Nowy Start gry 2782 5

O temacie

Autor Pragasek

Zaczęty 20.11.2009 roku

Wyświetleń 2782

Odpowiedzi 5

Pragasek

Pragasek

Użytkownicy
posty334
Propsy39
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Mam pytanko. Jak zrobić w spacerze że jak zaczynamy grać to po wybraniu nowej gry pojawiamy się np. w starym obozie a nie na miejscu wymian. I jak potem zapisać świat bo mam z tym problem.

Pozdrawiam

heniu

heniu

Użytkownicy
posty143
Propsy1
  • Użytkownicy
dodać gdzie indziej Startpoint

gmpa.com.pl

feodaron.pl

Pragasek

Pragasek

Użytkownicy
posty334
Propsy39
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Pragasek

Nowy Start gry
#2 2009-11-20, 23:31(Ostatnia zmiana: 2009-11-21, 19:01)
yyy a jak to zrobić??

Oczekuje odpowiedzi ...

@down
To nie aż taka zbrodnia, po co od razu za takie coś warnować, po prostu starajcie się pamiętać o funkcji edit - forum dzięki niej jest znacznie bardziej przejrzyste. A kiedy widzicie że ktoś jawnie łamie regulamin to nie piszcie o tym w swoich postach bo sami i tak nic nie zrobicie, do zgłaszania służy przycisk "report!"

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy

jendrzejs

Nowy Start gry
#3 2009-11-21, 17:50(Ostatnia zmiana: 2009-11-21, 17:51)
Bedzie warnik za 2 posty pod rząd ;)  Chociaż 10 % xd

@ Co do tematu rozmówek ;o
Normalnie wstawiasz spacerem startpoint gdzie chcesz startowac.Są tutki.

Pragasek

Pragasek

Użytkownicy
posty334
Propsy39
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Pragasek

Nowy Start gry
#4 2009-11-21, 17:56(Ostatnia zmiana: 2009-11-22, 13:05)
No tak ale możesz napisać w jaki sposób go wstawić? Jestem początkujący... Acha i przy okazji możesz mi napisać jak zapisać WORLD.ZEN bo zawsze mam z tym problemy.

Z góry dzięki za odpowiedź

Przypominam ;/

To dla mnie naprawdę bardzo ważne...

No i jednak jendrzejs miał rację. Każdemu może się czasem zdarzyć zdublować posta, ale przecież dopiero co zwróciłem ci uwagę żebyś używał funkcji edit w związku z identyczną sytuacją, a ty nadal swoje.

Takie forum tyle ludzi tyle zaawansowanych a nikt nie chce pomóc ;/ Kurde czy to takie trudne?
Proszę o pomoc ...

To nie działa... Edytowałem post już wczoraj i nikt nie raczył zajrzeć do tematu. Dobra sorki za double i spodziewam się warna ale kurde ileż można czekać... ??? !!!  To dla zaawansowanych modderów jest pikuś to czemu nikt nie raczy mi pomóc? No to jak nikt nie wie to proszę o podanie linka do tutoriala o którym mówi jendrzejas...

Czekam na odpowiedź ;/

Przeginasz. Pomimo TRZYKROTNYCH ostrzeżeń nadal dublujesz posty. To że nie odpowiedziano ci nie musiało być spowodowane tym że nie odświeżyłeś tematu, mogło być setki innych powodów, takich jak nieznajomość odpowiedzi. Naprawdę ciebie nie rozumiem, sam napisałeś że spodziewałeś się warna, rzeczywiście go dostałeś i teraz znowu robisz to samo?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ech, tak trudno poszukać? http://themodders.org/index.php?showtopic=...p;hl=startpoint

Poza tym, jeśli edytujesz world.zen, to zawsze możesz przesunąć istniejący startpoint.. (to chyba taki czerwony krzyżyk 3D)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry