Prace 3D 1151208 3194

O temacie

Autor Zdunek

Zaczęty 20.01.2008 roku

Wyświetleń 1151208

Odpowiedzi 3194

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Moglibyście tak w ogóle napisać coś o moim krasnalu, bo nie wiem co z nim dalej zrobić :lol2:  Najpierw miał być górnikiem, potem mieszczuchem w kubraku, potem rolnikiem w słomianym kapeluszu. Co wybrać? Co poprawić?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Prace 3D
#2021 2011-11-30, 19:06(Ostatnia zmiana: 2011-11-30, 19:06)
Zrób mu flaszkę i przepity ryj. Będzie swojsko. :D

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
@Rybopiotr: Skoro ten toporek to gejmart, to po co kijowi taki wygładzony koniec? Tego i tak nie będzie widać.

makin' bacon

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Nie chciałem by to był całkowity stożek  :wink:

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Tego i tak nie będzie widać.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dokładnie, a poza tym możesz zrobić końce kija stożkowate i wypalić na nich zaokrąglenie.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zrób mu flaszkę i przepity ryj. Będzie swojsko. :D
Dalem mu na razie torbe przewieszona przez ramie, mala sakiewke czy cos i noz przy pasie. Chyba tyle, moge go zaczac mapowac. Nic wiecej mu nie potrzeba. Jak bede chcial teraz zrobic innego krasnala (inny "zawod") z innymi rekwizytami, to zrobie model od nowa. :)

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Poka, poka.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Pooookaż  :lol2:

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jeśli wygląda tak, jak na poprzednim screenie, to dorób mu ładniejszą brodę i popraw twarz. Wygładź, czy coś...

Wiktor Suworow, Akwarium

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Prace 3D
#2030 2011-12-03, 00:45(Ostatnia zmiana: 2011-12-03, 00:46)

Zajebisty model, stojący poziomem o kilka klas wyżej od innych prac wrzucanych na to forum. Długo go robiłeś?

iktorn

iktorn

Użytkownicy
posty89
Propsy12
  • Użytkownicy
Dawaj siatkę, ale to już !

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dracon, co masz na myśli przez ładniejszą brodę? Szersza, bardziej rozczapierzona? Popracowałem trochę nad modelem, jest już zmapowany (dość ciasno), ale wydaje się, że jeśli pozmieniam brodę to na mapie wciąż powinno się znaleźć trochę miejsca. A co z twarzą? Zacząłem pracować nad modelem HP, więc twarz w jakiś tam sposób zostanie poprawiona. Nie wiem, czy dam radę zrobić z nią cokolwiek na modelu LP, a mam nadzieję, że normalka załatwi sprawę. Ogólnie wszystkiego w HP nie będę robił, tylko to, co jest łatwiej zrobić w 3D niż w 2D, ale wydaje mi się, że głowa pójdzie pod nóż. Na chwilę obecną wygląda to tak (model jest zmapowany symetrycznie i także główna bryła na renderze jest symetryczna, co powoduje błędy np. na pasku):

Trisów zdaje się 1585.

Mark Twain

Madron89

Madron89

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Hej wam!, jestem początkujący i od jakiegoś czasu bawię się w modelowanie chce jedynie aby ktoś zerknął na to co mam. Modeluje w Blenderze i Cinema 4D mam jeszcze Maję ale coś ostatnio mi szwankuje ;/ najwięcej w Blenderze. Zrobiłem mieczyk ala ten z gothic'a 3, bez tekstur bo nie bardzo rozumiem to teksturowanie.
A i miecz ma:
Ve: 2392,
Ed: 4783,
Fa: 2396,
Proszę o jak najwięcej krytyki :)

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ogólnie lipa. Spróbuj sie poduczyć low poly. Potem, jak już zaczniesz lepiej kontrolować siatkę, możesz się w hi-poly bawić.

Wiktor Suworow, Akwarium

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Hej wam!, jestem początkujący i od jakiegoś czasu bawię się w modelowanie chce jedynie aby ktoś zerknął na to co mam. Modeluje w Blenderze i Cinema 4D mam jeszcze Maję ale coś ostatnio mi szwankuje ;/ najwięcej w Blenderze. Zrobiłem mieczyk ala ten z gothic'a 3, bez tekstur bo nie bardzo rozumiem to teksturowanie.
A i miecz ma:
Ve: 2392,
Ed: 4783,
Fa: 2396,
Proszę o jak najwięcej krytyki :)  
\/
\/
Ogólnie lipa. Spróbuj sie poduczyć low poly. Potem, jak już zaczniesz lepiej kontrolować siatkę, możesz się w hi-poly bawić.

Czy tylko ja nie widzę screena?

makin' bacon

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja też nie widzę

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
ja tez niewidze screena ale wedlug tych numerkov to potwierdzam dracona

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta
ja tez nie widze

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Prace 3D
#2039 2011-12-08, 20:46(Ostatnia zmiana: 2011-12-08, 20:47)
Gdy pisałem posta screeny były.

Wiktor Suworow, Akwarium

0 użytkowników
Do góry