Czy obserwując śliczne Włoszki na plaży albo cykając foty piramidom szkicujesz cichcem prace do moda? Nie, wolisz mieć mega foty na NK.
Skąd te Włoszki na polskiej wsi? Chyba mi nie powiesz, że wszyscy nagle wyjechali na wakacje, tylko dlatego że doszło do fuzji
A nawet jeśli, to chyba faktycznie są no-life#msgote author=koziek link=topic=6015.msg71096#msg71096 date=1258396151]Czy obserwując śliczne Włoszki na plaży albo cykając foty piramidom szkicujesz cichcem prace do moda? Nie, wolisz mieć mega foty na NK.[/quote]
Skąd te Włoszki na polskiej wsi? Chyba mi nie powiesz, że wszyscy nagle wyjechali na wakacje, tylko dlatego że doszło do fuzji
A nawet jeśli, to chyba faktycznie są no-lifeami, bo z większością cały czas miałem kontakt na gg
Nie-tutaj-zapraszam-gdzie-indziej. W sensie nie będę dawać na publiczne forum.
Spoko, Wietrzyka modele całkiem ładne, chociaż onager i beczka stanowczo do poprawy.
I nie jestem tylko gościem od pijaru.
No, bo nie mówiłem o Tobie
Trochę za wcześnie się unosisz - Ciebie przecież nawet nie znam, nie wiem jak pracujesz i jak wygląda obecna sytuacja - dlaczego więc miałbym oceniać Ciebie? Jak to ktoś gdzieś kiedyś powiedział, "jak można wyciągać tak pochopne wnioski"?
Ja, zanim napiszę jakieś oskarżenie, chociaż pobieżnie sprawdzam, czy to ma podstawy.
Jesteś pewien, że słowa "O Tomie i Azteku nic nie wiem (za mojej obecności nie byli aktywni)" są oskarżeniem? Doszło do niebezpiecznej błędnej implikacji i radziłbym czym prędzej ją obejść i rzucić w diabły.
Powiedzcie kolegom z ifritu, że moduł ma ponad 300 faz zadań. Wytrzeszczą gały. Na 100%.
Phi, oni zrobili tak długiego moda, że musieli usuwać dialogi, bo było ich za dużo. Ale nadal nie wiem o którego moda chodziło :roll:
I naprawdę, proszę bez uniesień. To tylko rozmowa. Niech przebiega w nastroju pozytywnych emocji.