Żeby nie zakładać nowego tematu w pytaniach zapytam się tutaj.
Mam trzy pomysły na moją drugą modyfikację i chcę żebyście pomogli mi wybrać między nimi:
Pomysł Nr1: Bohater trafia do zupełnie nowego, wielkiego obozu w którym po wielu wypełnionych zadaniach zostaje królem i musi podporządkować sobie górniczą dolinę. Czekają go liczne bitwy i oblężenia, a kiedy już podporządkuje sobie ludzi będzie musiał odeprzeć wielki atak armii ciemności.
Pomysł Nr2: Jest kontynuacją Ostatniego Starcia, bohater po zwycięstwie nad Beliarem odbudowuje stary obóz i część kolonii. Wszystko idzie dobrze aż do momentu gdy na granicach zaczynają zbierać się orkowie. Trzeba rozwiązać problem ich oraz tajemniczego kultu demonów i na końcu również stawić czoło armii ciemności (walka z orkami i potworami - dużo mniej bitew)
Pomysł Nr3: Tak jak nr2 jest kontynuacją ostatniego starcia, Sergio przejął moc Beliara i zniknął.
Przez długie lata ludzie odbudowywali swoje obozy i budowali nowe aż do czasu gdy Bohater wrócił w roli Księcia Zniszczenia by podbić ziemie i szerzyć zło na świecie. Można przejąć dowództwo nad hordami potworów, rekrutować je, podbijać obozy i budować swoją potęgę.
Głosy zbieram do godziny 20.00, proszę o uzasadnienie swojego wyboru.
Pozdrawiam.