Bardzo starannie i ładnie wymodelowana, wyteksturowana i ogółem WYKONANA zbrojka. Nie jest za bardzo "wyświechtana", ale mam dla was dobrą radę. "Poszarzcie" ją trochę coś w stylu tekstury skórzanej zbroi z podstawki. Przy okazji : widzę, że się tu ładny offtop robi - najpierw było o screenie, ze screena przeszło do krawca, od krawca do płatnerza a od płatnerza do magicznej rudy.

. Pozostaje mi się domyślać , że teraz przejdzie do kopaczy magicznej rudy, ktoś powie coś o kopalniach, że moglibyście przerobić/nową dodać itp itd , później do smutnej historii wszystkich kopaczy w khorinis, następnie do historii bezimiennego(którą ktoś każe wam opisać w "nowej stworzonej przez was księdze", ktoś później zacznie się zastanawiać o "historii bezimiennego" i "za co beziego wrzucili do kolonii", w końcu dojdzie do tego, że beziego stary to rhobar, albo co lepsza gomez

, aż w końcu (pominę resztę) przypierdzieli coś ktoś o tym , jak to "wyimaginowany" ojciec beziego trzepał gruchę nad wiadrem pełnym wody, bo chciał mieć syna ,a żadna mu dać nie chciała , to musiał się wyładować

, aż ktoś pierdzielnie, że jednak nie w wiadro , tylko walił owce po nocach

.
Edit: NextPage - Ogrodnik : Powiem to i w ten sposób : Jeśli coś do mnie masz, zamiast bawić się w chore gierki powiedz mi to prosto w twarz. Chyba - jak zwykle z resztą - że ty i reszta twoich kolegów z sb macie mi za złe, że ŚMIEM zwrócić uwagę na coś słusznego i (to tak przy okazji dot. pewnej sprawy) obronić się przed waszymi zaczepkami słownymi.I jak zwykle masz swoich "popleczników" którzy propsują cię i wchodzą ci prosto w dupsko z myślą, że podlizując się pewnym osobom zdobędą cokolwiek. Przy okazji : Jak już się zastanowisz i jednak wybierzesz powiedzenie mi tego prosto w twarz to powiedz kiedy mam ci na pw adres wysłać.