Wiedźmin 2 161933 539

O temacie

Autor

Zaczęty 18.09.2009 roku

Wyświetleń 161933

Odpowiedzi 539

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Wiedźmin 2
#440 2011-06-12, 00:07(Ostatnia zmiana: 2011-06-12, 00:08)
Na początku ta grafika mi się wydawała całkiem fajna, ale teraz mi się przejadła. Te jaskrawe kolory i ogólnie bajkowy klimacik dają się we znaki. Jasne, jest znacznie lepiej niż w każdej innej grze RPG ostatnich czasów, ale mimo to osobiście wolałbym coś bardziej stonowanego, jak w w1. A ten wyciekły gameplay miał zajebistą kolorystykę. :D

sauron
  • Gość

sauron
Gość

Wiedźmin 2
#441 2011-06-12, 00:15(Ostatnia zmiana: 2011-06-12, 00:24)
A ten wyciekły gameplay miał zajebistą kolorystykę. :D

przypomnijcie ten film?

up: to?
https://www.youtube.com/watch?v=JciyoGmnGyo

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakoś tamten filmik zapamiętałem bez tego biadolenia a z samym gameplayem, ale ten też ujdzie. No właśnie o takiej kolorystyce pisałem.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
http://s2.ifotos.pl/img/witcher2-_heqnwaw.jpg

tak u mnie wygląda grafika w grze. ktoś wie w czym problem?

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

Wiedźmin 2
#444 2011-06-15, 20:29(Ostatnia zmiana: 2011-06-15, 20:33)
Cały czas?
U mnie ten "efekt" z czasem przemija
Tzn po okolo 2 minutach.
Zazwyczaj pomagało również ponowne wczytanie gry .

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
za blisko zamościa

jono

jono

Użytkownicy
posty525
Propsy155
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czyżbyś uruchamiał wieśka po stanie wstrzymania? Ja jak uruchamiałem po stanie to tak miałem. Trza było restartować.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
naprawione. gdyby ktos miał tak to:

Dla użytkowników ATI
1) Zainstalować ostatnie sterowniki ATI Hotfix dla swojej karty
2) Wyłączyć filtrowanie anizotropowe, anti aliasing i anti aliasing adaptacyjny oraz CATALYST A.I. - wszystko robimy w panelu kontrolnym CCC
3) Przełączyć grę w tryb okienkowy
4) W przypadku dwóch kart połączonych w crossfire - wyłączyć jedną z kart, lub użyć profilu Crossfire od gry Dirt 2.

UWAGA!!! Firma AMD/ATI planuje w najbliższych dniach wydać kolejną wersję Hotfix sterowników dedykowaną grze Wiedźmin 2. Sterowniki mają rozwiązywać problemy z wydajnością zarówno układów CrossFire jak i jedno-procesorowych kart.
Informacja o dostępności nowej wersji pojawi się na stronie: http://support.amd.com/us/Pages/Catalyst-Hotfixes.aspx

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Długo nad tym myślałem ale mam:
Zamiast tych wszystkich bajerów dołączanych do edycji kolekcjonerskiej mogli dodać wisiorek prezentujący cycki Triss :naughty:

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
wisiorek? phi, mogliby dmuchaną lalkę dać

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
W końcu na chwilę odpaliłem, ale walka mnie irytuje strasznie zręcznościowa, szkoda, że nie ma autopilota :D

Na ultra grafa wygląda świetnie, szczególnie ubrania i widoczki, postaci nie zawsze i animacje też czasem niespecjalnie wyglądają - ale BNów bo do wieśka zarzutów nie mam.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
ale walka mnie irytuje strasznie zręcznościowa, szkoda, że nie ma autopilota

Jasne. W końcu lepsze jak poprzednio idiotyczne klikanie na zapalony kursor myszki rodem ze "świetnych" gier typu dragon age.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
W końcu na chwilę odpaliłem, ale walka mnie irytuje strasznie zręcznościowa, szkoda, że nie ma autopilota :D

Napisz jeszcze shergar, że za trudna? :D

Комиссар RBT

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Dokładnie wolę bezmyślnie klikać i czekać aż bn zostanie zdekapitowany albo ucieknie z nudów. Taktyka ok, ale zręcznościowa walka nie ok - przynajmniej dla mnie. A trudna to nie wiem jeszcze, jestem dopiero po 1 walce z tym odbijaniem katapulty/balisty. Sporo inwektyw w każdym razie, choć w większości nie na wyrost.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
"GDZIE, córka rybaka, IDZIEMY?!"

jono

jono

Użytkownicy
posty525
Propsy155
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
NA BITWĘ!

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Wiedźmin 2
#456 2011-06-17, 17:22(Ostatnia zmiana: 2011-06-17, 17:23)
To jak ta gra wygląda jest to chój nie temat. Przecież teraz to wszystko "z branży" można sobie wsadzić w dupę no bo z czym do ludzi? Tekstury wyglądają bardzo żywo, różnorodnie a nie jak obrzygana gładź gipsowa na ocieplonym bloku w suwałkach. Bardzo blisko im do tych z G2, które stanowią jedne z moich ulubionych. Architektura jest tak doskonała, że aż trudno mi uwierzyć że w końcu doczekałem się gry, która powinna wyglądać jak należy a nie jak kupa gówna stworzona przez jakichś samozwańczych "designerów". Jedyne co się z tym może równać to mod gutka. Totalnie rozjebały mnie jednak wnętrza. Brak już ogromnych, nieproporcjonalnych do faktycznej wielkości budynku gównianych kloców znanych z wiedźmina 1. Oświetlenie, dekoracje, kolorystyka i tynki są lepsze niż sam bym oczekiwał. Można pisać długo, ale podobnie jak engine techlandu znany m. in. z call of juarez 2 gra pod tym względem jest po prostu zajebista i biję na głowę wszystko inne w swojej kategorii.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

Wiedźmin 2
#457 2011-06-17, 23:39(Ostatnia zmiana: 2011-06-17, 23:40)
wie ktoś czy można usunąć tatuaż?

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
PO CO, córka rybaka, IDZIEMY?

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Wiedźmin 2
#459 2011-06-17, 23:47(Ostatnia zmiana: 2011-06-17, 23:48)
Można, u Triss, po zdobyciu kilku składników. Melanżu Ci się zechciało :lol2:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry