Wiedźmin 46721 168

O temacie

Autor Veto

Zaczęty 10.08.2008 roku

Wyświetleń 46721

Odpowiedzi 168

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Wiedźmin
#20 2008-08-10, 22:42(Ostatnia zmiana: 2008-08-10, 22:45)
Mój ulubiony tekst. yhymmm "nie zdzierże i przypiepsze w ten naćpany pysk", albo "no to jak kurwa będze, robimy interes?":P

Znag
  • Gość
Cytat: Lord link=topic=3136.msg27322#msg27322 date=Aug 10 2008, 22:42\'
Mój ulubiony tekst. yhymmm "nie zdzierże i przypiepsze w ten naćpany pysk", albo "no to jak kutwa będze, robimy interes?";p
Albo rybak w 4 akcie.Nie kutwa tylko kurwa.W końcu rozmawiamy o wiedzmaku :D  .W ogóle teksty Talara są zajebiste.Salamandra.
Jebane gady.  
Płazy.
Co kurwa?
 :P

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nom,
albo jak gadamy z addą, wszystkie te rzeczy, sprowadzają sie do jednego - do piepszenia

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Dobra, kurwa każdy, kto grał w wiedźmina zna te teksty, a kto nie grał, to nie psujcie mu przyjemności.

A i jeszcze jedno Lord:

Jak cytujesz, to cytuj dokładnie, a nie kurwa piszesz na odwal się.

Znag
  • Gość
Cytat: Dekster XVII link=topic=3136.msg27333#msg27333 date=Aug 10 2008, 23:10\'
Dobra, kurwa każdy, kto grał w wiedźmina zna te teksty, a kto nie grał, to nie psujcie mu przyjemności.
Psuć przyjemność?Przecież jak napiszemy kilka takich tekstów to raczej na zachętę , bo przecież i tak pisząc nie oddamy klimatu dialogów mówionych w wiedzmaku , bo dubbling to też jego mocna strona.

A tak przy okazji , wie ktoś o co chodzi w ountrze?Co to jest za koleś , któremu wiedzmin odcina rękę i zabija?

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak przeszedłem wiedźmina pierwszy raz, to spędziłem dużo czasu na rozwiązanie tej zagadki.
I znalazłem jest to wiedźmin tak jak Gerald, tylko z innego zakonu w art'ach ma medalion węża, a nie wilka.

Znag
  • Gość
To może będzie następna część :roll:

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Będzie na bank:D
najważniejsze kiedy :roll:

MoHeR

MoHeR

Użytkownicy
posty57
  • Użytkownicy
Książka jest lepsza. Mam całą sagę.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja jedyne co z ksiązni przeczytałem to te opowadanie dołączone z grą,
Co sądzicie o WIEDŹMIN UPDATE ??

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Wiedźmin
#30 2008-08-12, 11:18(Ostatnia zmiana: 2008-08-12, 11:19)
Co sądzicie o WIEDŹMIN UPDATE ??
Skoro to jest aktualizacja, to powinni wysłać każdemu do domu za darmo. Wiem, że będzie można ściągnąć z neta za darmo, ale trochę duży rozmiar tego jest i mi zbyt długo by się ściągało. Ale jak zwykle chcą zarobić...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
. Ale jak zwykle chcą zarobić...

Nie najlepiej niech wytłoczą płyty, wydrukują poligrafie, zapakują i wyślą za darmo najlepiej prywatnym kurierem pokrywając koszty przesyłek. :roll:

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie najlepiej niech wytłoczą płyty, wydrukują poligrafie, zapakują i wyślą za darmo najlepiej prywatnym kurierem pokrywając koszty przesyłek.
Pewnie, że tak by było najlepiej, ale jak zwykle jedne słowo KASA ;(
A co do tego patcha to ja na bank nie będe pobierał bo jest
trochę duży rozmiar
9gb to bardzo duży rozmiar :roll:  mi by się tak tydzień pobierało ;(  
Ale patch jest przydatny nawet dla samych zmian twarzy, chociaż nie będe ukrywać, że wolałbym
Wiedźmina 2, albo conajmniej OFICJALNY dodatek ;(

Znag
  • Gość
I tak dobrze , że będzie można za 15 zł kupić  samą edycję rozszerzoną.  :roll:

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Wiedźmin
#34 2008-08-12, 11:55(Ostatnia zmiana: 2008-08-12, 11:55)
nie nie nie to tylko rozszeżenie bez gry
tutaj jest skład

Znag
  • Gość
Wiem.Mam orginał wiedzmina , więc wystarczy , że zarejestruję grę , kupię rozszerzenie za 15 zł i szczęście prawie w pełni :D

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja muszę zainwestować niestety kolejne 15 bo mi się tak płytka porysowała że nie da sie zainsalować :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Wiedźmin
#37 2008-08-12, 13:53(Ostatnia zmiana: 2008-08-12, 13:56)
Pewnie, że tak by było najlepiej, ale jak zwykle jedne słowo KASA 12.gif

Po prostu witki opadają, brak słów na takie coś. Może jak zejdziecie z matczynego garnuszka i zaczniecie zarabiać pieniądze to zrozumiecie że te nie rosną na drzewach. Nie wiem skąd te zdziwienie, przecież RED to nie jest instytucja charytatywna. Z resztą co ja wam będę tłumaczył, poczekajcie te kilka lat kiedy pójdziecie do pierwszej pracy, na truskawki albo na staż to zrozumiecie o czym mówiłem. A najlepiej kiedy dojdzie do tego rodzina, którą trzeba nakarmić i utrzymać.

Istnieje możliwość ściągnięcia za darmo, oczywiście i tak źle bo ktoś ma słabe łącze, drugiemu pies zjadł kabel itd. Najlepiej gdyby zapakowali w platynowe opakowanie i przynieśli na złotych tackach pokonując przy tym cały kraj, na kolanach bądź gęsiego.

Wielki plus dla REDU. Jak widać podeszli do projektu bardzo poważnie i nadal dbają o Wiedźmina. Najpierw ogromny support na forum, wsparcie dla modderów i pomoc techniczna a teraz jeszcze odświeżona wersja językowa, materiały dodatkowe oraz wszystkie wersje dźwiękowe jakie wyszły na jednej płycie. Jeszcze nigdy nie spotkałem się z takim podejściem developera do produktu który został już wydany.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Pewnie, że tak by było najlepiej, ale jak zwykle jedne słowo KASA 12.gif
A co do tego patcha to ja na bank nie będe pobierał bo jest
Wiesz co to jest ironia?

A ja mam kurwa pirata ściągniętego z rusko-chińskiego wareza, wersja językowa - japońska i nie ściągnę sobie patcha.

Nie każdy musi mieć grę, nie każdy musi mieć patcha itp. To, że nie masz kasy na coś, to nie znaczy, że musisz piracić Lord...

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po 1 - Ja się nie czepiam red'u za to, że biorą kase za patcha, pewnie ja też bym tak zrobił i nie to że nie mam kasy bo już pre-othera zamówiłem. Tylko chodziło mi o to, że napewno lepiej bybyło jak by je za free dawali, chociaż wiem, że potwornie dużo osób ma wiedźmina i zabulili by straszne pieniądze.
2 - Dex, niewiem czy dobrze zrozmiałem twojego posta, ale CDP red za darmo udostępnia tego patcha, jak bym go ściągał to nie było by piratwo.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry