Ponieważ prace nad angielską wersją MT cały czas trwają pomyślałem więc, że dobrze byłoby założyć taki temat. Jak na razie prace idą, jak myślę, w dobrym tempie bo mamy już około 25%, a biorąc pod uwagę ogromną ilość tekstu do przetłumaczenia to naprawdę sporo. Jak na razie w projekcie wzięło udział już kilka osób, chociaż część się wykruszyła albo nie ma czasu.
Oto osoby, które do tej pory coś przetłumaczyły (mam nadzieję, że nikogo nie pominę, jak coś to piszcie):
Molka, Aeskel, Frodo, Vedymin, Bela, rathgar no i ja.
Obecnie team się troche zmniejszył i teraz tłumaczę tylko ja, Bela i rathgar. Jak więc widać zostały tylko 3 osoby, więc jeśli ktoś chce nam pomóc może do mnie napisać na PW albo na gadu 5450165, po małym teście przyjmujemy do teamu
Myślę, że naprawdę warto wziąć udział w tym przedsięwzięciu i w ten sposób umożliwić fanom z innych krajów zagranie w Mroczne Tajemnice!
Mamy już swój temat na angielskim WoGu, zainteresowanie jest dość duże:
http://forum.worldofplayers.de/forum/showthread.php?t=320788Acha no i muszę jeszcze napisać, ze jeden z użytkonwików WoGa, niejaki Diego_pmc pomaga nam sprawdzając dialogi, poprawiając gramtykę itp, jest więc szanse, że jakość angielskiej wersji będzie naprawdę dobra