśli miał ktoś z was taki problem proszę pomóżcie.Nie moge dalej pociągnąć fabuły ;/
Na pewno musiałeś pominąć z 1 lub 2 orków. Ciężko ich w mieście znaleść. Przeszukaj calutkie Khorinis. Od bram do statku. Pamiętaj że orkowie są też w chatach. Jeśli nic to nie da, to w pobliżu murów miejskich poszukaj jakiś orków.

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
Mam ten sam problem !

Kyronus Blade

Kyronus Blade

DreamVader 2
posty45
Propsy16
ProfesjaGracz
  • DreamVader 2
Może spróbuj uruchomić przez gothic starter. Ale gdy go włączysz to sprawdź czy jest po angielsku a nie w innym języku.
Jeśli jest w innym języku niż angielski, chodzi o napis play the game to musisz pobrać z internetu gothic starter. Powinno zadziałać. :wink:

Na pewno musiałeś pominąć z 1 lub 2 orków. Ciężko ich w mieście znaleść. Przeszukaj calutkie Khorinis. Od bram do statku. Pamiętaj że orkowie są też w chatach. Jeśli nic to nie da, to w pobliżu murów miejskich poszukaj jakiś orków.

Kurde stary jestem pewny że wszystko przeszukałem nawet ani jednego orka nie słyszałem a mam dźwięk na maksa :(
Będę dalej szukał..

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przeładuj mapę może schował się pod tekstury czy coś podobnego. Nie doszedłem jeszcze do 7 rozdziału ale może w kanałach są ?

Tomodachi

Tomodachi

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy

cały czas odpalam przez gothic starter  i dalej blad, jest po angielsku.
mysle, ze nie w tym problem.

Kyronus Blade

Kyronus Blade

DreamVader 2
posty45
Propsy16
ProfesjaGracz
  • DreamVader 2
Przeładuj mapę może schował się pod tekstury czy coś podobnego. Nie doszedłem jeszcze do 7 rozdziału ale może w kanałach są ?

Przeszukałem całe Khorinis od kanałów do końca portu w chatach za murami i nic niewiem. Po prostu dobija mnie ten Rebalance v.1 same bugi w nim do cholery! Też pomyślałem że może być gdzieś pod teksturami ale robiłem wczytywanie gry przechodziłem przez światy i wracałem i powinien wrócić na swój spawn ale nie ma ;/

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Jeśli NAPRAWDĘ chcesz załatwić ten problem i nic nie działa to możesz użyć kodów i przywołać sobie czar fala śmierci.
Używaj go wszędzie w mieście to może zadziała.

Kyronus Blade

Kyronus Blade

DreamVader 2
posty45
Propsy16
ProfesjaGracz
  • DreamVader 2
Jeśli NAPRAWDĘ chcesz załatwić ten problem i nic nie działa to możesz użyć kodów i przywołać sobie czar fala śmierci.
Dobry pomysł wybróbuje i dam znać czy zadziałało :D

Tomodachi

Tomodachi

Użytkownicy
posty12
  • Użytkownicy

Jest ktoś w stanie mi z tym pomóc ? :D

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.

To nie tak działa. Jak zabisz dużo orków, i nie zaliczy ci odbicia to będą się spawnować na nowo, aż odbijesz.

Kyronus Blade

Kyronus Blade

DreamVader 2
posty45
Propsy16
ProfesjaGracz
  • DreamVader 2

To nie tak działa. Jak zabisz dużo orków, i nie zaliczy ci odbicia to będą się spawnować na nowo, aż odbijesz.
Zarza Wlasnie tak nie jest nie spawnują sie. Co do fali śmierci nie działa ;/ Po prostu nie ma już żadnego orka.
I dalej nie zalicza zadania zabiłem też wysokich dowódców nawet samego Wodza Orkowych Elit i nic. Bez wykonania tego zadania nie mam nic do roboty :(

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Może spróbuj zaatakować tych w pobliżu miasta. Ewentualnie wczytaj wcześniejszego sejva i sprawdź czy jest jakiś specjalny kod na orka z miasta.

elathir

elathir

Użytkownicy
posty174
Propsy31
  • Użytkownicy

Jest ktoś w stanie mi z tym pomóc ? :D

Brak pliku z pancerzem, zgaduje, że instalacja przebiegła z błędami.

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy

Zarza Wlasnie tak nie jest nie spawnują sie. Co do fali śmierci nie działa ;/ Po prostu nie ma już żadnego orka.
I dalej nie zalicza zadania zabiłem też wysokich dowódców nawet samego Wodza Orkowych Elit i nic. Bez wykonania tego zadania nie mam nic do roboty :(

Jeżeli znajdziesz jakiś sposób na to daj znać i z mojej strony możesz liczyć na to samo.. siedze w tym samym gównie  :pokerface:

Okej ja jakoś dałem rade mianowicie znalazłem kilku niedobitków na dachach w porcie o.O spróbuj może Tobie też gdzieś sie pochowali.

Ale teraz mam inny problem kto może dowodzić moim statkiem na kontynent? Jergen odmówił, Torlof nie ma opcji dialogowych, Jack nie żyje.

klr27

klr27

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Witam
mam taki maly prolem,otoz po naladowaniu oka gniewu poszedlem do tego oltarza i kliknalem  na niego i mialem opcje zeby jakis rytual przeprowadzic, ale natknelo mnie cos zeby gre zapisac no i zapisalem i pojawil sie problem poniewaz po zapisie i  kliknieciu na ten oltarz nie mam zadnej opcji (dodam ze przez zapisem wszystko bylo ok) a jak pojde na stol alchemiczny to brakuje mi skladnikow zeby naladowac oko... macie jakies pomysly na rozwiazanie tego problemu? bo vhyba nie znajde nastepnej krwi orka oraz demona...:)
pozdr

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy

Jeżeli znajdziesz jakiś sposób na to daj znać i z mojej strony możesz liczyć na to samo.. siedze w tym samym gównie  :pokerface:

Okej ja jakoś dałem rade mianowicie znalazłem kilku niedobitków na dachach w porcie o.O spróbuj może Tobie też gdzieś sie pochowali.

Ale teraz mam inny problem kto może dowodzić moim statkiem na kontynent? Jergen odmówił, Torlof nie ma opcji dialogowych, Jack nie żyje.

Kapitanem może zostać Greg.

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy

Kapitanem może zostać Greg.
Niestety nic z tego. Greg nie ma żadnych opcji dialogowych związanych z misja. ;[ Ma ktoś inny pomysł ?

0 użytkowników
Do góry