No tak ale możesz napisać w jaki sposób go wstawić? Jestem początkujący... Acha i przy okazji możesz mi napisać jak zapisać WORLD.ZEN bo zawsze mam z tym problemy.
Z góry dzięki za odpowiedź
Przypominam ;/
To dla mnie naprawdę bardzo ważne...
No i jednak jendrzejs miał rację. Każdemu może się czasem zdarzyć zdublować posta, ale przecież dopiero co zwróciłem ci uwagę żebyś używał funkcji edit w związku z identyczną sytuacją, a ty nadal swoje.
Takie forum tyle ludzi tyle zaawansowanych a nikt nie chce pomóc ;/ Kurde czy to takie trudne?
Proszę o pomoc ...
To nie działa... Edytowałem post już wczoraj i nikt nie raczył zajrzeć do tematu. Dobra sorki za double i spodziewam się warna ale kurde ileż można czekać... ??? !!! To dla zaawansowanych modderów jest pikuś to czemu nikt nie raczy mi pomóc? No to jak nikt nie wie to proszę o podanie linka do tutoriala o którym mówi jendrzejas...
Czekam na odpowiedź ;/
Przeginasz. Pomimo TRZYKROTNYCH ostrzeżeń nadal dublujesz posty. To że nie odpowiedziano ci nie musiało być spowodowane tym że nie odświeżyłeś tematu, mogło być setki innych powodów, takich jak nieznajomość odpowiedzi. Naprawdę ciebie nie rozumiem, sam napisałeś że spodziewałeś się warna, rzeczywiście go dostałeś i teraz znowu robisz to samo?