Postulaty 1785132 5186

O temacie

Autor Lavius

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1785132

Odpowiedzi 5186

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Kazzimirze. Wiesz, co taka "Odpowiedzialność Zbiorowa" daje?

-Więcej kłótni (Twoja wina! Nie! Twoja!), albo...
-...Wszyscy jadą po winowajcach (To może być forma kary nawet :D )
-Forum zrobiłoby się po kilku takich "zabiegach" co najmniej gorsze. Zniknęłyby resztki tej atmosfery, jaka jest na forum, ludzie by się pokłócili ze sobą (Fakt, teraz też są kłótnie, ale w skali innych for są naprawdę niezwykle rzadkie).

Ale nie skrytykuję Cię, nie chcę być Andym Wachowskim :D

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Postulaty
#61 2008-07-17, 16:46(Ostatnia zmiana: 2008-07-17, 17:01)
Proszę o tajny dział TG mod studios

--------
Tylko tajny dział

ModMen
  • Gość
Proszę o dodanie mnie do grupy TG Mod Studios i dostep do tajnego

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт

Maybe

Postulaty
#63 2008-07-17, 17:07(Ostatnia zmiana: 2008-07-17, 17:20)
PROSZĘ O TAJNY GRUPY HOT MODDING TEAM!

I o odebranie użytkownikowi buła uprawnień do tajnego działu Przetrwania.

Edit by Dreamerion - posty się edytuje.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Postulaty - 80% done :D

Dekster i Kereth - zastanowię się bo nie mam zamiaru sam wszystkiego robić. Akurat wy daj dobrze mi się kojarzycie :D

Maybe może kiedyś.

Adminów zapraszam do looknięcia do strefy admińskiej.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Cytat: kazzmir link=topic=47.msg23381#msg23381 date=Jul 17 2008, 14:38\'
czy wsrod adminow jest ktos kto zasluguje na to zeby nim byc? jezeli nie to oglaszam nowa rekrutacje. prosze sie zglaszac.
Znam co najmniej dwóch - kazzmir i orcwarrior (shergara celowo nie wymieniłem :D  ).

A zasadniczo to adminem porządkowym nie powinien być ten, kto "zasługuje", a raczej ktoś zaufany i kompetentny - rozsądny, opanowany, pracowity, darzony szacunkiem i przyjazny.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Cytat: Zysk link=topic=47.msg23425#msg23425 date=Jul 17 2008, 19:25\'
A zasadniczo to adminem porządkowym nie powinien być ten, kto "zasługuje", a raczej ktoś zaufany i kompetentny - rozsądny, opanowany, pracowity, darzony szacunkiem i przyjazny.

Zysk napisałeś mój portret psychologiczny :D

A może ty chcesz poadminować?

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Cholera u mnie wszystko odwrotnie :D

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Siekacz ty też chcesz admina? :D

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Prosiłbym o rozpatrzenie sprawy praw do wstawiania warnów.
Czy nie dałoby się dawać praw do warnów tylko moderatorom działów ogólnych? Bo przypuśćmy cała grupa ma modka w swoim jawnym dziale. Dostają też opcje wstawiania warnów. Potem dzieją się takie rzeczy jak ostatnio że trzeba userów odbanowywać bo ktoś sie zaczął bawić warnami.
Proponuję odebrać prawa do warnów moderatorom działów tajnych i jawnych...

Pozdrowienia
Buła xD

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ja bym proponował po prostu odbieranie praw moderatora, jeżeli ktoś robi takie wybryki, jak w twoim przypadku. Jakieś kary do cholery muszą być. Wiem, że sam się tym bawiłem, ale nie ucierpiał nikt, nie dałem nikomu bana, nikt nie dobił do 100%, więc nic się nie stało.

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
Dekster stało się. Bo ktoś lojalny powinien od razu napisać do jakiegoś admina, że jest taki i taki problem.

Tak, kwestia warnów to pierwsza sprawa, za którą się wziąłem. ŻADEN mod nie będzie mógł dawać warnów bo to bez sensu. Za moich czasów zawsze tak był.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
A np. blokada postowania, czasowy ban? Tylko admini? To trochę bez sensu, szczególnie widząc ilu na tym forum jest aktywnych adminów.

EDIT:
I postuluję o dodanie w regulaminie coś o nickach przy rejestracji, żeby bez żadnego tłumaczenia admin mógł zmienić nicki typu "KUPAS", "TwojaStara". Jak ktoś rejestruje się z nickiem dla jaj, to zapewne rejestruje się dla jaj i nie będzie tu siedział. A jak będzie siedział, to nick i tak pewnie będzie chciał zmienić. W każdym razie nicki tego typu tylko głupio wyglądają i irytują. A zakładam, że w liście użytkowników dałoby się znaleźć jakieś "aaaa", "bleeee", "abcde" itp. To bez sensu.

EDIT:
I nicki z gry też. Więcej "bezozimiennych" i "xsardasów" nam nie potrzeba. I tak taki ktoś się niczym nie będzie wyróżniał, mimo, że będzie mu się wydawało że to on ma nick najlepszej postaci z gry.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
W starym regulaminie była wzmianka o nickach, w tym nie ma, trzeba dopisać.

Co do growych nicków to już trochę przesada, bo jak ktoś chce mieć Nick, Cioteczna Siostra Xardasa 1912 ze Strony Demona Beliara to jego problem :)

Kyro tak, mody nie będę mogły w ogóle dawać warnów, banować czasowo, etc. Od tego są globale i admini. Doszło 2 nowych adminów, jest kilku globali zobaczymy co się będzie działo.

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
To w takim wypadku chcę moda globalnego :)  ! xD
Jako moderator dużo robię- można zobaczyć w działach w których mam moc xD

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Eee nie no Sher, troche przesada... Żeby chociaż moderatorzy takich działów jak Twórczość modderska, Pomoc przy tworzeniu modów i innych ważniejszych działów mogli dawać... Bo to będzie trochę dziwnie jak będe musiał pisać aż do adminów żeby temu i temu dali warna za spam czy coś tak innego w dziale który moderuje (Pomoc przy tworzeniu modów/Gothic/Skrypty)

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Jest tylu adminów i globali, że jakoś znajdziesz kogoś, kto wlepi tego warna, a poza tym nawet w tych większych działach mogą się zdarzyć takie sytuacje, jaka była u ciebie.

Kazzmir
  • Gość
Cytat: Kurdeman link=topic=47.msg23619#msg23619 date=Jul 19 2008, 14:53\'
A np. blokada postowania, czasowy ban? Tylko admini? To trochę bez sensu, szczególnie widząc ilu na tym forum jest aktywnych adminów.

EDIT:
I postuluję o dodanie w regulaminie coś o nickach przy rejestracji, żeby bez żadnego tłumaczenia admin mógł zmienić nicki typu "KUPAS", "TwojaStara". Jak ktoś rejestruje się z nickiem dla jaj, to zapewne rejestruje się dla jaj i nie będzie tu siedział. A jak będzie siedział, to nick i tak pewnie będzie chciał zmienić. W każdym razie nicki tego typu tylko głupio wyglądają i irytują. A zakładam, że w liście użytkowników dałoby się znaleźć jakieś "aaaa", "bleeee", "abcde" itp. To bez sensu.

EDIT:
I nicki z gry też. Więcej "bezozimiennych" i "xsardasów" nam nie potrzeba. I tak taki ktoś się niczym nie będzie wyróżniał, mimo, że będzie mu się wydawało że to on ma nick najlepszej postaci z gry.

podczas walidowania wielokrotnie zmienialem roznych idiotom nicki albo poprostu ich wywalalem. do tej pory jak mi sie zdazy to tak robie, tak samo z multikontami jak widze kasuje

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
I postuluję o dodanie w regulaminie coś o nickach przy rejestracji, żeby bez żadnego tłumaczenia admin mógł zmienić nicki typu "KUPAS", "TwojaStara".

dark ma conajmniej 30 multikont z nickami typu: hiter, howard chuj itd.

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
Przykład Admina doskonałego  :)

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

0 użytkowników