Nowy potwór 2750 6

O temacie

Autor Sergio

Zaczęty 24.05.2009 roku

Wyświetleń 2750

Odpowiedzi 6

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
Jest to pytanie przeniesione z innego tematu gdyż ktoś słusznie zauważył iż zasługuje na oddzielny topic.

Chciałbym przenieść potwora z pewnej gry do gothica i bardzo bym prosił o porady jak to zrobić.
Z góry dzięki za pomoc.

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

zkajo

zkajo

Użytkownicy
posty102
Propsy28
  • Użytkownicy
To raczej dużo pracy. Musisz wyciągnąć model który raczej i tak nie będzie działać, do tego animacje potwora, no i oczywiście skrypt który napiszesz od podstaw. Oto co ogólnie trzeba zrobić  :D  

Raczej będzie ciężko, ja bym się za to nie zabierał.
O jakiego potwora chodzi?

Moje gg: 8169289

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Animacja? Najpierw trzeba zrobić do tego kości a z tym jest najwięcej roboty.

HrK

HrK

Użytkownicy
posty51
  • Użytkownicy
jeżeli jesteś początkujący to sobie odpuśc :D  animacja szkieletowa to bardzo ciężka rzecz.

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Dlaczego zaraz ma odpuszczać jak dla mnie niech próbuje i może mu wyjdzie tych ciężkich rzeczy warto się uczyć.

HrK

HrK

Użytkownicy
posty51
  • Użytkownicy
W takim razie użyj 3ds maxa, dla mnie to najłatwiejszy program do takich rzeczy :D .

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu

Sergio

Nowy potwór
#6 2009-05-29, 17:18(Ostatnia zmiana: 2009-05-30, 12:58)
no dobra, dzięki za rady, tak za tydzień spróbuję coś z tym kombinować, jak wyjdzie to napiszę

A skoro już o przeróbkach mowa to czy da się zrobić by kusze strzelały bez załadowań?
Takie jakby karabiny maszynowe tylko o wyglądzie kusz.

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry