Kusza w lewej ręce 4684 11

O temacie

Autor Malak

Zaczęty 28.10.2008 roku

Wyświetleń 4684

Odpowiedzi 11

Malak

Malak

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
Witam wszystkich chciałbym poprosić was o pomoc ;]  

Czy może ktoś mi napisać gdzie i co dopisać by np po wyciągnięciu miecza jednoręcznego w drugiej ręce pokaząła sie kusza ;]  (wiem że potrzebna bedzie animacja by ładnie to wyglądało ale chciałem zrobic na sucho ;]  Plz jest to bardzo potrzebne do mojego moda 'd

gothI

gothI

Użytkownicy
posty167
  • Użytkownicy
wejdz w meleweapon.d (chyba tak sie to pisze) skopiuj skrypt jakiegos miecza i zmien jego Visual na taki  z Rangeweapon.d ( poszukaj jakies kuszy)

GG:10938162

Malak

Malak

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
Nie dokonca o to mi chodziło ;]  a w zasadzie wogóle o co innego chodzi mi raczje by w prawej ręce standardowo był miecz a w lewej kusza ;]

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
A wiesz że do obsługi kuszy potrzeba dwóch rąk?

Malak

Malak

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy

Malak

Kusza w lewej ręce
#4 2008-10-28, 17:58(Ostatnia zmiana: 2008-10-28, 17:59)
Wiem  ;]  już ty się nie martw tylko powiedz jak zrobic by po wyciągnieciu miecza w lewej rece pokazała sie kusza (jest to cos podobnego do zmiany układu noszenia broni czyli jak to gother mi odpisał co zmienić by miecz pokazął sie w lewej rece tak samo chce zrobić ja tylko by pokazały się dwie bronie naraz wyciagasz miecza w drugiej rece jest kusza nie musi byc do użytku byle by była ;d

Xardas17

Xardas17

Użytkownicy
-
posty87
Propsy5
  • Użytkownicy
  • -
Moze zmiana nazy ZS ? xD

orpisek
  • Gość
Powiedziałeś o zmianie broni zeby byla trzymana w lewej rece jak to zrobic?

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
jeśli się nie myle to będzie bez sensu...animacje nie są pod drugą rękę zrobione (w każdym razie ja nie widziałem) więc jeśli to ma iść do moda to przydało by się zatrudnić animatora.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

Kusza w lewej ręce
#8 2008-10-30, 06:54(Ostatnia zmiana: 2008-10-30, 06:56)
Cytat: (Lord)\'
jeśli się nie myle to będzie bez sensu...animacje nie są pod drugą rękę zrobione (w każdym razie ja nie widziałem) więc jeśli to ma iść do moda to przydało by się zatrudnić animatora.
Cytat: (Malak)\'
wiem że potrzebna bedzie animacja by ładnie to wyglądało ale chciałem zrobic na sucho
;]  

Chwila, "po wyciągnięciu miecz jednoręcznego" nie chodzi czasem też o to żeby miecz był w jednej a kusza w drugiej ręce, czy tylko kusza?

Malak

Malak

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy

Malak

Kusza w lewej ręce
#9 2008-10-30, 14:43(Ostatnia zmiana: 2008-10-30, 14:44)
Cytat: Hwep link=topic=4195.msg35887#msg35887 date=Oct 30 2008, 07:54\'
:)  

Chwila, "po wyciągnięciu miecz jednoręcznego" nie chodzi czasem też o to żeby miecz był w jednej a kusza w drugiej ręce, czy tylko kusza?

dokładnie o to :D  czyli miecz w jednej  ręce a kusza w drugiej ;)

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Ale chcesz móc używać obydwu broni czy też lewa tylko dla picu? Bo jeśli obu to raczej wyższa szkoła o ile się orientuje.

Malak

Malak

Użytkownicy
posty30
  • Użytkownicy
Wiesz przydało by się obu ;d ale na początek usatysfakcjonuje mnie by była dla picu :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry