[G1] Czas Decyzji 31650 35

O temacie

Autor Diegomir

Zaczęty 5.08.2009 roku

Wyświetleń 31650

Odpowiedzi 35

MasterGulik

MasterGulik

Użytkownicy
posty33
Propsy1
  • Użytkownicy
Ja jestem z tych którym sie mod podobał. Fabuła jest najważniejsza, bugi da sie przeżyć :D

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty448
Propsy257
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Udało się! Przeszedłem! Chyba. Trzeba zabić szpiega i wypełniać zadania od Diegomira. Po zabiciu wartownika i rozmowie z Diegomirem następuje koniec albo to kolejny bug.

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Tak, to jest koniec :P

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy

DuoGum

Czas Decyzji
#23 2009-08-11, 17:05(Ostatnia zmiana: 2009-08-11, 18:58)
Ja nadal nie mogę tego przejść, przez bug po rozmowie z Thorusem, da się to jakoś obejść ?.

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty448
Propsy257
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Nie rozmawiaj z Thorusem, tylko tak jak napisałem wyżej, zabij szpiega z NO. To Bullit.

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Jaki bug po rozmowie z Thorusem? Po zabicu kilku kopaczy, Thorus zagaduje i jest koniec

DuoGum

DuoGum

Użytkownicy
posty224
Propsy8
  • Użytkownicy
Cytat: Gother link=topic=6727.msg60575#msg60575 date=Aug 12 2009, 10:10 AM\'
Nie rozmawiaj z Thorusem, tylko tak jak napisałem wyżej, zabij szpiega z NO. To Bullit.
Thanks, very much.
Diegomir mnie wyjebuje do windy przy Thorusie.  :lol2:

Arturek

Arturek

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Zrobiłem reinstal wszystkiego i teraz nic nie działa(tzn.wyskakuje zwykły gothic)

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Zrobiłem reinstal wszystkiego i teraz nic nie działa(tzn.wyskakuje zwykły gothic)

Spróbuj wpakować paczkę do Data.

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

Jurigag

Czas Decyzji
#29 2009-08-24, 19:31(Ostatnia zmiana: 2009-08-24, 19:59)
Ja dodam od siebie iż za niedługo możecie spodziewać się recenzji moda na poziomkaz.pl jak tylko go skończę i zwiedzę dokładnie ;p

Hmmmm to se pograłem. Zakładam pancerz cienia a tu błąd coś tam function call ;p  Jak co mam GMDK :P  Ten mod jest taki krótki ? :D  Bo ja go przeszedłem w 15 minut ^^  Idzie się do tego kopacza-frajera i się z nim gada, potem do thorusa outro i wywala do windy czy jak, przynajmniej ja tak mam ^^

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Ja dodam od siebie iż za niedługo możecie spodziewać się recenzji moda na poziomkaz.pl jak tylko go skończę i zwiedzę dokładnie ;p

Hmmmm to se pograłem. Zakładam pancerz cienia a tu błąd coś tam function call ;p  Jak co mam GMDK :P  Ten mod jest taki krótki ? ;)  Bo ja go przeszedłem w 15 minut :D  Idzie się do tego kopacza-frajera i się z nim gada, potem do thorusa outro i wywala do windy czy jak, przynajmniej ja tak mam ;(
Nie marnuj klawiatury :D  Poczekaj na Straż Miejską

Kelol

Kelol

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy
Witam nie ma linków do pobrania proszę wstawić link do pobrania tego moda z góry dziękuje.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Przecież jest w pierwszym poście...

sebogothic

sebogothic

Użytkownicy
posty381
Propsy244
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Króciutka modyfikacja, którą można przejść na dwa sposoby, niby jest napisane, że na trzy, ale ostatniego nie znalazłem i nie chciało mi się szukać. Konstrukcja moda jest prosta jak budowa cepa, można go przejść w niecałe 30 minut. Jakichś większych bugów nie uświadczyłem, choć niezbyt dokładnie powycinano dialogi z oryginalnego Gothica. Otworzyłem bramę do SO by najemnicy mogli rozpocząć szturm, a tu zaczepia mnie Okyl dialogiem z G1, a później jeszcze ten najemnik z Wolnej Kopalni. Nie mówiąc już o tym, iż pomimo, że otworzyłem bramę to najemnicy stali jak słupy soli. Dialogi mogłyby być lepsze, bo teksty typu "wybudowaliście metro" i inne takie psują po prostu klimat.

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Heh, odkopanie prawie 7 letniego tematu to jest to :D

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Bankier

Bankier

Użytkownicy
posty2
ProfesjaReżyser
  • Użytkownicy
Nie rozumiem sensu robienia moda, w którym trzeba zrobić 3 misje i to wszystko... Domyślałem się, że mod nie będzie jakiś bardzo długi i rozbudowany. Miałem jednak nadzieję, że ogranie moda zajmie mi z 2 godziny, a nie 10 minut... Pomysł nie jest zły, ale wykonanie kijowe. Z tego można zrobić naprawdę dużego i fajnego moda na kilka godzin grania... Brakuje w tym modzie BARDZO DUŻO!!! Ja na przykład dodał bym tu jakieś zadania z Xardasem, spotkanie z Bezim. Mam jeszcze luj pomysłów co można by było dodać, a wcale nie myślałem nad tym zbyt dużo. Te pomysły przyszły mi podczas grania w tą grę... Jaki ja byłem naiwny, że to będzie fajny mod...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry