Meeting 26704 107

O temacie

Autor

Zaczęty 24.05.2009 roku

Wyświetleń 26704

Odpowiedzi 107

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
tak patrzę, to prawdę mówiąc będziemy z MWLem mieli trochę problem z dojazdem, bilety samych pkp do okolicznego dużego miasta to koszt z 80zł w jedną stronę :D  hmm

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Walić kasę, ważne że to na zadupiu :P  I za bardzo nie ma połączenia nawet :D

Tworzymy  aplikacje internetowe i strony internetowe. Jesteś grafikiem? Napisz do nas - szukamy najlepeszych ;)

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
No, ja mówiłem że to na zadupiu i że każdemu dojdzie niepotrzebnie kilka godzin jazdy, ale oczywiście miejsce się nie zmienia, bo się nie zmienia. Zdunek i MWL mogliby do Koluszek zajechać w 7-8h, a do Opoczna w 10-16h. Niezależnie od tego gdzie się mieszka, do Koluszek zawsze dojedzie się szybciej.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
Na chwilę obecą, musze sie wypisać, wypadło mi cos innego.

MWL

MWL

Użytkownicy
posty205
Profesjabrak
  • Użytkownicy
powoli mi, nie wiem jak Zdunkowi też wszystko się rozpierdala więc nie wiem czy będę...

Tworzymy  aplikacje internetowe i strony internetowe. Jesteś grafikiem? Napisz do nas - szukamy najlepeszych ;)

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
i jak to się mówi, dupa ;p  
okazało się że mam wyjazd 22-23 do Bydgoszczy i cholera zjazd tM odpada, gdyby na zjazd byłby dobry transport to bym przyjechał chociaż na dzień, a tak to nie jest po prostu możliwe :D

No nic, sorry że się deklarowałem, czasami tak cholernie wychodzi, mam nadzieję że kiedyś jeszcze będzie zorganizowany zlot tM ale będzie on w bardziej dostępnym miejscu...

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
mam nadzieję że kiedyś jeszcze będzie zorganizowany zlot tM ale będzie on w bardziej dostępnym miejscu...
W sumie czemu mielibyśmy tego nie zrobić :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
ale za rok.
jakiś czas temu to proponowałem to odzewem była... agresja. ale jak widać potencjalni chętni są, za rok skoczy również trochę średnia wiekowa tak więc warto o tym myśleć.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Czyli reszta osób z listy się nie zmienia? Bo jutro bookuję miejscówki.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ale za rok.
jakiś czas temu to proponowałem to odzewem była... agresja. ale jak widać potencjalni chętni są, za rok skoczy również trochę średnia wiekowa tak więc warto o tym myśleć.
Ktoś ze starszych może zniknąć, a pojawi się ktoś młodszy. Średnia wiekowa raczej się nie zmieni, albo przynajmniej niewiele.

Mark Twain

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Ok zabookowane. Over.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
sher, będzie gamec? :lol2:

Macrentofeth

Macrentofeth

Użytkownicy
posty43
  • Użytkownicy
Takie zjazdy nigdy nie wychodzą.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
O znowu Pan Dobra Rada się udzielił ;)

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
podzielił się doświadczeniem forum numer jeden

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Zjazd w ten weekend jakby co. Z tego co wiem z tm chyba tylko aver i ken, może kazz.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Poróbcie zdjęcia

Zapomnieliście zapytać o zgodę Macrentofeth ;)

To straszne!

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
I fenix będzie ;)

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
czemu nie mogem? ;)

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Przecież nikt ci nie broni. Z resztą nikomu chętnemu z forum. Po to założyłem temat.

0 użytkowników
Do góry