Wiedźmin 46679 168

O temacie

Autor Veto

Zaczęty 10.08.2008 roku

Wyświetleń 46679

Odpowiedzi 168

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Równie dobrze mogą rozdawać samochody, nowe karty graficzne i srajtaśme. Jakieś utopijne wyobrażenia masz.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Wiedźmin
#41 2008-08-12, 16:03(Ostatnia zmiana: 2008-08-12, 16:03)
Lubie Hamleta :D

Znag
  • Gość
Kiedy wyjdzie wiedzmin update?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Kiedy wyjdzie wiedzmin update?
Zamawiając w pre-orderze, wyślą 18 września:
http://www.gram.pl/sk7_9wnfGu0_Wiedzmin_Update.html

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak zamówiłem w pre-otherze wiedźmina, wysłali mi 4 dni przed premierą, a pisali, że będą 2 dni. Więc to się może zmieić 2 w tą, 2 w tą, ale to nie rbi większej różnicy.

Znag
  • Gość
Próbował już ktoś z was modować wiedzmina D'jinnim(niewiem jak to się pisze)?Jeśli tak to jaki jest , jakie ma możliwości i czy są do niego dołączone poradniki?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ja coś tam ustawiałem w edytorze parę przedmiotów etc. Mozliwości ma duże. A tu poradnik po polsku: http://www.modders.dmkhosting.net/modders/...ic=1449&hl=

Znag
  • Gość
Dawno nie grałem w wiedzmina , dlatego pytam się czy była w nim możliwość pobicia przeciwnika czy zawsze od razu była śmierć?Chyba śmierć , ale chciałbym się upewnić.

Piskor

Piskor

Użytkownicy
ego masturbator
posty143
Propsy9
  • Użytkownicy
  • ego masturbator
Cytat: Znag link=topic=3136.msg27583#msg27583 date=Aug 12 2008, 21:52\'
Dawno nie grałem w wiedzmina , dlatego pytam się czy była w nim możliwość pobicia przeciwnika czy zawsze od razu była śmierć?Chyba śmierć , ale chciałbym się upewnić.

Definitywna śmierć. Jeśli się mylę, przepraszam, grałem tylko trzy dni od premiery gry. Potem już nie.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Wiedźmin
#49 2008-08-13, 00:03(Ostatnia zmiana: 2008-08-13, 00:05)
O ile życia ofiary nie ochroni, niezwykle spektaktuarna ucieczka :)  jak np Jawed i Magiter przed wieżą Alchemika

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Przecież w Wiedźminie są pojedynki na pięści. I tam się tylko pobija gościa. Tak więc myślę, że gdyby pokombinować trochę, to by się dało zrobić coś takiego.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szkoda że nikt do tej pory nie zrobił żadneg pożądnego moda do wiedźmina wliczając w to dubling i staropolszczyzne:D

Piskor

Piskor

Użytkownicy
ego masturbator
posty143
Propsy9
  • Użytkownicy
  • ego masturbator
Ma ktoś jakieś informacje co do poważniejszych modów takich jak np. Strands of Destiny? A może ktoś próbuje własnych sił w moddiingu Witchera?

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Wiedźmin
#53 2008-08-14, 10:30(Ostatnia zmiana: 2008-08-14, 10:31)
O ile wiem to gother moduje wiedźmina:D a modów jako takich ne widzie, dużo jest takich prostych zmieniajacych teksture (np miecza), głównego bohatera (Geralda np. na Jaweda albo Kube), poziom trudności itp

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
O ile wiem to gother moduje wiedźmina:
Dajże spokój  :D  

Słyszałem o paru grupach co to zamierzają wprowadzić elementy książkowe, których w grze zabrakło jak nowe stwory (dupler), czy krasnoludzka gra w karty okraszona ordynarnymi, sapkopodobnymi tekstami. Nawet pokazywali jakieś artworki. Na oficjalnej gry stronie spamują.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja myślaem że ty modujesz wiedźmka, ale dobra :)  
CO to tych modów to ja widziłem też gdzieś na angielskiej stronie o tolkienowej wersji,
lecz myśle że to toeż spam :D

Znag
  • Gość

Znag
Gość

Wiedźmin
#56 2008-08-16, 20:47(Ostatnia zmiana: 2008-08-16, 21:28)
Czy mógłby mi ktoś napisać link do ściągnięcia ceny neutralności.Czy jest jakiś inny link niż www.thewitcher.com?Ile on zajmuje?

EDIT:Czy do działania patcha 1.3 potrzebne są poprzednie patche?

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Czy mógłby mi ktoś napisać link do ściągnięcia ceny neutralności.Czy jest jakiś inny link niż www.thewitcher.com?Ile on zajmuje?

Zainstaluj patcha 1.3 i będziesz miał modyfikację.

EDIT:Czy do działania patcha 1.3 potrzebne są poprzednie patche?
Nie.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

Wiedźmin
#58 2008-08-22, 19:19(Ostatnia zmiana: 2008-09-23, 23:56)
Po niezwykel interesującej dysusji krytykującej PB, przyszedł czas wrócić do naszego narodowego RPG'a.
Oto gameplay Wiedźmina w "Edycji Rozszeżonej"
http://www.gram.pl/news_8gzjJO,8_Wiedzmin_gameplay_z_Edycji_Rozszerzonej.html
Wywiad z twórcami o edycji rozszeżonej
na gram.pl
LINK

Pierwsze recenzje na gram.pl
Link

EDIT: Mógł byś z łaski swojej nie dublować?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
I wyszła Edycja Roz... no właśnie czy taka znowu rozszerzona? Komentarze są różne od wychwalania do ostrej krytyki tego wydania. IMO CDPR poniósł porażkę wydając taką edycję. Problemy pojawiały się już przy instalacji. A nie kończą się na niej... W sumie od kilku dni próbuję uruchomić Wiedźmina 1.4, ale mam problem. Gdyby ktoś wiedział co zrobić, to niech da znać (tylko niech nikt nie wyskakuje z formatem, bo nie mam teraz czasu na takie rzeczy). Problem: Nie mogę uruchomić Wiedźmina i d'jinni. Wcześniejsze wersje się uruchamiały, teraz to tylko jest czarne tło i wywalenie do pulpitu z błędem "Program wykonał nieprawidłową operację". Nie pomaga wyłączenie sprzętowego przyspieszenia dźwięku. A tu są logi z folderu Wiedźmina errlog i z folderu Temp: http://www.sendspace.com/file/9bs8bi

0 użytkowników
Do góry