Dark Saga/Mroczna Saga RU 455454 970

O temacie

Autor MaGoth

Zaczęty 26.10.2009 roku

Wyświetleń 455454

Odpowiedzi 970

pytke2

pytke2

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Tyson90 filmy działają tylko gra się nie chce załadować. Nie mogę wejść do kopalni w ogóle, słychać dźwięk zawieszenia się podczas ładowania.

Krystian2222

Krystian2222

Użytkownicy
posty175
Propsy26
  • Użytkownicy
Nie mam dialogu o ten zwój snu a wytrychy już mam.
Gadałem z wszystkimi npc lecz nie o wszystkie info nakierujesz mnie bardziej?
ok zrobiłem
trzeba zapytać się kapitana czy nie widział kogoś z załogi a potem do draksa, następnie do strażnika i do wipsa.
Teraz jak zdobyć pierścień draksa?

TheKubaTM

TheKubaTM

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy
Ja mam takie pytanie odnoście nauczycieli siły w kopalni (tak czytałem FAQ) po jakim wydarzeniu Tiks uczy nas siły ?

piotek1919

piotek1919

Użytkownicy
posty47
Propsy7
  • Użytkownicy
Ale jakie są te głowne cele?

-Zostałem mistrzem areny
-zrobiłem dużo zadań dla niewolników oprócz Szacunek orków bo nie moge zdobyc sczurzego mięsa bo jak powiedziałem draksowi że to artus to pózniej leżał on martwy

Co dalej?

TheKubaTM

TheKubaTM

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy

-Zostałem mistrzem areny
-zrobiłem dużo zadań dla niewolników oprócz Szacunek orków bo nie moge zdobyc sczurzego mięsa bo jak powiedziałem draksowi że to artus to pózniej leżał on martwy

Co dalej?
Spytaj się Borysa....

Avager

Avager

Użytkownicy
posty5
Propsy1
  • Użytkownicy

Avager

Dark Saga/Mroczna Saga RU
#645 2012-11-18, 20:16(Ostatnia zmiana: 2012-11-18, 20:17)
Gram już parę godzin i stanąłem w miejscu z powodu braku siły, otóż kto może mnie nauczyć siły?(Nie w kopalni,ani u piratów).

TheKubaTM

TheKubaTM

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy

TheKubaTM

#646 2012-11-18, 20:29(Ostatnia zmiana: 2012-11-18, 20:32)
Gram już parę godzin i stanąłem w miejscu z powodu braku siły, otóż kto może mnie nauczyć siły?(Nie w kopalni,ani u piratów).
Tiks o ile mi wiadomo uczy siły lecz musi zajść jakieś wydarzenie.

Fletcher

Fletcher

Użytkownicy
Strażnik
posty240
Propsy52
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Strażnik
Hm.. a ja mam problem z tym szczurem. Dostałem klucz do skrzyni gdzie jest dwóch ochroniarzy ale ona jest pusta. Ponadto byłem w jaskini gdzie rzekomo miała być ta głupi masz.
Swoją drogą, z tymi kilofami kiedy najlepiej iść na górę ?

MidOrIFeed

MidOrIFeed

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Szczur pojawia sie obok skrzyni po jej otwarciu

piotek1919

piotek1919

Użytkownicy
posty47
Propsy7
  • Użytkownicy
No to kolejne pytanie gdzie jest ten niewolnik co mu pomagamy zbiec?

Patrykowski

Patrykowski

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
jest na jednej z platform w dużej jaskini tam gdzie rozkruszają rudę.

Jak się dostać do kowala ? wisp nie chce mnie kategorycznie przepusic.
Lefnar chce zebym zabil tego ducha mieczem. Skad wziasc miecz ? Mozna pokonac martina na arenie, ale on mnie 1 ciosem zabija, lub dostac sie do kowala z czym tez jest problem.

piotek1919

piotek1919

Użytkownicy
posty47
Propsy7
  • Użytkownicy
Chodzi mi o gregoriusa w 2 rozdziale

vebioS #.

vebioS #.

Użytkownicy
posty8
Propsy1
  • Użytkownicy
Ach, ja to dopiero jutro sobie zaczne grać, bo nie pobierałem nawet rosyjskiej wersji, a dzisiaj to niestety bym nie zdążył. ;] miłego grania.

Best in the World ~ Punk.

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
watttafuck ? dlaczego wasze sploscenie ma 650 mb  do tego jak patrze to instalator zainstalowal prawie caly dark saga od nowa...

TheKubaTM

TheKubaTM

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy

TheKubaTM

#654 2012-11-18, 22:33(Ostatnia zmiana: 2012-11-19, 09:07)
jest na jednej z platform w dużej jaskini tam gdzie rozkruszają rudę.

Lefnar chce zebym zabil tego ducha mieczem. Skad wziasc miecz ? Mozna pokonac martina na arenie, ale on mnie 1 ciosem zabija, lub dostac sie do kowala z czym tez jest problem.
Miecz dostaniesz od kowala wtedy zaniesiesz do Lefara.Martina można pokonać jeżeli znalazłeś bryłe lodu to będzie ona bardzo pomocna a jeżeli nie to mam dla ciebie dłuższy sposób.Martin jak się go uderzy to mówi coś w stylu nie próbój tego poraz drugi.Więc bijesz go raz odczekujesz aż schowa miecz i tak w kółko.Ja się wsparłem ognistą strzałą ale ten sposób też działa.Miłej gry życze :)

I taka informacja odemnie nie będę jej pisał w spioilerze bo dużo osób chce wiedzieć od kogo się nauczyć siły.Jak zostaniemy już mistrzem areny to idziemy do Tiksa zaczynamy z nim dialog na temat tego że jesteśmy mistrzem.Walczymy dajemy się obijać bo nie wygramy (radze wywalić złoto i rude zgromadzoną na ziemie bo nam zabierze).Po walce dostaniemy 1 siły i będzie nas uczyć :)

Freeze

Freeze

Użytkownicy
posty5
Propsy2
  • Użytkownicy

Freeze

#655 2012-11-18, 23:13(Ostatnia zmiana: 2012-11-18, 23:14)
Dokladnie ja schowalem rude i zloto do skrzyni. A co do walk to mialem taktyke 5 uderzen i zapis gry... wczytywan bylo z 50 ale w koncu zycie spadlo kiedys do zera =)

No dobra musze sie pochwalic: Wyszedlem z kopalni juhuuuu! xD choć z pomocą, wiec was rozumiem, tez mialem sporo problemow;]

Tablecloth

Tablecloth

Użytkownicy
posty71
Propsy1
  • Użytkownicy

Tablecloth

#656 2012-11-18, 23:32(Ostatnia zmiana: 2012-11-18, 23:33)
Opcja draksa nie działa z tą tylną ścianą w zamkniętym szybie ? Bo nie chodziłem tam bo jeszcze chcałem inne zadania pokończyć w kopalni

Wnioskuję że nie działa skoro aż tak się cieszycie jak już wyjdziecie ;p

piotek1919

piotek1919

Użytkownicy
posty47
Propsy7
  • Użytkownicy
Freeze gdzie był gregor bo ni c**** go nie moge znalesc

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Może ktoś powiedzieć gdzie znajdują się wszystkie skrzynie ? Bo mam 5 kluczy, a znalazłem tylko 3 skrzynie ( nie liczę skrzyni tego ważnego kolesia na J.)
Skrzynie są dobrze schowane. Pamiętaj, że są nie tylko na dollnym poziomie.

Tyson90 filmy działają tylko gra się nie chce załadować. Nie mogę wejść do kopalni w ogóle, słychać dźwięk zawieszenia się podczas ładowania.
A jakiś komunikat błędu jest? A może wystarczy odczekać? Lub sterowniki grafiki zbyt nowe. Inne mody Ci chodzą? Czy podczas instalacji Sagi RU wybrałeś odpowiedni dla siebie monitor?

-Zostałem mistrzem areny

Co dalej?
Uzdrowiciel! To jest jedno z kluczowych zadań również.

Nie w kopalni, ani u piratów? No to ork Vak Cię nauczy, jak pokonasz go na arenie. Ewentualnie ktoś z obozu myśliwych. Dobra rada: szukaj wśród dobrych wojowników i kowali.

Wisp odmawia, musisz znaleźć na niego haka, żeby Ci pozwolił :)

Chodzi mi o gregoriusa w 2 rozdziale
Patrz spoiler:
Spoiler
Na drugim poziomie kopalni, tam gdzie jest taki spalony domek (niedaleko koło kamieni wieczorami orkowie tańczą).
P.S. On ma na imię Gregor.

No dobra musze sie pochwalic: Wyszedlem z kopalni juhuuuu! xD
No to pozostaje tylko pogratulować :)

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

Orzeszek

Orzeszek

Użytkownicy
posty110
Propsy64
  • Użytkownicy
Nie chce być niewdzięczny i w ogóle ale nie można by tego wrzucić gdzieś jeszcze? Ten serwer jest ciągle przeciążony czy to rano czy to noc czy południe i ni chuja nie idzie sciągnąć  oO

0 użytkowników
Do góry