Błędy i pomoc w radzeniu sobie z nimi 286112 444

O temacie

Autor serek

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 286112

Odpowiedzi 444

Cord

Cord

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
hmm. Dziwny problem, ale to może ci pomoże. Po prostu wpier*** Balaiarethowi, nie powinno mieć to znaczenia na fabułę. Ale nie mam pewności w 100%.

Cien

Cien

Użytkownicy
posty32
  • Użytkownicy
Nie będzie to mieć znaczenia na fabułę bo on i tak i tak cie zaatakuje prędzej czy później

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Wykombinowałem to wcześniej obiłem go i co wstaje jak gdyby nigdy nic i nie mam żadnych nowych questów dalej mnie tylko jednoręcznej uczy

Makoto

Makoto

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
Ekhem... masz od niego wziąść kryształ i się nim przeteleportować...

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Skąd jak on przy sobie nie ma kryształu jak go pobiłem

Makoto

Makoto

Użytkownicy
posty11
  • Użytkownicy
no to chyba coś pojeba*eś... gdy oddasz mu kamień to on powinien cię zaatakować i ty go jak pobijesz powinien mieć przy sobie kamień którym musisz się teleportować... ale mozesz jeszcze przejść na kodach... to tej twierdzy musisz iść gdzie jest kamień ogniskujący... idziesz tam z Gornem... wchodzisz na góre... jest taka kolumna... i po drugiej stronie skrzynia... musisz dostać się po prostu tam no jeszcze wyżej przez F8... na góre gdzie jest trawa... stań koło skrzyni i użyj F8... i gdy znajdziesz platforme a koło niej zombie to je zabij wejdź w platforme i jesteś u uriziela

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No właśnie, wywala za każdym razem, jak walczę z jakimś wrogiem z dodatku, np. czerwonymi wilkami :)

Bruce

Bruce

Użytkownicy
posty100
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Cytat: Caesum link=topic=4838.msg41252#msg41252 date=Dec 29 2008, 21:15\'
No właśnie, wywala za każdym razem, jak walczę z jakimś wrogiem z dodatku, np. czerwonymi wilkami :)
Urok moda. Jak masz dużo przeciwników, gra lubi wywalać. Jest na to jedna rada. Rób sejwy co kilka sekund w różnych slotach. Nie popełniaj tego samego błędu co ja. Tak mi się gra spieprzyła, że przy każdym wczytywaniu oglądałem swoją tapetę.

Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bruce - Nie jedynyś, taki problem miałem w Gothic 2 :lol2:

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Zainstaluj sterowniki omegadrivers.net. Przyznam, że mi te stery pomogły troszeczkę.

niorwo

niorwo

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Ja dodam że ten alchemik niedaleko placu wymian, za darmo robi nam miksturki siły.
I jeszcze jeden bug. Miałem jakiś tam silny miecz, założyłem silniejszy, ale zadawał mniejsze obrażenia. Wszystkie powyżej jakiejś tam ilości obrażeń zadawały mniejsze obrażenia niż powinny. Przykładowo miecz zadający 150 obrażeń jest silniejszy niż miecz zadający 170 obrażeń(oczywiście to tylko przykład, nie pamiętam przy jakich obrażeniach było słabiej)
A poza tym to u mnie nie działał respawn potworów. Patcha miałem 1.3. Wszystkich błędów nie pamiętam bo grałem dawno temu.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ale nie muszę odinstalowywać starych sterów, nie? ;d

EDIT: Nie ważne, stery nie działają na moim kompie.

kijanka

kijanka

Użytkownicy
posty21
Propsy5
  • Użytkownicy
Witam. Nie będę już nowego tematu zakładał, tu się dopiszę. Okrutnie skopaliście możliwość zostania władcą obozu strażników... :)  Melkora kazał mi zabić Kruk, co też uczyniłem, potem to samo kazał mi Uczynić Bartholo, tyle, że on już nie żył... Idę do obozu, a Wyzysk mówi mi, że Melkor zaatakował nowy obóz, a przecież ten palant nie żyje. Idę więc do nowego obozu, w drodze leży kilka ciał i tyle. Potem biegałem wszędzie i nikt nie miał opcji dialogowych, więc zajrzałem do solucji. Fajnie, że gorzej skopać nie mogłem tego zadania, ale nie przyszło mi do głowy, żeby sobie niszczyć frajdę z gry i przedwcześnie korzystać z solucji. Melkora miałem zabić niby w uczciwym pojedynku, potem uwolnić Kazzmira. Wbicie na kodach do klatki nic nie da, bo u Kazzmira nadal nie ma odpowiedniej opcji dialogowej. Da się jakoś przywołać na kodach tego Melkora? Czy skopałem tylko jedno drobne zadanie, czy już mogę zaczynać grę od nowa, bo już nie da sie jej ukończyć?

thx

thx

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Ja mam często że nie ma podpisów np. Diego nie jest podpisany "Diego" tylko podświetlnony  :P  ^_^  Nie gram z czitami, to już cała gra traci sens jak na czitach się jedzie !

Thrug

Thrug

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Miałem dokładnie to samo. Niestety żeby wykonać to zadanie musisz użyć kodów   :P   .   No więc przed rozmową włącz kody (b marvin b) i zagadaj, podczas gdy powie kwestie o winie i gra się jakby zablokuje kliknij F2 i wpisz komendę kill. To zakończy rozmowę i zabije kowala, ożyw go za pomocą klawisza o (musisz kursorem najechać na jego ciało podświetlić go ;p  )  i F9 po czym wróć do ciała Bezimiennego Bohatera. Zadanie wykonane i można dalej grać i cieszyć się jak głupi :P   U mnie gdy tak zrobiłem wszystko działało spróbuj  inaczej nie umiem pomóc  :(

CBA

CBA

Użytkownicy
posty100
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może zobacz datę posta przed tobą :D

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Moze innym się przyda: Gdy już się przytnie gra, to dajecie b marvin b a następnie klawisz F8 powinno się ,,odciąć"

Pozdrawiam

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader

webcioo
DreamVader

Błędy i pomoc w radzeniu sobie z nimi
#197 2009-07-14, 15:36(Ostatnia zmiana: 2009-07-14, 15:43)
Nazwę błędu opisałem na wstępie w tytule wnioskuje z niego że gra nie może odnaleźć pliku KEILER_BODY.ASC PROBLEM występuje gdy próbuję wczytać grę próbowałem przeinstalowywać grę, moda oraz playerKita kilka razy ściagąłem też moda z różnych stron szukałem także przez kilka godzin rozwiązania błędu w google i niestety nic nie udało mi się znaleźć mam nadzieję że ktoś mi pomoże.

ps. gdzieś przeczytałem że ten błąd ma poprawić patch 1.04 czy to prawda???

Poprawiłem literówki,
Adanos

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
Jakiego masz aktualnego patcha? Może zainstaluj 1.03.

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
mam 1.03 instalowalem tez 1.01

0 użytkowników
Do góry