Ogar 3365 12

O temacie

Autor

Zaczęty 3.01.2010 roku

Wyświetleń 3365

Odpowiedzi 12

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Kurwa ludzie ja rozumiem, że fajnie sobie pospamować ale to jest przesada! Jest dział kantyna i tam nie ma cenzury a dyskusje przybierają luźny tor ale uszanujcie do chuja pana choć cząstkę tego forum i nie pierdolcie w każdym innym dziale rozwalając wartościowe tematy bo to nawet nie jest śmieszne!!!

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Ogar
#1 2010-01-03, 17:05(Ostatnia zmiana: 2010-01-03, 17:10)
O którym konkretnie mówisz? W tematach założonych przez Zdunka, o przyszłości forum jest trochę spamu, zajmę się tym. Poza nimi jeszcze jakieś są, bo nie wszystkie czytam na bieżąco?

Edit: około 20 postów w temacie "Jawne działy i upadek moddingu Gothica" zostało wywalonych, bo nie wnosiły nic do dyskusji lub były nie na temat.

Pełny ogar!

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

Ogar
#3 2010-01-03, 17:12(Ostatnia zmiana: 2010-01-03, 17:13)
To już dział CZ. Sam kiedyś deklarowałeś, żeby się tam nie pchać, bo wy zajmiecie się tam porządkiem.
Usuwaj posty, a jak ktoś szczególnie się naprzykrza to napisz, to dostanie warna.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
kazałeś podać linki to podałem. ja nie wymagam jakieś prewencji bo nie w tym rzecz, chcę tylko aby ludzie się zastanowili nad tym co piszą bo niektórym portki opadły już zdecydowanie za nisko.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Moim zdaniem pasowałby zacząć wklejać warny za offtop i tymczasowe bany za nagminne łamanie tej zasady, powinno się uspokoić. Jednak to moje skromne zdanie i raczej nic nie zmieni... Decyzja taka zawsze powinna należeć do adminów i modów.
Moim zdaniem pasowałby zacząć wklejać warny za rozpowszechnianie opini jakoby jesteśmy trollami, powinno się uspokoić. Jednak to moje skromne zdanie i raczej nic nie zmieni... Decyzja taka zawsze powinna należeć do adminów i modów.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Moim zdaniem pasowałby zacząć wklejać warny za offtop i tymczasowe bany za nagminne łamanie tej zasady
Przecież to forum przestałoby istnieć! Jesteśmy wszakże znani z nadmiernego trollowania i obrażania innych! :(

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Cytat: Ogrodnik\'
Moim zdaniem pasowałby zacząć wklejać warny za...

Warn na tym forum nic nie oznacza, że tak zacytuję listę warnów z wyjaśnieniami niejakiego ogrodnika...

Dodano do poziomu ostrzeżenia     Co tam?

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak było kiedyś. Teraz warnować może dosłownie garstka.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Warn na tym forum nic nie oznacza, że tak zacytuję listę warnów z wyjaśnieniami niejakiego ogrodnika...

tak jest dosłownie na każdym forum. takie zjawisko socjologiczne, coś jak mobbing :(

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Ogar
#10 2010-01-03, 20:41(Ostatnia zmiana: 2010-01-03, 20:43)
Powinny być trzy warny i ban.
Zanim ktoś uzbiera 100%, to parę razy forum zostanie postawione od nowa :)
A za każdą pierdołę nie ma co stawiać, wiadomo, za nagminny spam, obrażanie innych, często za pomocą wspaniałego poetyckiego słownictwa osty stawiam, ale do 100% daleko. Więc dlaczego ktoś ma sobie z tego robić jakieś rozmyślania?

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
O rly? Maybe ma już z 60% xD

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No, a Zelazko balansuje na granicy zbanowania :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry