Czego właściwie szukasz? xD
Eeh?
Kto pyta, nie błądzi
Ano tak...
[quote post=\'40631#msgote]Czego właściwie szukasz? xD[/quote]
Eeh?
Kto pyta, nie błądzi
Ano tak...
[quote post=\'40631 date=Dec 22 2008, 13:10\']Postanowiłem wymodować pod G1 coś na kształt FaceHelpera z G2, jednak będzie on zmieniał nie swoją twarz tylko naszą twarz (beziego). [...] muszę jeszcze wiedzieć czy gdzieś [...] jest plik w którym są zapisane wszystkie twarze,[...].[/quote]
Jeżeli już robić to robić dobrze, nie będę przeglądał wszystkich plików z NPC#msgote]Czego właściwie szukasz? xD[/quote]
Eeh?
Kto pyta, nie błądzi
Ano tak...
[quote post=\'40631#msgote]Czego właściwie szukasz? xD[/quote]
Eeh?
Kto pyta, nie błądzi
Ano tak...
[quote post=\'40631 date=Dec 22 2008, 13:10\']Postanowiłem wymodować pod G1 coś na kształt FaceHelpera z G2, jednak będzie on zmieniał nie swoją twarz tylko naszą twarz (beziego). [...] muszę jeszcze wiedzieć czy gdzieś [...] jest plik w którym są zapisane wszystkie twarze,[...].[/quote]
Jeżeli już robić to robić dobrze, nie będę przeglądał wszystkich plików z NPCkami żeby wypisać twarze... więc szukam miejsca gdzie wszystkie są wypisane na raz.
Jeszcze jest taka sprawa... bo jedyne body jakie znalazłem to "naked" i te od In Extremo, a co z bodami "obtatuowanymi" i tym od beziego, a także tymi łachami kopaczy?