Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2118419 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2118419

Odpowiedzi 3617

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
Mam pytanie. Czym dokładnie różnią się od siebie trzy wersje tego moda? i czy można spodziewać się premiery wersji PRO w tym miesiącu?:)

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
Nie raz o to pytano. Poszukaj

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Colderrr

Colderrr

Użytkownicy
posty45
Propsy4
  • Użytkownicy
No wiesz, może lepiej byłoby zrobić jakieś Q&A a nie przeszukiwać 123 strony z postami. :P

Też mnie ciekawią różnice pomiędzy tymi wersjami. :P

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Sursum Corda! Wiwat Car!
No wiesz, może lepiej byłoby zrobić jakieś Q&A a nie przeszukiwać 123 strony z postami. :P

Też mnie ciekawią różnice pomiędzy tymi wersjami. :P
Trudno wrzucić Changelog#msg1055848a do google tłumacz? Już podawałem w którymś temacie. Jeżeli nie umiesz, to jest opcja na forum "Szukaj".

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Colderrr

Colderrr

Użytkownicy
posty45
Propsy4
  • Użytkownicy

Mateusz.Wr

Mateusz.Wr

Użytkownicy
posty80
Propsy7
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam  :wink:  

Hej ile jeszcze trzeba będzie czekać na te profesjonalne spolszczenie jejku przeszedłem już returninga na tłumaczu z googlach i czekam miesiącami już na te spolszczenie prof. długo to wam jeszcze zajmie ?

Pozdrawiam Mateusz.Wr  :D

Czy ja gram na kodach NIE po prostu sprawdzam tajniki i sekrety przez co jestem lepszy :)

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Witam was jestem nowy w tym temacie i nie odpalałem modów do G2 Więc bardzo proszę o dokładną instrukcję co i jak mam pobrać co jest najbardziej zaktualizowane i wgl : )

dawideu12

dawideu12

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
Witam was jestem nowy w tym temacie i nie odpalałem modów do G2 Więc bardzo proszę o dokładną instrukcję co i jak mam pobrać co jest najbardziej zaktualizowane i wgl : )

jest na 1 stronie tematu dokładnie wytłumaczone ośle

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
właśnie przeczytałem 35 stron ... a pytałem o aktualną wersje spolszczenia jaka jest tylko wiesz co podczas czytania 35 stron znalazłem z 40 opisów instalacji więc dlatego spytałem ja kulturalne pytanie a ten już wyzywa ośle to ty do mamusi możesz sobie mówić

dawideu12

dawideu12

Użytkownicy
posty36
  • Użytkownicy
właśnie przeczytałem 35 stron ... a pytałem o aktualną wersje spolszczenia jaka jest tylko wiesz co podczas czytania 35 stron znalazłem z 40 opisów instalacji więc dlatego spytałem ja kulturalne pytanie a ten już wyzywa ośle to ty do mamusi możesz sobie mówić

2.5 wersja spolszczenia jak chcesz wiedziec a jeśli chcesz to na chomikuj znadziesz

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
hmm czyli postępów brak od 2010 tzn patchy : ) ale mam nadzieję że wersja profesjonalna za niedługo o i widzisz takiej odpowiedzi właśnie oczekiwałem bo po co te bluzgi ...

majaczek

majaczek

Moderator działu
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • The Dreamer
postępy są. nowszej publicznej bety nie ma.

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
no tak heh przeczytałem już 70 stron planuję nic nie przeoczyć i mam pytanie czy miałbym zaszczyt dołączenia do teamu i pomóc przy spolszczeniu ?

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1124
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Spolszczenie jest na takim etapie, że przyjmowanie nowych jest już zbędne.

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
hmmm czli niebawem spolszczenie pro będzie widzieć światło dzienne no cóż to pozostaje mi tylko czekać : )

Token

Token

Użytkownicy
posty125
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
hmmm czli niebawem spolszczenie pro będzie widzieć światło dzienne no cóż to pozostaje mi tylko czekać : )
Jeśli słowo #msg1056249niebawem#msg1056249 oznacza dla Ciebie rok, to zgoda w pełni. Miłego czekania...  :wink: .
A tak na poważnie to od przynajmniej miesiąca nie mamy żadnych wieści na temat postępu ani premiery, a około 30 dni temu spolszczenie było rzekomo prawie skończone i dni do premiery pozostawać miało kilka... Panowie, trochę zważcie też na nas...

marcio814

marcio814

Użytkownicy
posty85
Propsy24
  • Użytkownicy
http://themodders.org/index.php?/topic/16978-problemy-techniczne/page__st__80 Luk napisał że właśnie tłumaczone są teksty z V2 i s'n'c których jest bardzo niewiele podobno

CCichociemny

CCichociemny

Użytkownicy
posty8
Propsy2
  • Użytkownicy
Spokojnie . Miała być niespodzianka na wakacje i była niespodzianka na wakacje : " Prace nad spolszczeniem nadal trwają " .
Następnie podano do informacji wiadomość o spolszczeniu od razu wszystkich części ... co z tego że duża większość będzie grać na tej podstawowej .
Teraz mówią od paru tygodni ,że całkowite spolszczenie wyjdzie w najbliższym czasie ;)
Nie ma co się spinać . Ja ten temat o premierze zacząłem traktować jak jakąś parodię z cyklu : " Za niedługo będzie . Niech pan poczeka miesiąc , góra 3 , może 8 " ;)

Pozdrawiam  .

Regynild

Regynild

Moderator działu
posty101
Propsy50
  • Moderator działu

Regynild
Moderator działu

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#2458 2012-10-13, 21:27(Ostatnia zmiana: 2012-10-13, 21:43)
Hm, no cóż, gdy majaczek zniknął na parę tygodni, powstał bałagan, przez który premiera w wakacje nie wyszła. Potem udało nam się jako-tako pozbierać i pod moim "kierownictwem" szykowała się premiera na początek roku akademickiego. Naprawdę byłem przekonany, że się uda. No ale wtedy wrócił majaczek i zweryfikował moje wysiłki, które jak się okazało nie szły w dobrym kierunku, i teraz znowu wszystko przeorganizowujemy.

Wy narzekacie, że od dawna czekacie, ale pomyślcie sobie, co ma taki tłumacz, który pracuje tu od np 2010 roku i od samego początku jest przekonany, że jest na ostatniej prostej, a za każdą taką ostatnią prostą otwiera się następna i następna. W tej chwili ciężko właściwie mówić o jakimś progresie w naszej ekipie, został nam naprawdę nędzny ułamek tego co jak dotąd zrobiliśmy, może 3%, a biorąc pod uwagę że duża część to poprawki, to może nawet mniej... Ale nikt nie ma już zapału do pracy. Prawdę mówiąc ja sam mam dość tego ciągłego pierdzielenia się z niezrozumiałymi tekstami, błędami programów, ochrzanianiem tłumaczy i całą tą szopką. Wy jesteście znudzeni tym oczekiwaniem, ale ono od was nic nie wymaga, ot, zajrzycie sobie na forum. A tymczasem niektórzy z nas od paru lat siedzą nad tymi bzdetami tylko po to, żebyście wy kiedyś mogli sobie pograć w fajnego moda. Więc naprawdę, proszę was, jeśli macie tu jeszcze dodatkowo nas dołować, to się lepiej zamknijcie. Bo to i tak nic nie da, a ani ja, ani nikt z nas tak naprawdę nie jest winny tak powolnych postępów.

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
hmmmm ale jak widać jesteście wytrwali dużo ludzi by porzuciło swój projekt ale wiadomo jak to w życiu bywa raz jest dobrze a raz źle . Naprawdę jestem pełen podziwu takiej wytrwałości zwłaszcza że robicie to bezinteresownie po prostu dla przyjemności w imie fanów gothica gratuluję wam udanej pracy

0 użytkowników
Do góry