Od ostatniej odpowiedzi minął miesiąc, więc myślę, że mogę napisać pokrótce o stanie prac projektu. Nadal idzie dobrze, ale powoli. Obecnie jest około 85% przeniesionych itemów, a modele oraz tekstury zostały przeniesione.
Wizualnie jest zaimplementowana Magiczna Bariera, gildie są przeniesione. Poprawiono kilka tekstur lub stworzono nowe oraz poprawiono kilka opisów itemów. Jestem teraz na etapie przenoszenia postaci do świata gry, jest ich sporo bo ponad 700 (w sumie nie wiem skąd tyle ludzi xD), a ponadto muszę porównać dokładnie twarze (między częściami różnią się numerami) plus nowe rutyny do nich z CZ, a na końcu dokładnie to sprawdzić.
Skrypty oryginału, które służą za podgląd to istna patologia, ale damy radę. Nie ma co liczyć na premierę w tym roku, ale myślę, że przyszły jak najbardziej. Po przeniesieniu postaci będzie jeszcze trochę pracy, ale zdecydowanie mniej, więc należy się spodziewać, że przez dłuższy czas nie będzie żadnej aktywności.
Pozdrawiam.
PS. Nie wymieniłem wszystkich zmian, które zostały zrobione od początku prac (października 2019), ale raczej wszystkie wymienione zostaną przy wydaniu modyfikacji.