W wieży Xardasa masz przycisk który podnosi kratę (poszukaj w pierwszym pomieszczeniu jeśli nie wiesz gdzie to jest) i tam w skrzyni jest 200 złota, oprócz tego zeskocz z najwyzszego piętra wieży na taki daszek a z daszku na skały, znajdziesz tam parę bajerów i zawalone wejście do jaskini zombie. Na farmie Lobarta w szopie z łóżkami jest woreczek z kasą, jeden jest też obok koszarów straży. Pochódź też po dachach a złoto znajdziesz.
Zresztą z kasą to jest niewielki problem, gorzej z tym, ze może mnie sprać byle wilk dwoma ciosami. W jakiś dziwny sposób zmienia się też ilość doświadczenia zdobywanego na potworkach, raz było 100, potem 110, a za chwile 107. Wie ktoś czemu?
Aha, i jeszcze można się nauczyć Wytrzymałości która też niezbyt wiem do czego tu służy. U mnie mogę się tego nauczyć, ale jakoś jeszcze nigdy mi sie Bezio nie zmęczył więc nie wiem po co.
EDIT: No dobra, zmieniam zdanie, z kasą jest nawet gorzej niż z przeciwnikami, teram mam punkty nauki to nie moge ich użyć bo brak mi kasy na naukę... ;)