Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2146998 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2146998

Odpowiedzi 3617

Awengers

Awengers

Użytkownicy
posty33
  • Użytkownicy
Ja już sam nie wiem co mam robić zainstalowałem to kiedyś i chodziło a teraz zrobiłem formata z nadzieją że znowu uda mi się wszystko zainstalować a tu nic nie można znaleźć stare niedziałające linki wszystko wymieszane, pościągałem pliki i instaluje wg porady kogoś z wcześniejszych stron.

Instaluje

1  gothic + dodatek ( bez zmiany lokalizacji pliku )
2  g2mdk-2.6_small.exe
3  g2mdk-2.6a.exe
4  gothic2_playerkit-2.6f.exe
5  addon_returning-1.0.
6  addon_returning-1.1.
7  Rebelance_UNI.rar
8  Spolszczenie ( nowe niepodległość )

I jako tako widzi w gothic starter grę z spolszczeniem 2012-11-11 ale jak klikam to nie ma nowego menu tylko to stare i dalej jest po rusku nie wiem co robię źle miałem wcześniej zainstalowane ( przed formatem ) spolszczenie beta 2 albo 2.5 nie do końca pamiętam i na to zainstalowałem spolszczenie nowe i działało ale niestety zmuszony byłem do formatowania komputera, prosił bym o poradę co robię źle ??

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig

Ventrue
Moderator działu

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#3181 2013-01-25, 10:32(Ostatnia zmiana: 2013-01-25, 10:59)
Kurwa... Ile razy mam powtarzać, że wystarczą 2 pliki?
Spolszczenie: http://themodders.org/index.php?/topic/18604-beta-na-dzien-niepodleglosci/
Mod: http://dimmell.com/forum/6-297-1

Locker

Locker

Użytkownicy
posty21
Propsy3
  • Użytkownicy
Mam 4 misje u opiekunów i jestem w wulkanie jak wyjść z niego jeżeli mam już ten cały kryształ ,ale nic dalej się nie dzieje ?

onuris18

onuris18

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Witam.
Jak zdobyć amuelt Triramar? Gadałem z tym paladynem w porcie i zabiłem go. Co mam zrobic dalej?

Kolejna sprawa to Oko gniewu. Jestemw tej jaskini gdzie ono jest, przekręcam przycisk, ziemia się zatrzęsła slychać jakby zombie i szkielety sie pojawiały, ale sie nie pojawiają. Jestem po rozmowie z wszystkimi ludzimi w dolnie, duchem szamana, duchem tego orkowego wodza. Gram na wersji 1.0 z  tym spolszczeniem  na dzien niepodległości.
Prosze o kod na npc ktory ma klucz do skrzynek.

Edit: Kto nauczy mnie kradziezy kiesonkowej? Gildje złodzieji zabiła straż a u piratow nie mam opcji dialogowej.

Locker

Locker

Użytkownicy
posty21
Propsy3
  • Użytkownicy
Lord Hagen ma klucz, który musisz mu ukraść ten klucz otwiera drzwi w jaskini która znajduje się przy zbieraczach zioła tam gdzie czarny troll .

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Jak go zabiłeś, to się porzegnaj ze szponem.
Otóż, nie mogłeś zabić tego paladyna, gdyż po pobiciu go dopiero się dowiadujemy że klucz ma Hagen. A jak ty po pobiciu z nim nie gadałeś, tylko go zabiłeś to nie będziesz miał opcji z kradzieżą klucza.
Masz 2 wyjścia:
  • Wczytanie save z przed zabicia rycerza
  • Pobicie Hagena i zabranie mu klucza

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Jak idą prace nad PRO spolszczeniem? Możecie powiedzieć kiedy mniej więcej skończycie?:confused:

Keldorn

Keldorn

Użytkownicy
posty439
Propsy77
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jutro w grudniu po południu, jak skończą to będzie.
Luk gratuluję wpisu, miażdży :]

onuris18

onuris18

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
gdzie są opiekunowie od 5-10 ?

vlado

vlado

Użytkownicy
posty23
Propsy1
  • Użytkownicy

onuris18

onuris18

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Wielkie dzią za tą mapke.
Ponawiam prośbe o kod na npc od Oko gniewu, tam gdzie jest ten przycis w ziemi w dolinie cieni.
Prosze rownierz o kod na element ziemi. Kiedy chce wejśc do obozu bractwa (tego starego) to wywala mnie na pulpit z błędem.

set ffbox-wpisujecie to patrzac na tego npc i kryształ ziemi wywalony na ziemie, pojawia się kod na postać i itemek. Bardzo proszę mi podać.Musiałbym reinstalwoać całego gothica i rebalance.

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
Ponawiam pytanie czy ktoś wyśle mi swojego sejva z 7 rozdziału ? :pokerface:

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Po 1:A próbowałeś przywołać kodem balla Oruna? Po 2: Nie siedź aż dostaniesz sejva :facepalm:  tylko zacznij grać w returninga od nowa.:ok:  Może kiedyś dostaniesz sejva, a jak nie to dojdziesz sam.:lol2:

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Po 1:A próbowałeś przywołać kodem balla Oruna? Po 2: Nie siedź aż dostaniesz sejva :facepalm:  tylko zacznij grać w returninga od nowa.:ok:  Może kiedyś dostaniesz sejva, a jak nie to dojdziesz sam.:lol2:

Wiesz, ile czasu się przechodzi do 7 rozdziału?

Dariusz

Dariusz

Użytkownicy
posty190
Propsy15
  • Użytkownicy
1.Oczywiście że próbowałem ...
2.No już zaczynam grać od nowa :D  chyba oszalałeś :P Czekam na sejva bo może ktoś podeśle a interesuje mnie tylko przejście gry do końca, więc rozpoczynanie gry od nowa nie wchodzi w grę ;)

Locker

Locker

Użytkownicy
posty21
Propsy3
  • Użytkownicy
Mam 4 misje u opiekunów i jestem w wulkanie jak wyjść z niego jeżeli mam już ten cały kryształ ,ale nic dalej się nie dzieje ?

ponawiam pytanie, bo nie wiem czy natrafiłem na buga w misji czy aby nie muszę jeszcze czegoś zrobić .

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Eem... Stawiam, ze wejsc w ten telepprt ktorym wszedles.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Sursum Corda! Wiwat Car!

ponawiam pytanie, bo nie wiem czy natrafiłem na buga w misji czy aby nie muszę jeszcze czegoś zrobić .
Wystarczy zabić wszystkie demony i wrócić do  TP

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Dziamol

Dziamol

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Witam mam mały problem , mianowicie zgubilem ulumulu czy jest szansa w jakis sposob je odzyskac??

Legal

Legal

Użytkownicy
Zryta czacha
posty118
Propsy11
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zryta czacha
Jak to zgubiłeś ulumulu? :facepalm:  Gdzie dokładnie i jakim cudem?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry