O temacie
Autor mikserland
Zaczęty 12.02.2010 roku
Wyświetleń 5618
Odpowiedzi 14
mikserland
eto
zabadeusz
FUNC VOID AI_GotoWP (VAR C_NPC n0, VAR STRING s0 ) { };// Npc-Instanz läuft zum namentlich angegeben WaypointFUNC VOID AI_GotoFP (VAR C_NPC self, VAR STRING fpName) {};// Sucht sich einen Freepoint im Umkreis von 20m vom NSC, bewegt sich dorthin und richtet sich entsprechend aus.
Podsumujmy: Oczekujesz odpowiedzi na pytanie, którego nie ma?
zaczynammoding
W temacie nie ma?
Możesz mi powiedzieć, z czym masz problem, bo ja tego nie rozumiem?"elo, robie se x, ale mam błąd i nie rozumiem pomóżcie."I jak pomóc, skoro tylko ty wiesz, z czym masz problem?
Adanos Administrator
Wzorowałem się na dialogach Laresa, Festera, ale miałem błędy w funkcjach, i nie wiedziałem o co chodzi.
Jakie miałeś błędy? Połączyłeś waypointy?
http://themodders.org/index.php?showtopic=46 tu masz tutka o waypoitach
Goran
FUNC VOID DIA_BAU_4308_Guido_torlof_Info(){ AI_Output (other,self ,"DIA_BAU_4308_Guido_torlof_15_00"); //Przysyła mnie Torlof. Jesteś szpiegiem najemników? AI_Output (self, other,"DIA_BAU_4308_Guido_torlof_55_01"); //A skąd mam pewność że to Torlof cię tu przysłał? AI_Output (other, self,"DIA_BAU_4308_Guido_torlof_55_02"); //Możesz się go zapytać ... AI_Output (self, other,"DIA_BAU_4308_Guido_torlof_55_03"); //Dobra, chodzmy do Torlofa.
FUNC VOID DIA_BAU_4308_Guido_torlof_Info(){AI_Output (other,self ,"DIA_BAU_4308_Guido_torlof_15_00"); //Przysyła mnie Torlof. Jesteś szpiegiem najemników?AI_Output (self, other,"DIA_BAU_4308_Guido_torlof_55_01"); //A skąd mam pewność że to Torlof cię tu przysłał?AI_Output (other, self,"DIA_BAU_4308_Guido_torlof_55_02"); //Możesz się go zapytać ...AI_Output (self, other,"DIA_BAU_4308_Guido_torlof_55_03"); //Dobra, chodzmy do Torlofa.