Gothic II NK: Returning (ANG) 153522 257

O temacie

Autor Sentarion

Zaczęty 5.05.2009 roku

Wyświetleń 153522

Odpowiedzi 257

PatrykPodolsky

PatrykPodolsky

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Noto poczekamy az snajper skonczy slolszczac mod to bedzie wtedy cud swiata i gratz dla Pana Snajpera xD Zobaczcie Ruscy pokazali klase w z modem The Returning tylko rzeczywisc mod jes cholernie trydny (bez kodow) czemu my polacy robimy mody w gothic 1?? w gothic 2 nk jest wiecej mozliwosci itp. Tak sie zastanawiam czy jak skoncza prace z Czasem Zaplaty i innymi moddami to powinny sie jakies 3 grupy modderskie zlaczyc i zrobic wyje....bistego (przepraszam za przeklenstwo) moda do gothic 2 nk ale to oczywsice marzenie ktore chyba sie niespelni:D albo chociarz jedna tylko zeby pracowalo przynim 15 osob a nie 5 czy 6 no ale zobaczymy pozyjemy ,powodzenia ze spolszczaniem Snajper i powodzenia dla grup modderskich co robia swoje mody (Czas Zaplaty, Zwote Wrota itp.

PS: Sorry za bledy ale moj Polski niejest taki dobry jak kiedys:D

Stochmi

Stochmi

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Może wy wiecie co się u mnie dzieje.Instaluje wszystko jak jest napisane na początku i napotykam problem.Kidy instaluje zangielszczenie wszystko pisze po angielsku a gram dalej w zwykłą Noc kruka.A kiedy nie instaluje zangielszczenia nie mogę włączyć modu.Bardzo bym chciał żeby ktoś mi otpisał bo bardzo chce sobie w to pograć
 :D

Patrik

Patrik

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
No my Polacy też możemy się pochwalic dobrymi modami takimi jak "Mroczne Tajemnice" czy tym co wyjdzie(mam nadzieje) "Czas Zapłaty". Szkoda tylko że te najleprze projekty robimy do G1. No wyjątkiem jest mod "Złote wrota" i mam nadzieje że zostanie dokończony. A do Reatuning to Ruscy się popisali 600MG !!
Dla mnie to nie mod tylko dodatek.

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Ja mam problem z modyfikacją, jak pobiłem moe to zamiast zemdleć to pada na ziemie i mnie ludzie ganiają, jest na to jakaś rada ?

Powiem krótko, TheSnajper opanuj się człowieku albo nie rób wogóle modyfikacji.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
ludzie podczas instalacji pisze jak chcemy zainstalowac mod jako MOD czy LOL sorry ale tak tam pisze i ponawiam swoja prośbe z teksturami

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
U mnie z teksturami wszystko ok.

Mam pytanie, gdzie jest Elvrich ? bo tam gdzie był w G2 NK to jest tam obóz myśliwych z Dragomirem na czele :lol2:

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: PatrykPodolsky link=topic=5835.msg55202#msg55202 date=Jul 3 2009, 12:45 AM\'
Noto poczekamy az snajper skonczy slolszczac mod to bedzie wtedy cud swiata i gratz dla Pana Snajpera xD Zobaczcie Ruscy pokazali klase w z modem The Returning tylko rzeczywisc mod jes cholernie trydny (bez kodow) czemu my polacy robimy mody w gothic 1?? w gothic 2 nk jest wiecej mozliwosci itp. Tak sie zastanawiam czy jak skoncza prace z Czasem Zaplaty i innymi moddami to powinny sie jakies 3 grupy modderskie zlaczyc i zrobic wyje....bistego (przepraszam za przeklenstwo) moda do gothic 2 nk ale to oczywsice marzenie ktore chyba sie niespelni:D albo chociarz jedna tylko zeby pracowalo przynim 15 osob a nie 5 czy 6 no ale zobaczymy pozyjemy ,powodzenia ze spolszczaniem Snajper i powodzenia dla grup modderskich co robia swoje mody (Czas Zaplaty, Zwote Wrota itp.

PS: Sorry za bledy ale moj Polski niejest taki dobry jak kiedys:D

Ta jasne 3 grupy sie złączą jednej sie nie spodoba fabuła drugiej itemek i porzucą prace...
Już lepiej niech robią te mody do G1 :lol2:

PatrykPodolsky

PatrykPodolsky

Użytkownicy
posty18
  • Użytkownicy
Ta jasne 3 grupy sie złączą jednej sie nie spodoba fabuła drugiej itemek i porzucą prace...
Już lepiej niech robią te mody do G1 :D
jak mowilem to jest tylko marzenie :lol2:  ale chociarz jakies 2 grupy co sie znaja a tym i owym:D powinni miec szefa (mowie tu o jednej osobie) ktory wszystko nadzoruje:D ale czemu robia tylko do gothic 1?? kto wogule gra jeszcze w gothic 1, chyba niewiele, ale jak wyjdzie CZ to bede grac pograja jakies 3-4 miechy i przestana.

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja modduje G1 nk do gustu mi nie przypadło :lol2: .A co do moda to jest trudny potwory x2,3 razy silniejsze.Umiejętności dużo kosztują...

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
A ja powtórzę pytanie, znalazł ktoś Elvricha w tej modyfikacji ? z góry dzięki za ODP.

Patrik

Patrik

Użytkownicy
posty13
  • Użytkownicy
Wiem że ciężko harujecie z tłumaczeniem, ale ktoś wie w ilu % jest spolszczony mod.

Cien

Cien

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
Tłumaczy to jedna osoba, która nie zawsze ma czas więc to szybko raczej nie będzie...

Arathor

Arathor

Użytkownicy
UberKleiner
posty156
  • Użytkownicy
  • UberKleiner
Nie będę nikogo popędzał ale mam taką propozycje.

By spróbować spolszczenie z Pseudo Patcha Angielskiego, problem jest taki też że że dialogi z G2 NK też są po Angielsku więc x2 roboty ale z tego co wiem to większość zna angielski więc problemu nie było z tłumaczeniem.

Na mnie się nie gapić ! ;)  ja tylko proponuje ;)

Regynild

Regynild

Moderator działu
posty101
Propsy50
  • Moderator działu
No właściwie czemu nie, można by trochę wspomóc Snajpera w klepaniu prostych dialogów, może przyspieszylibyśmy trochę prace. Z tym, że ja chwilowo nie mogę się tym zająć, gdyż tłumaczę moda do Medieval II, ale to już chyba niedługo skończę.

Ale to wszystko trzeba by najpierw uzgodnić z naszym Głównym Tłumaczem, bo w sumie to byłoby nieco bez sensu, gdyby ktoś dziś zaczął tłumaczenie, a tu nagle za dwa dni już spolszczenie skończył Snajper. Także jak komuś by się chciało, to może rozpocząć negocjacje

Button

Button

Użytkownicy
posty62
Propsy7
  • Użytkownicy

Button

Gothic II NK: Returning (ANG)
#74 2009-07-19, 16:45(Ostatnia zmiana: 2009-07-19, 16:46)
No właściwie czemu nie, można by trochę wspomóc Snajpera w klepaniu prostych dialogów, może przyspieszylibyśmy trochę prace. Z tym, że ja chwilowo nie mogę się tym zająć, gdyż tłumaczę moda do Medieval II, ale to już chyba niedługo skończę.

Ale to wszystko trzeba by najpierw uzgodnić z naszym Głównym Tłumaczem, bo w sumie to byłoby nieco bez sensu, gdyby ktoś dziś zaczął tłumaczenie, a tu nagle za dwa dni już spolszczenie skończył Snajper. Także jak komuś by się chciało, to może rozpocząć negocjacje

A skąd Wy w ogóle wiecie, że ktoś tłumaczy tego moda skoro nie podaje żadnych konkretnych informacji dotyczących postępu pracy.

Tak samo robią ludzie od Czasu Zapłaty - nie informując ludzi nawet o przypuszczalnej dacie premiery (nie jestem nawet pewny czy kiedykolwiek ten mod ujrzy światło dzienne). Mimo tego mam takie ciche nadzieje, że nie będziemy musieli czekać jeszcze 2 lata, bo z pewnością większość graczy przerzuci się raczej na coś innego.

Pozdrawiam.

Regynild

Regynild

Moderator działu
posty101
Propsy50
  • Moderator działu
No po pierwsze Snajper napisał na forum, Że tłumaczy, a kto to może wiedzieć, jeśli nie on.
Potwierdził to z resztą jak go zapytałem na gg. Ty też możesz do niego napisać, chyba nie po to ma w profilu numer zapisany, żeby go nie używać. Musisz sie tylko przygotować na ciekawe powitanie, bo w tym Nasz Tłumacz jest naprawdę niezły.

A skoro pisze, że tłumaczy, no to czemu mamy mu nie wierzyć, masz jakieś specjalne dowody na jego nieprawdomówność? Chociaż z drugiej strony MaGoth nic o tłumaczeniu nie wiedział, jak do niego pisałem, także nie wiem, ale licze ze to nie jest jakiś głupi żart ze strony Snajpera, po to by wcale nie było śmieszne.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
No po pierwsze Snajper napisał na forum, Że tłumaczy, a kto to może wiedzieć, jeśli nie on.
Potwierdził to z resztą jak go zapytałem na gg. Ty też możesz do niego napisać, chyba nie po to ma w profilu numer zapisany, żeby go nie używać. Musisz sie tylko przygotować na ciekawe powitanie, bo w tym Nasz Tłumacz jest naprawdę niezły.

A skoro pisze, że tłumaczy, no to czemu mamy mu nie wierzyć, masz jakieś specjalne dowody na jego nieprawdomówność? Chociaż z drugiej strony MaGoth nic o tłumaczeniu nie wiedział, jak do niego pisałem, także nie wiem, ale licze ze to nie jest jakiś głupi żart ze strony Snajpera, po to by wcale nie było śmieszne.

ja tez z nim pisałem i mówił ze zaniedługo upublikuje a to z tym przywitaniem to siweta racja xd

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Gothic II NK: Returning (ANG)
#77 2009-07-20, 23:22(Ostatnia zmiana: 2009-07-20, 23:24)
(nie jestem nawet pewny czy kiedykolwiek ten mod ujrzy światło dzienne).

No jasne, bo przykładowo od kilku dni jedyne co robi Ork to leveldesign jednej z lokacji i wszystko po to aby zaprzepaścić wszystko. Zamkniemy się z tym w szafie i nikt nigdy w to nie pogra.   :roll:  Czy ty w ogóle zdajesz sobie sprawę czym jest robienie tak zaawansowanego projektu, który samą grę przeskoczył w przedbiegach przez dorywczą grupę ludzi, których nikt nie opłaca?

Cien

Cien

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
Tak samo robią ludzie od Czasu Zapłaty - nie informując ludzi nawet o przypuszczalnej dacie premiery (nie jestem nawet pewny czy kiedykolwiek ten mod ujrzy światło dzienne). Mimo tego mam takie ciche nadzieje, że nie będziemy musieli czekać jeszcze 2 lata, bo z pewnością większość graczy przerzuci się raczej na coś innego.

Ciesz się że robią tego bo wielu ludzi na ich miejscu miało by już dość. A przypuszczalnej daty nie dają bo ty czy ktoś inny by "puścił plote" i jak by z jakiegoś ważnego powodu data się przesunęła i to całe YT, ty i fora o Gothicu by uważali że TM jest "złe"

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Cytat: Cien link=topic=5835.msg57638#msg57638 date=Jul 21 2009, 11:32 AM\'
Ciesz się że robią tego bo wielu ludzi na ich miejscu miało by już dość. A przypuszczalnej daty nie dają bo ty czy ktoś inny by "puścił plote" i jak by z jakiegoś ważnego powodu data się przesunęła i to całe YT, ty i fora o Gothicu by uważali że TM jest "złe"

tu nie chodzi o to czy odpuszcza czy sobie nie odpuszczą tylko o to co robia jesli sie ociagają to nie powinni robic wogóle tego modu a jesli nie to zycze powodzenia a tak właściwie to jesli my nie umiemy czegos robic to nie powinnismy krytykowac chyba że mod to zenada to to zmienia postac rzeczy xd

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry