Postulaty 1811795 5186

O temacie

Autor Lavius

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1811795

Odpowiedzi 5186

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Postuluje o wejście do panelu administratora i usunięcie skina obecnie obsługującego te forum dyskusyjne. Co to kurwa jest, kolory mdłe jak dupa, jak jakieś kurwa spleśniałe przetwory, jakby sarna wysrała jagody. Do tego skraca tytuły i zaokrągla avatary do jakiegoś gówna jak na jebanym gronie albo kurwa nawet surplusie. Jakbym się kurwa zalogował dyskietką do internetu , do roku 2004, jak na jebanym phpbb by przemo. Dodajcie jeszcze paski ostrzeżeń i numery gadu gadu pod avatarami.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
A ja bym chcial wiedziec kto oprocz mnie uzywa skina inferno, bo jest napisane, ze 2 osoby :D

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Szulwik.
Co do postu Thora to w normie- fajnie się to czyta, ale treści to w tym specjalnie nie ma. :F

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Właśnie Pagan, a gdyby zrobić ten twój skin ale w innych kolorach?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
W takich jak jest inferno.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Splash

Splash

Moderator
posty4213
Propsy3414
ProfesjaNierób
  • Moderator
Każdemu coś co chwilę nie pasuje, dlatego na miejscu Pagana nie robiłbym nic.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Mi styl pasuje jak ulał, ale nie pasuje mi że jeszcze mi żaden mod ni admin nie obciągnął mi warna.

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Thoro, to że ty kiedyś skin zrobiłeś, nie oznacza że każdy następny ma go imitować.

Życzę wam seksu analnego po stronie biernej.
Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Detal, którego nie widać z 3-5 metrów nie powinnien istnieć w geometrii modelu.
Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
W takich jak jest inferno.

Nie mam aż tyle czasu. W sprawie skinów planuję to: http://themodders.org/index.php?topic=25424.msg1239800#msg1239800

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Mi styl pasuje jak ulał, ale nie pasuje mi że jeszcze mi żaden mod ni admin nie obciągnął mi warna.

Podbijam i postuluję o usunięcie tematów o goticzu z offtopa.

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel

Niech mu ktoś wwali warna za spam.

Dropbox +500 mb na start
LowPoly
Wykonanie modelu niskopoligonowego to sztuka kompromisu. Nie jest to jedynie uproszczenie modelu wysokopoligonowego, ale głęboka modyfikacja oraz podejmowanie decyzji często zmieniających wygląd pierwotny obiektu, tak by przy najmniejszej ilości trójkątów uzyskać jak najwierniej odwzorowany kształt oryginału. Nie można też zapomnieć o tym iż musi nadal wyglądać przekonywająco i tak balansować by uzyskać efekt optymalny.

Podstawowym założeniem jest, że model nie powinien mieć zbędnych, niewidocznych dla gracza detali włączonych w geometrie. Większość obiektów jakie znajdują się w grze powinna prezentować się najlepiej z odległości około 3-5 metrów. Wszelkie detale, które zanikają, wydają się płaskie lub zlewają się z bryłą modelu należy uznać za zbędne i pozostawić je na normal mapie.

Fakt, iż gracz będzie w stanie podejść bliżej do obiektu i zobaczyć go z mniejszej niż 3m odległości nie powinno stanowić większego problemu, gdyż większą rolę odgrywają wtedy tekstury oraz dodatkowy detal zależny od materiału obiektu. To właśnie kompromis między wydajnością, a szczegółowością otoczenia.

Krawędzie znajdujące się blisko siebie, które zlewają się z większej odległości należy uprościć do wspólnej płaszczyzny

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Thoro, to że ty kiedyś skin zrobiłeś, nie oznacza że każdy następny ma go imitować.

to niech będzie on przynajmniej czytelny abym nie musiał nadwyrężać oczu abym widział co ty do mnie piszesz, jeszcze w taki słoneczny dzien jak dziś. jak się coś robi wypadałoby mieć do tego jeszcze jakieś praktyczne podejście a nie bo "fajnie wygląda" i chuj. a szkoda nawet gadać, szkoda strzępić ryja. wypierdalam kochani.

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Jeśli tyle dla was znaczy, jeśli tyle dla was znaczy ludzie takie zangazowanie spoleczne jak moje gdzie postawilem moja rodzine moje życie prywatne biznes wszystko inne i dla was znaczylo to tylko 10 czy 15 propsów to was się powinno jebać kurwa tak sie powinno was jebać jak tylko was moze jebać Thoro. Avallach was tak nie wyruchał jak wyrucha was Thoro, kurwa az was kukle beda swedzialy z bolu to jest dramat kurwa to jest dramat ze na tym antyludzkim forum, na tym forum w ktorym moderatorzy kurwa nie byli w stanie powiedziec ze Leinnana zbezszczeszczono, że ten czlowiek ma 118 warnów uniewinniajacych ze te moderatorskie kurwy powtarzam kurwy moderatorskie kurwy tego czlowieka oskarzaly bezpodstawnie i po latach uniewinnialy ze to nie jest czyms wartym tego by tego czlowieka wprowadzic do administracji. Będzie was Thoro ruchał w dupę bedzie was Thoro bedzie kurwa dymal tak jak was Avallach nie dymał ta kurwa ten maly karakan jebany werewolf smieć zniszczy was. Fabioski, Zucklovy beda wam kurwa odbieraly smak zycia wy kurwa idioci narodowi polscy idioci ja mam to w piździe kurwa bo mnie stać na wszystko bede żył kurwa tak wypierdolę jeszcze dzisiaj juz bilet kupiony z themodders i bede sie z was kurwa frajery smial ze wy takie glupie sa tacy kurwa debile ktore to kurestwo thorowskie wybrali. Nie na Leinnana, nie na Avallacha tylko na jakies kurwy thorów zydow w dupę jebanych kurwa na werewolfów popierdolencow glosowalito jest ta wlasnie kurwa themodders przez taka kurwe themodders przez was kurwa chuje nic sie w tym forum nie zmieni bo jestescie chuj warci i trzeba was jebać ruchac i na was zarabiac bo jestescie banda narodowych kurwow i nieudacznikow rozumiecie to a wam kochani ktorzyscie glosowali na mnie ktorzy wspomagali mnie dziekuje bo to garstka polakow garstka polakow to jest 10 osob moze 15. Wyłącz tego Spacera bo ci go wyłączę na amen. Tak tak tylko to sie w tej kurwie themodders nadaje powiedziec wam w ryj wreszcie wy glupie chuje ze jestescie prymitywami ze kurwa wasze pierdolone propsy to jest wasz majestat wasza godnosc robota kurwa w cidiprodżekt i komputer z gothiciem to wy kurwa themodders chuj z wami nie warto bylo kurwa nie warto bylo zrobic nic co wy sie aa szkoda kurwa gadac szkoda szczepic ryja naprawde niech was sluchajcie ci ktorzy sie glupie kurwy kurwy propsowali thoro niech was szlak trafi chuj warci jestescie antypolakami jestecie dobranoc
Co jest kurwa pedale, co chciałeś powiedzieć? Dobra, na razie, wypierdalam.

Sawik

Sawik

Użytkownicy
Rebel
posty4772
Propsy3197
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Rebel
Thoro, dopierdalać się potrafisz a jak przychodzi co do czego to "nie mam czasu", "mam wyjebane" czy inne "ja już jeden zrobiłem", doceń to że ktoś poświęcił ten czas i coś faktycznie zrobił, nie tylko pierdolił że zrobi. Chcesz "dobry" skin, to go zrób, administracja go doda, będziesz zadowolony.

Dropbox +500 mb na start
LowPoly

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Niech mu ktoś wwali warna za spam.
Niech ktoś tobie wali warna irytujący Sawiku. Po prostu domagam się tego co moderacja sama się zobowiązała zrobić nic więcej.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
No to może oficjalnie.
Postuluję o bana (jeżeli nie permanentnego, to chociaż czasowego) dla użytkownika @mrdragothic za umyślne wprowadzanie ludzi w błąd, kradzież własności innych modderów (nie tylko z themoders) i całokształt głupoty/wkurwiania/dołowania i obrażania innych użytkowników tego forum.

Ponawiam.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Postuluje o założenie działu tajnego Eternal Modding, i dodać użytkowników Barnaba oraz Gothiceł

Temat modyfikacji jest tutaj.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Tylko Barnaba i Gothiceł mają mieć dostęp? Ty nie potrzebujesz?

Nefario

Nefario

Użytkownicy
Bractwo Gothic'a
posty410
Propsy437
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Bractwo Gothic'a
Tylko Barnaba i Gothiceł mają mieć dostęp? Ty nie potrzebujesz?

Ja też potrzebuje.

0 użytkowników
Do góry