Jedynie dwa słowa do Znaga:
Napisałeś takie coś:
"Mało to razy było kiedy na forum pojawiał się modder gry X a zidiociali modderzy gothica mówili że to właśnie forum o moddingu gothica i ma wypierdalać? "
Ja się z taką sytułacją nie spotkałem , jest przecież m&b i oblivion np.
Próbowałem ściągnąć tutaj modderów M&B, tłumaczyłem tutki (co jak co, ale przetłumaczenie dziesięciu stron tekstu to nie jest kilka minut roboty). Z czym się spotkałem? Z tekstami, że to forum o Gothicu i nie ma tu miejsca na M&B, że nikt tutaj M&B nie zna itp. Nie zna, to w jaki sposób ma poznać? Czemu nie ma go poznać akurat tutaj? Czemu nie mamy zrobić forum o jednej z niewielu bardzo modyfikowalnych gier, która akurat nie ma swojego forum? Podajcie mi przykład drugiej takiej gry, która ma jednocześnie i duże możliwości modderskie, i nie ma swojego forum. Nie byłoby sensu ściągania tu modderów Wiedźmina, bo mają swoje forum. Nie byłoby sensu ściągania modderów GTA, bo również mają swoje forum. Ale M&B nie ma!
No, ale cóż - nie wypaliło, głównie ze względu na mentalność modderów Gothica i brak optymizmu, że jednak coś może się udać. Kontynuować tego nie zamierzam, dział można nawet usunąć. Sam temat miał być właśnie chyba o tym nastawieniu do rozwoju, nie o niczym innym.