Błędy i pomoc w radzeniu sobie z nimi 286556 444

O temacie

Autor serek

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 286556

Odpowiedzi 444

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Przeinstaluj system. Format C powinien pomóc. :P

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
tego rozwiazanie pragne uniknąc

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To masz pecha :P  nie pograsz sobie.Ale nic nie stracisz bo i tak dubingu nie ma i ciągle trzeba czytac te dialogi.A jak chcesz sobie pograc to zrób formata.DOWIDZENIA

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader

webcioo
DreamVader

Błędy i pomoc w radzeniu sobie z nimi
#203 2009-07-14, 22:28(Ostatnia zmiana: 2009-07-15, 09:09)
UDAŁO SIE rozwiazanie było wręcz banalne i trafiłem na nie przez przypadek w zabawie opcjami:P
w systemie windows vista należy kliknac na ikonke GothicStarter PPM i zaznaczyc opcje uruchom jako administrator:)

Ech, mogłeś napisać, że masz Vistę :P  , ale skoro problem rozwiązany, to temat zamykam,
Adanos

tidas

tidas

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
z F8 troche pomysł może nie wypalić bo jak zrobisz F8 to może być jakby normalnie tylko że zycie ci się nie pokazuje i się ruszać nie możesz ani nic ale kodów możesz używać

Garanil

Garanil

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
skoro już o problemach , chciałem zapytać o to że nie rozumiem czemu gdy bohater zabija ciosem krytycznym nie dostaje doświadczenia?

Jurigag

Jurigag

Użytkownicy
posty869
Propsy285
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
Najzwyklejszy bug, będzie poprawiony w nadchodzącym patchu.

Skrypter/Tester - Szukasz testera/skryptera - Pisz !

Graveir

Graveir

Użytkownicy
Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
posty1275
Propsy235
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Avatar Twilight Sparkle / Pożeracz serc
Tak jak w temacie-kto w mrocznych tajemnicach uczy 100% walki bronią 1-i 2-ręczną?Szukałem w obozie przemytników,starej kopalni i u lee ale nikt mnie tego nie może uczyć(lee do max 89)

Mój obecny sprzęt PC:
Intel core i5-4590
8 gb ram
Geforce GTX 1050Ti

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
I w tej chwili zadałem sobie pytanie...

Co ja robię na tym forum?

eh... nie ten dział, panie bezihero

relikan

relikan

Użytkownicy
posty51
Propsy54
  • Użytkownicy
mam nadzieję że Poziomki poprawią w nowym patchu bug z nauką broni dwuręcznej...gdzie po uzyskaniu 100% tej umiejętności postać macha mieczykiem tak jakby nie potrafiła wcale używać broni, (nie wiem jak jest z jednoręczną gdyż jej się nie uczyłem, przydałoby się też urealnienie stapsów tych postaci z dodatku, gdyż niektórzy( nawet z Łowców Orków) to prawie że półbogowie...

vzp

vzp

Użytkownicy
posty19
Propsy4
  • Użytkownicy
witam.
otóż problem polega na tym, że wszyscy strażnicy mnie atakują i zabijają. Po wpisaniu chg próbowalem pobić ich wszystkich bo pomyślałem, że odpuszczą, ale sie pomyliłem. Szkoda gry bo nabiłem juz 22 levele. Jakieś rozwiązanie?

z góry dzięki

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
a który masz rozdział?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

vzp

vzp

Użytkownicy
posty19
Propsy4
  • Użytkownicy
właśnie zacząłem 2. U pradawnych już byłem, teraz mam zabić Uriziela.

gerb

gerb

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
na forum poziomek jest patch co to poprawia ale zapis musi byc przed tym jak cie atakowali

Fajeth

Fajeth

Użytkownicy
posty24
Propsy2
  • Użytkownicy
A spróbuj dać im się zabić i zrobić MARVIN - edit abilities / atributes / 0 = 1 i deletem, albo page downem wstajesz.

vzp

vzp

Użytkownicy
posty19
Propsy4
  • Użytkownicy
nie działa. Na forum poziomek wyczytałem, że trzeba zmienić wszystkim npctype na 3 za pomocą kodu, jak to zrobić?

E:

sprawdzone, po zapisaniu i wlaczeniu gry jeszcze raz znowu to samo... Nie widzi mi sie ciągle po pol godziny lazic i zmieniać npctype. Cholera, juz któryś raz z rzędu sypie mi sie gra...

Tryn

Tryn

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Wiec, mam pewien problem. Ostatnio zainstalowalem sobie MT 2.1, wszystko dzialalo wspaniale dopoki nie doszedlem do 2 rozdzialu. Dolaczylem do bractwa, zabilem krolowa pelzaczy, zamierzam wyjsc z kopalni i z nikad zostaje zaatakowany przez Drake'a. Zabil mnie, troche sie wkurwilem, loadnolem save'a, tym razem przebieglem obok Drake'a i wyszedlem na zewnatrz. Wyglada na to, ze caly oboz sie na mnie wkurwil i ma jakos personalna vendette.

Pomocy?

EDIT:

Oj, czuje sie glupio, jest temat zaraz pod moim dokladnie o tym samym.
Uprzejmnie bym poprosil jakiegos moda o usuniecie tematu.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
@vzp@

Problem tutaj nie leży w żadnym typie non player character.Poradzę ci wcielić się w któregoś z nich i magicznym klawiszem "G" zobaczyć w jakim stanie są ich Permatitude i Tempatitude. Jeśli hostile, cóż znaczy że są na ciebie wściekli a może być to spowodowane albo tym że któregoś z nich pobiłeś,albo otworzyłeś skrzynię w niewłaściwym miejscu/momencie, albo podniosłeś coś czego ci nie było wolno. Może jest też tak ( ja tak mam tylko z Gornem w opuszczonej kopalni że jak zabiję kogoś JA  w tej kopalni to się na mnie rzuca i lekko mówiąc muszę mu dopierdzielić, ale później rzuca się na mnie CAŁY nowy obóz) ,że jak ubijasz potwory (miałem tak kiedyś nawet w oryginalnym niezmodowanym g2NK z chrząszczami dla Brutusa ) to mają ONE nieprawidłową gildię, lub poprostu ( co jest wywołane bugiem) strażnicy nie życzą sobie abyś je bił. Niestety ja sam niewiele (oprócz tego rzecz jasna) wiem bo mi także tego problemu się rozwiązać nie udało.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

wladyslawlokiec

wladyslawlokiec

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Gdy wchodzę (w 3 rozdziale) do opuszczonej kopalni ,wczytuję się i przy samym końcu błyskawicznie się wyłącza (mam wersję 2.02 i proszę o pomoc  :facepalm:

Poprawiłem nazwę tematu,
Adanos

Stein

Stein

Użytkownicy
posty25
  • Użytkownicy
Gdy jestem w opuszczonej kopalni i schodzę do gniazda pajęczaków pojawia się komunikat "Access Violation", co zazwyczaj zdarza się, gdy brakuje jakiegoś pliku, lub jeśli jest uszkodzony. Mam wersję 2.01, a w 1.00 tego błędu nie było.

Kiedy tak sobie myślę i nic nie wymyślę, to sobie myślę, po co ja tyle myślałem, aby nic nie wymyślić. Przecież mogłem nic nie myśleć i tyle samo bym wymyślił.

ks. Jan Twardowski

0 użytkowników
Do góry