chodzi tylko oto żeby zalegalizować TYLKO i wyłącznie marihuanę a niektórzy piszą tu o zalegalizowaniu korupcji,
Ktoś tu pisał też o zakazie moddowania Gothica hehe
Moim zdaniem to jak ktoś chce palić to i tak będzie palił czy to legalne czy nie dlatego jestem za tym niech już im zalegalizują i będzie dalej to samo tylko nie będziesz musiał kupować towarów od jakiś dresów z pod bramy
Tak, tak, wolność i swoboda. Niech każdemu pozwala się na wszystko. Dajmy jeszcze na to leki bez recepty. No po cholerę recepta? Jak ktoś będzie bardzo chciał i tak to dostanie. Ci na górze wymyślili te zakazy po coś. Pewnie żeby gnębić nas, biedne społeczeństwo. Zlikwidujmy je. Marycha FREEDOM!!!
O alkoholu.
Zazwyczaj najfajniesze według mnie burdy (czyli tak straszne, że przechodzą do miejscowej legendy) wywolują osoby, które nie tylko wypiły ponad miarę, ale do tego zażyły jeszcze narkotyki. Picie powoduje patologie, co do tego się zgadzamy? Za to miks trawki z alkoholem tworzy już prawdziwy armageddon. Nie wystarcza, że alkohol jest zły, trza pomóc społeczeństwu doprawiać go wszelakim dopalaczem? No bo jakie są inne strony wprowadzenia marihuany na rynek?
Że państwo na tym zarobi? Jeśli nawet to nie sądzę, żeby prestiż Polski wzrósł jakoś na arenie międzynarodowej.
Że tak, bo wolność nam się ogranicza? Większość z was jest w wieku poniżej 20 lat. A i później mało kto z was zdaje sobie sprawę co wygaduje. Argument odtrącam jako po prostu śmieszny, bo nie na poziomie do toczonej dyskusji.
ŻGS o opium.
No nie, żeby mnie tak łapać za słowa. To był żart, nie? Naprawdę zrozumieliście o co mi chodziło?
Cos jeszcze?