Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2172342 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2172342

Odpowiedzi 3617

ZuNNeR

ZuNNeR

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Hehe aż tyle to te skarby warte nie są :P

Diwajn

Diwajn

Użytkownicy
posty31
Propsy5
  • Użytkownicy
Witam zainstalowałem moda rebelance niestety  po włączeniu odpala się zwykły gothic nk ;/

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Nauczyłem się  ulepszania zbroi, niestety, Bezio nie ma "Czym?" się wziąć za kowadło. Więc moje pytanie brzmi:

Od kogo mogę kupić młot kowalski i czy wgl trzeba "uruchomić" kowadło z młotem? Nie mam bladego pojęcia... oO  
Please, help! :lol:

Szmato! Czochraj bobra, bo bez walki się nie oddam!

Czeladnik

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nauczyłem się  ulepszania zbroi, niestety, Bezio nie ma "Czym?" się wziąć za kowadło. Więc moje pytanie brzmi:

Od kogo mogę kupić młot kowalski i czy wgl trzeba "uruchomić" kowadło z młotem? Nie mam bladego pojęcia... oO  
Please, help! :lol:

Młot kowalski możesz kupić u Benneta na farmie Onara. Ale może nie masz stalowych prętów? Bez nich też nie możesz kuć na kowadle.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Tak, trzeba miec mlot. Gdzie? Od handlarzy :ok:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
Handlarze oferują mi tylko i wyłącznie zwykłe młotki, a nie jestem pewien czy to to. A stal? Trzeba jakąś?

EDIT: Sorry Falwack nie widziałem twojego posta, sprawdze  :ok:  :wink:

Czeladnik

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Handlarze oferują mi tylko i wyłącznie zwykłe młotki, a nie jestem pewien czy to to. A stal? Trzeba jakąś?

EDIT: Sorry Falwack nie widziałem twojego posta, sprawdze  :ok:  :wink:
Zwykłym młotkiem pewnie też się da. Potrzebujesz też stalowych rozgrzanych prętów.

ZuNNeR

ZuNNeR

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Ehh..kombinuję z tymi skrzyniami i czytam nawet rosyjskie strony ale nie mogę znaleźć. Na polskich nie znalazłem rozwiązania a na rosyjskich trochę nie ogarniam(rosyjski rozumiem, ale z czytaniem to jest mordęga przez cyrylicę). Macie jakiś jeszcze pomysł? Próbowałem już z włączonym marvinem i z wyłączeniem go "42", z tymi przemianami w innych, wciskanie wsad i ctrl... . Nie wiem. Co jest w tych skrzyniach? Poza zestawami jest coś ważnego? Długo miałem przerwę od gothica i trochę zapomniałem. Bo jak nie ma sposobu to bym jednak użył kodów.

Dragon7

Dragon7

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Mam takie pytanie jakie jest to hasło aby pobrać tego moda. Z góry dziękuje za odpowiedź.Ok już nie trzeba.

Rafix

Rafix

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Jest jakiś kod na krzyż elementó

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Jest jakiś kod na krzyż elementó
A coś nie działa? Czy grać się nie chce?

JanKielbasa123

JanKielbasa123

Użytkownicy
posty199
Propsy7
  • Użytkownicy
HELLO!

Co daje zabicie wilka Teneklyka obok słonecznego kręgu bo tylko pożytek był z 800 expa?
Co daje zabicie dokuczliwego szczura w kanionie w Jarkhendarze?
Czemu nie mogę ulepszyć pancerza wodnego kręgu mając 4 surowe stale a 4 stalowe pręty potrzebne? Czyżby był inny rodzaj surowej stali - "stalowe pręty"? Czy może bug? A może przez to że mam ją założoną? PLIS HELP ME!

Czeladnik

Letho

Letho

DreamVader
posty206
Propsy7
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
HELLO!

Co daje zabicie wilka Teneklyka obok słonecznego kręgu bo tylko pożytek był z 800 expa?
Czemu nie mogę ulepszyć pancerza wodnego kręgu mając 4 surowe stale a 4 stalowe pręty potrzebne? Czyżby był inny rodzaj surowej stali - "stalowe pręty"? Czy może bug? A może przez to że mam ją założoną? PLIS HELP ME!
1 i 2 - Doda ci do pkt nauki podajże za wilka 2 a za szczura 1
a co do 3. Potrzebujesz rozgrzaną stal i jeśli by pisało że masz za mało to musisz więcej rozgrzać..

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
HELLO!

To warg był, nie wilk. To są minibossy, ulepszone wersje zwykłych stworków. Warto je zabijać dla punktów nauki. Ogólnie to mnóstwo ich jest - gobliny, demon, topielec, pełzacz, krwiopijca i tak dalej. Co do ulepszania to pamiętaj, że potrzebujesz rozgrzanej stali i każde kolejne ulepszenie zabiera jej więcej. Do kolejnych potrzebujesz 8, 12, 16 i 20.

Możesz mi napisać gdzie dokładnie jest ten szczur? Bo nie jestem pewien czy go zabiłem, a niedługo może się wrócę do Jarkendaru dokończyć kilka zadań.

Pawci0W

Pawci0W

Użytkownicy
posty159
Propsy37
  • Użytkownicy
Ja mogę napisać: W kotlinie, za jeziorkiem w dole, było tam chyba parę brzytwiaków i kąsacz. Jest tam taka mała jaskinia, grota właśnie z tym szczutem. Jest tam dużo tych roślinek uzdrawiających.

SirSyriusz

SirSyriusz

Użytkownicy
posty24
  • Użytkownicy
Hej, próbuję okraść Constantina aby dostać się do gildii złodziei, ale zawsze jak próbuję otworzyć skrzynkę, to "zauważa" mnie przez ścianę obywatelka siedząca na ławce, a najczęściej też sam Constantino się budzi i cała dzielnica się zbiega...
Czy skradanie zależy od zręczności?
Jak zrobić to zadanie tak, aby nie musieć wydawać fortuny na grzywnę lub zwoje?

ZarzaPL

ZarzaPL

Użytkownicy
Nie.
posty445
Propsy83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Nie.
Hej, próbuję okraść Constantina aby dostać się do gildii złodziei, ale zawsze jak próbuję otworzyć skrzynkę, to "zauważa" mnie przez ścianę obywatelka siedząca na ławce, a najczęściej też sam Constantino się budzi i cała dzielnica się zbiega...
Czy skradanie zależy od zręczności?
Jak zrobić to zadanie tak, aby nie musieć wydawać fortuny na grzywnę lub zwoje?

Uśpij Constantino i po kłopocie. (zwojem)

TheMrFalwack

TheMrFalwack

Użytkownicy
posty246
Propsy16
Profesjabrak
  • Użytkownicy
HELLO!

To warg był, nie wilk. To są minibossy, ulepszone wersje zwykłych stworków. Warto je zabijać dla punktów nauki. Ogólnie to mnóstwo ich jest - gobliny, demon, topielec, pełzacz, krwiopijca i tak dalej. Co do ulepszania to pamiętaj, że potrzebujesz rozgrzanej stali i każde kolejne ulepszenie zabiera jej więcej. Do kolejnych potrzebujesz 8, 12, 16 i 20.

Możesz mi napisać gdzie dokładnie jest ten szczur? Bo nie jestem pewien czy go zabiłem, a niedługo może się wrócę do Jarkendaru dokończyć kilka zadań.

Kiedy idzie się polować na brzytwiaki to na samym początku jest taka malutka wnęka, taka mniejsza jaskinia. Jest tam dużo zębatych ziel.

SirSyriusz

SirSyriusz

Użytkownicy
posty24
  • Użytkownicy
Ale Constantino już śpi, próbuję w nocy, głównie chodzi o innych ludzi z rentgenem w oczach... Swoją drogą ciekawe jak wytrzymują bez snu :D .  
Chyba, że mam uśpić go w dzień, wtedy jest możliwość, że wszyscy będą słuchali Vatrasa a mnie nie zauważą...

Sprawdziłem, w dzień też nie wychodzi... Już nawet myślałem, żeby zarżnąć tą obywatelkę co mnie zawsze zauważa ale to byłoby trudne bo są tam straże niedaleko...

bfkod

bfkod

Użytkownicy
posty209
Propsy54
  • Użytkownicy
Już nawet myślałem, żeby zarżnąć tą obywatelkę co mnie zawsze zauważa ale to byłoby trudne bo są tam straże niedaleko...
Mnie zawsze zauważał strażnik. Ale już więcej mnie nie zauważy.

Dopiero teraz dowiedziałem się że w tym modzie można gotować. Orkowie mają fatalną kuchnię na tym swoim statku.

Spoiler

Jako że zwiedziłem już statek na wschodzie Górniczej Doliny to jest też pytanie:

W dolnej części statku są 4 dźwignie i jakaś maszyna. Da się to jakoś uruchomić? Jest jakaś kolejność?

0 użytkowników
Do góry