Ale niezly, tylko jakby go rozwinac...
Hmm terminy gonily przez miesiąc

Może wydamy jakiegoś patcha misji + poprawiającego te 2 bugi w grze
Nom przeszedlem, ale szczerze.. myslalem ze to bedzie cos wiecej ;] chodzi mi tu o fabule.. taka standardowa, prostolinijna bo jesli chodzi o szczegoly to jest cool
duzy + to dubbing. Btw znalazlem kilka bugow^^ - Rodriguez czy cus takiego byl Magiem Ognia, w misji #msgote author=Malutki link=topic=3686.msg30891#msg30891 date=Sep 3 2008, 19:23\']Ale niezly, tylko jakby go rozwinac...

Nom przeszedlem, ale szczerze.. myslalem ze to bedzie cos wiecej ;] chodzi mi tu o fabule.. taka standardowa, prostolinijna bo jesli chodzi o szczegoly to jest cool
duzy + to dubbing. Btw znalazlem kilka bugow^^ - Rodriguez czy cus takiego byl Magiem Ognia, w misji Kusza kapitana#msgote author=Malutki link=topic=3686.msg30891#msg30891 date=Sep 3 2008, 19:23\']Ale niezly, tylko jakby go rozwinac...

duzy + to dubbing. Btw znalazlem kilka bugow^^ - Rodriguez czy cus takiego byl Magiem Ognia, w misji jak otworzysz dziennik jest napisany text z misji #msgote author=Malutki link=topic=3686.msg30891#msg30891 date=Sep 3 2008, 19:23\']Ale niezly, tylko jakby go rozwinac...

duzy + to dubbing. Btw znalazlem kilka bugow^^ - Rodriguez czy cus takiego byl Magiem Ognia, w misji Co sie stalo?#msgote author=Malutki link=topic=3686.msg30891#msg30891 date=Sep 3 2008, 19:23\']Ale niezly, tylko jakby go rozwinac...

duzy + to dubbing. Btw znalazlem kilka bugow^^ - Rodriguez czy cus takiego byl Magiem Ognia, w misji , no i po obejrzeniu tworcow wywala cie do pulpitu <moze ma tak byc>
co do rodrigueza, chodzilo nam tam bardziej o naszego bylego czlonka soulfire o tym samym nicku. Wylecialo mi z glowy, ze byl tez Mag ognia

Co do reszty, nie widzialem sprawdze.
Jedno pytanie.
Kto udzielił głosu głównemu bohaterowi?
W creditsach jest, ta sama osoba co kapitanowi czyli Martini (z tym, że zmodyfikowal on nieco głos)