Bardzo dobry mod ale zauważyłem parę bugów, między innymi amulet który za każdym razem gdy go zakładam przybywa mi zdrowia i many, i bynajmniej zdrowie i mana nie spadają po jego zdjęciu. Mam też jedno pytanie, ten pirat który taple się w morzu. Za każdym razem gdy do niego zagadam, po skończonej rozmowie ten idiota wychodzi na brzeg, włazi w ognisko, płonie i umiera. Nie wiem to tak powinno być.
[quote author=Brat Xardasa @ Feb 24 2008#msgdzo dobry mod ale zauważyłem parę bugów, między innymi amulet który za każdym razem gdy go zakładam przybywa mi zdrowia i many, i bynajmniej zdrowie i mana nie spadają po jego zdjęciu. Mam też jedno pytanie, ten pirat który taple się w morzu. Za każdym razem gdy do niego zagadam, po skończonej rozmowie ten idiota wychodzi na brzeg, włazi w ognisko, płonie i umiera. Nie wiem to tak powinno być.
U mnie też to było, brak jakiegoś modelu, a potem w kajucie kapitańskiej jakieś dziwne kształty, ale jak zapisałem i wczytałem to już wszystko było ok.
Cholera, miałem to samo, odinstalowałem G2MDK i pomogło. No ale cóż, i tak miałem go odinstalować bo ostatnio tylko miejsce niepotrzebnie mi zajmuje na dysku.
[quote author=LMVIII @ Feb 24 2008#msgdzo dobry mod ale zauważyłem parę bugów, między innymi amulet który za każdym razem gdy go zakładam przybywa mi zdrowia i many, i bynajmniej zdrowie i mana nie spadają po jego zdjęciu. Mam też jedno pytanie, ten pirat który taple się w morzu. Za każdym razem gdy do niego zagadam, po skończonej rozmowie ten idiota wychodzi na brzeg, włazi w ognisko, płonie i umiera. Nie wiem to tak powinno być.
Grasz bez kodów?
Zapomniałeś że to oszust?
PS: Mój Lordzie, planujesz może spolszczanie jakiś kolejnych rosyjskich modów? Bo jeśli tak, to chętnie bym się zaangażował dorywczo. By zwiększyć moją sprawność w posługiwaniu się tym językiem i przy okazji pomóc. Nie ukrywam że nie mam zbyt ładnych ocen z ruskiego i w ostatni półroczu ledwo wybroniłem zagrożenie (nie wszystkim z mej klasy się to udało niestety).