TES:Morrowind 2684 6

O temacie

Autor

Zaczęty 2.10.2008 roku

Wyświetleń 2684

Odpowiedzi 6

Znag
  • Gość
Co sądzicie o tej grze ? Jak dla mnie to jedna z najlepszych gier w jakie grałem , ponieważ jest inna niż większość rpg i ma swój niepowtarzalny klimat . Było kilka wad typu np.npc cały dzień stali w tym samym miejscu lub łazili (mało urozmaicone zajęcia) i dziennik (fajnie zrobiony , ale jak się już zapisze z 200 stron to ciężko się połapać).

Lukan
  • Gość
Klimat fajny, ale sama gra jakoś mnie nie wciągnęła. Moim zdaniem nudnawa, brak akcji (może po prostu za mało grałem) i za duży i zbyt pusty świat.

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Ta gra ma klimat przez duże K. Setki zadań, kilkanaście gildii, przeogromny świat (pustkowia, ale czy tak nie powinno być na pustyni czy pastwiskach?)
Możliwość łatwej edycji tej gry. Narzędzia dla modderów dołączone są na płytkach wraz z grą. Dzięki temu do Morrowinda powstało kilka(dziesiąt) tysięcy modów, że wspomnę tu tylko o dualach, koniach, ulepszonej grafice, potworach (smoki) czy pojazdach "chodzakach" atst ze Star Wars. Zadania w grze w większości są mało skomplikowane typu przynieś, zanieś pozamiataj. To wada, ale jaki potencjał dla modderów.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Grę włączyłem pograłem 30min. i wyłączyłem. Przykro mi, ale wg. mnie Thoro ma rację. Mi się ta gra jakoś specjalnie nie spodobała... Sam dokładnie nie wiem czemu, ale o wiele bardziej ciągnęło mnie do Gothica.

Znag
  • Gość
Morrowind ma troche dziwny świat i rasy . No i trochę pusto . Nie każdemu się to podoba . Ja się przyznam , że morka przeszedłem dopiero za trzecim podejściem .

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Do tej gierki jestem nastawiony mocno negatywnie. Wielki świat. Może zbyt wielki, dlatego ciężko się odnaleźć i zrobić jakiś quest? Ale to nie jedyna wada, walka jest monotonna...

Możliwości moddingu ma duże, ale sama gra jest nudna. Może to wina tak szumnych zapowiedzi?

ADOLF

ADOLF

Użytkownicy
posty51
Propsy1
  • Użytkownicy
Ja morka przeszedłem całego wraz z obydwoma dodatkami, zaliczyłem większość questów. Gra mnie wciągneła, spędziłem nad nią 2-3 miesiące, i nie żałuje

CPU: AMD Phenom II X4 840 3.2 GHz

GPU: MSI Nvidia GeForce GTS OC 450 1GB

RAM: Elixir 4 GB 1600 MHz

Mobo: AsRock N68-GS3 UCC

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry