Jeśli tyle dla was znaczy, jeśli tyle dla was znaczy ludzie takie zangazowanie spoleczne jak moje gdzie postawilem moja rodzine moje życie prywatne biznes wszystko inne i dla was znaczylo to tylko 10 czy 15 propsów to was się powinno jebać kurwa tak sie powinno was jebać jak tylko was moze jebać Thoro. Avallach was tak nie wyruchał jak wyrucha was Thoro, kurwa az was kukle beda swedzialy z bolu to jest dramat kurwa to jest dramat ze na tym antyludzkim forum, na tym forum w ktorym moderatorzy kurwa nie byli w stanie powiedziec ze Leinnana zbezszczeszczono, że ten czlowiek ma 118 warnów uniewinniajacych ze te moderatorskie kurwy powtarzam kurwy moderatorskie kurwy tego czlowieka oskarzaly bezpodstawnie i po latach uniewinnialy ze to nie jest czyms wartym tego by tego czlowieka wprowadzic do administracji. Będzie was Thoro ruchał w dupę bedzie was Thoro bedzie kurwa dymal tak jak was Avallach nie dymał ta kurwa ten maly karakan jebany werewolf smieć zniszczy was. Fabioski, Zucklovy beda wam kurwa odbieraly smak zycia wy kurwa idioci narodowi polscy idioci ja mam to w piździe kurwa bo mnie stać na wszystko bede żył kurwa tak wypierdolę jeszcze dzisiaj juz bilet kupiony z themodders i bede sie z was kurwa frajery smial ze wy takie glupie sa tacy kurwa debile ktore to kurestwo thorowskie wybrali. Nie na Leinnana, nie na Avallacha tylko na jakies kurwy thorów zydow w dupę jebanych kurwa na werewolfów popierdolencow glosowalito jest ta wlasnie kurwa themodders przez taka kurwe themodders przez was kurwa chuje nic sie w tym forum nie zmieni bo jestescie chuj warci i trzeba was jebać ruchac i na was zarabiac bo jestescie banda narodowych kurwow i nieudacznikow rozumiecie to a wam kochani ktorzyscie glosowali na mnie ktorzy wspomagali mnie dziekuje bo to garstka polakow garstka polakow to jest 10 osob moze 15. Wyłącz tego Spacera bo ci go wyłączę na amen. Tak tak tylko to sie w tej kurwie themodders nadaje powiedziec wam w ryj wreszcie wy glupie chuje ze jestescie prymitywami ze kurwa wasze pierdolone propsy to jest wasz majestat wasza godnosc robota kurwa w cidiprodżekt i komputer z gothiciem to wy kurwa themodders chuj z wami nie warto bylo kurwa nie warto bylo zrobic nic co wy sie aa szkoda kurwa gadac szkoda szczepic ryja naprawde niech was sluchajcie ci ktorzy sie glupie kurwy kurwy propsowali thoro niech was szlak trafi chuj warci jestescie antypolakami jestecie dobranoc
Co jest kurwa pedale, co chciałeś powiedzieć? Dobra, na razie, wypierdalam.