Może ktoś powiedzieć gdzie znajdują się wszystkie skrzynie ? Bo mam 5 kluczy, a znalazłem tylko 3 skrzynie ( nie liczę skrzyni tego ważnego kolesia na J.)
Skrzynie są dobrze schowane. Pamiętaj, że są nie tylko na dollnym poziomie.
Tyson90 filmy działają tylko gra się nie chce załadować. Nie mogę wejść do kopalni w ogóle, słychać dźwięk zawieszenia się podczas ładowania.
A jakiś komunikat błędu jest? A może wystarczy odczekać? Lub sterowniki grafiki zbyt nowe. Inne mody Ci chodzą? Czy podczas instalacji Sagi RU wybrałeś odpowiedni dla siebie monitor?
Ale jakie są te głowne cele?
-Zostałem mistrzem areny
-zrobiłem dużo zadań dla niewolników oprócz Szacunek orków bo nie moge zdobyc sczurzego mięsa bo jak powiedziałem draksowi że to artus to pózniej leżał on martwy
Co dalej?
Uzdrowiciel! To jest jedno z kluczowych zadań również.
Gram już parę godzin i stanąłem w miejscu z powodu braku siły, otóż kto może mnie nauczyć siły?(Nie w kopalni,ani u piratów).
Nie w kopalni, ani u piratów? No to ork Vak Cię nauczy, jak pokonasz go na arenie. Ewentualnie ktoś z obozu myśliwych. Dobra rada: szukaj wśród dobrych wojowników i kowali.
Jak się dostać do kowala ? wisp nie chce mnie kategorycznie przepusic.
Wisp odmawia, musisz znaleźć na niego haka, żeby Ci pozwolił
Chodzi mi o gregoriusa w 2 rozdziale
Patrz spoiler:
Spoiler
Na drugim poziomie kopalni, tam gdzie jest taki spalony domek (niedaleko koło kamieni wieczorami orkowie tańczą).
P.S. On ma na imię Gregor.
No dobra musze sie pochwalic: Wyszedlem z kopalni juhuuuu! xD
No to pozostaje tylko pogratulować