Przeróbki Gothica 9254 13

O temacie

Autor

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 9254

Odpowiedzi 13

Kazzmir
  • Gość

Kazzmir
Gość

Przeróbki Gothica
2008-01-29, 13:35(Ostatnia zmiana: 2008-01-31, 10:28)
Quarior
Sep 1 2007, 21:02
Temat gdzie można zamieszczać wasze przeróbki filmów, gier i wszystkiego z użyciem syntezatora mowy Ivona  . To ja zaczynam moją serią Gothic - Prawdziwa Historia:
Odcinek 1
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
Odcinek 5
Odcinek 6
Odcinek 7
Odcinek 8
Odcinek 9
Odcinek 10

Oczywiście będę to kontynuował (a na złość Wam buahahaha!), zapraszam do oglądania i komentowania  
Dark
Sep 1 2007, 21:05
Świetne !! Fragment z chlebem dla konia w 2 odcinku, (który zapożyczyłeś ode mnie) oraz texty orków na intrze i ogóle wszystko jest świetne  Dawno się tak nie uśmiałem  
IncLor
Sep 1 2007, 21:28
Ja tak ostatni raz się śmiałem jak widziałem Kononowicza xD Z grzybkami po prostu najlepsze :) : D
shergar
Sep 9 2007, 19:10
No fakt, głupie, ale dobre. Chociaż myślę, że bez inwektyw byłoby dużo lepsze.
Patok
Sep 9 2007, 20:19
żal.pl  

jest już 11 odcinek
http://pl.youtube.com/watch?v=2IA17KJBJ70

hehehehe bezi jednak coś potrafi  
vzp
Sep 10 2007, 16:11
hahahaha

brawo  
Lavius
Sep 10 2007, 16:27
To jest tak głupie że aż śmieszne  Ale takich rzeczy jest do cholery na youtube  
Patok
Sep 10 2007, 17:29
quarior a kiedy palniesz kolejnego odcinka  
Kibol
Sep 11 2007, 16:27
znalazłem następny: http://pl.youtube.com/watch?v=2ecl-hYI20w&...ser&search=
obóz punków
Patok
Sep 11 2007, 17:26
lol punki the best, pomysła mają jak zwiać. Za pomocą mistycznej niebieskiej musztardy  
niezły skład ma

Quarior gratki bo moje "Deja Vu" się przy tym chowa  
Dark
Sep 15 2007, 19:48
12 odcinek  Super już idę oglądać  
Brat Xardasa
Sep 16 2007, 19:15
Moim zdaniem takie filmiki są beznadziejne i głupie. Oczywiście są śmieszne, ale jest to humor na najniższym możliwym poziomie... Jedyne co mi się podoba to to, że są całkiem fajne nakręcone, ale ze względu na treść nie da się ich oglądać...  
Lesterek
Sep 17 2007, 13:15
Ja oglądąłem trochę ale no cóż nie wszystko mi się podobało to klnięcie i klnięcie tylko okalecza nasz piękny język za to niektóre teksty bez klnięcia byłyby fantastyczne na przykłład ten o atomówkach  ale kiedy chciał obejrzeć pozostałe odcinki po prostu jakoś mi uszy zwiędły i musiałem wyłączyć to tyle.
Kibol
Sep 19 2007, 16:37
Mnie mimo wszystko się to podoba, ale martwi mnie, że kolejne odcinki wychodzą coraz rzadziej. A jak ktoś chce to 13 odcinek
http://pl.youtube.com/watch?v=DwzJUFeMZEM
Quarior
Sep 19 2007, 19:45
Wiem, że humor nie trafia do wszystkich i nie mam do nikogo pretensji, bo to kwestia gustu  . Akurat przy robieniu prawdziwej historii wybrałem toaletowy humor  . A odcinki będą się pojawiać do końca, na pewno nie przerwę serii, na pewno zrobię jakieś sensowne zakończenie  .
Patok
Sep 19 2007, 20:05
nie no ciekawie jest bo nie ma tu żadnych zasad  widziałem gierdycha , bin ladena... ciekawi mnie kim będzie śpioch i jego szamani  mi pasuję tu stonka z czarnobyla a szamani to może ABW    
Niebieskooki
Sep 21 2007, 22:51
A ja zapraszam do oglądnięcia moich filmików  Znajdziecie je na Youtube wpisując NIEBIESK00KI  

PS zaraz dołączę linki:
1. Mój 1 filmik  Sprawdzałem jak to sie robi: http://pl.youtube.com/watch?v=b7zVWHk-gnU
2. Pierwszy odcinek mojego serialu  Nazwa wymyślona zanim dowiedziałem się o modzie o tej samej nazwie : http://pl.youtube.com/watch?v=0N8RRx20BIE
3. drugi odcinek mojego filmiku  : http://pl.youtube.com/watch?v=bcv1SUu25Lw
4. trzeci i najnowszy odcinek  :http://pl.
https://www.youtube.com/watch?v=TzO-LEs0dH4

PS. Fabułę wymyślam na bieżąco  Nie mam żadnego planu  ale w max 10 odcinkach powinienem się zmieścić
dekster17
Sep 22 2007, 08:53
Fajne te filmiki "prawdziwa historia", ale troche za duzo przeklinania...
Vierzba

Nov 19 2007, 10:56
Postanowiłem trochę odświerzyć ten temat...
Odc. 14 "Niespodzianka"
Odc. 15 "Bitwa o Wieliczkę"
Odc. 16 "Moherowa Baza"

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

Przeróbki Gothica
#1 2008-01-31, 10:20(Ostatnia zmiana: 2008-01-31, 11:32)
Podobnie jak zrobił to vierzba przed chwilą (dwa miesiące temu), odświerze trochę ten ów temat.
Jest już ostatni odcinek! (no fakt ameryki nie odkryłem, jest od miesiąca)
Gothic prawdziwa historia odcinek 17 Mocherowe bóstwo

Jest i kontynuacja alternatywna lecz nie tworzona przez quariora. W sumie to nawet dobrze że pozwolił on kontynuować produkcje galowi anonimowi (jeśli pozwolił, jeśli nie to prosze mnie nie wymieniać jako głównego informatora, bo ja nic nie wiem). W fabule jest mniej przekleństw a też nikt by przecierz nie chciał by nasz wspaniały quarior strzelił sobie nagle w łeb przy obsłudze movie makera (coś o tym wiem).
pierwszy odcinek kontyuacji

Jeśli było to mówione w innym temacie to przepraszam.

EDIT: właśnie skampiłem oficjalną kontynuacje! Quarior dodał ją wczoraj więc chyba nie jestem aż tak cofnięty:
Gothic - Prawdziwa Historia - OFICJALNA KONTYNUACJA
EDIT2: a Jołdrewno produkszon i a płotka bajts film. Troche kiepsko ci to wyszło pod koniec ale i tak tekstami wymiatasz

Okrutny

Okrutny

Użytkownicy
posty120
  • Użytkownicy
Super !!! Wspaniała kontynuacja! A  już myślałem że nie bedzie . Powodzenia !

FeisaR

FeisaR

Użytkownicy
posty116
Propsy16
  • Użytkownicy
Nie wiem czemu ale Prawdziwa Historia przypadła mi do gustu, chociaż nie jestem fanem takich filmów :D

"Now I stand, the lion before the lambs

and they do not fear...

They cannot fear
"

Arthas Menethil, The Lich King

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Ja wole Prawdziwa Historia Kontynuacja Alternatywna, coś takiego.
Są kaczyńscy (jeden ginie w zamachu :D ), Kononowicz :D  i 6 słoików musztardy których użyto przy tworzeniu bariery :D

Niezła beka z tego :D

Tyfus

Tyfus

Użytkownicy
posty121
Propsy8
  • Użytkownicy
nie przepadam za prawdziwą historią  :mellow:

WiToJcIe!!! xDD

hick12

hick12

Użytkownicy
posty48
  • Użytkownicy
Lepsza jest  OFICJALNA bo kręcona przez teką samą osobę.

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust

Baster

Przeróbki Gothica
#7 2008-01-31, 21:17(Ostatnia zmiana: 2008-01-31, 21:18)
Mi bardziej przypadła alternatywa, od tych kręconych przez Quariora, ale gorsza jakość i to trochę odpycha
Jednak najlepsze są przeróbki Quariora

Okrutny

Okrutny

Użytkownicy
posty120
  • Użytkownicy
Quarior kiedy nowe odcinki? Już pisałem że jest super ale co mi tam : super , super , super ! Wszystkie mi sie podobają. Oby tak dalej!

hick12

hick12

Użytkownicy
posty48
  • Użytkownicy
Kiedy kolejne odcinki Quarior, nie mogę się doczekać.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

Przeróbki Gothica
#10 2008-02-01, 15:57(Ostatnia zmiana: 2008-02-01, 15:58)
Przecierz pisał w opisie na Youtube że teraz będzie robił tylko okazjonalnie i nieregularnie. Nie bądźcie egoistami, dajcie człowiekowi odpocząć.

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Teraz ma dużo trudniej, bo nie tylko przerabia ale i nagrywa filmy.
Jak kogoś korci to niech obejrzy sobie alternatywne dokończenie (już jest 7 odc. !!!) koleś świetnie kręci filmiki, prawie tak jak są w Gothic - Der Film  ;(

Okrutny

Okrutny

Użytkownicy
posty120
  • Użytkownicy
Cytat: hwep link=topic=415.msg2537#msg2537 date=Feb 1 2008, 15:57\'
Przecierz pisał w opisie na Youtube że teraz będzie robił tylko okazjonalnie i nieregularnie. Nie bądźcie egoistami, dajcie człowiekowi odpocząć.
Sorki nie zauważyłem że to napisał . ale jest już następny odcinek!

pupu

pupu

Użytkownicy
posty35
  • Użytkownicy
ja pierdziu!!!Druga seria!!!!Pierwszą oglądałem 3 razy :PDoczekałem sie w końcu.P.S ile jest już odcinków bo ja widziałem tylko 2 :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry