Instalka moda 1611 4

O temacie

Autor Leoxiq1993

Zaczęty 3.05.2019 roku

Wyświetleń 1611

Odpowiedzi 4

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty178
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz
Siemano. Probuje zainstalowac u kumpla na pc Moda velaya. Instalka nie widzi odpowiedniego folderu (chyba Musial bym miec gothica zainstalowanego dokladnie tak jak "przypuszczalnie" czyli program files, jowood etc. Ale mam przez steama to nie da rady.
Powie mi ktos jak moglbym rozpakowac instalke, zeby zrobic to recznie?

Pozdrawiam mame i tate

dexter19

dexter19

Użytkownicy
posty17
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Masz zainstalowane Playerkita i system packa? Możliwe że dlatego nie czyta folderu.

Leoxiq1993

Leoxiq1993

Użytkownicy
Mistrz
posty178
Propsy75
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Mistrz
Mam, mam . Velaya ma po prostu spieprzoną instalkę.
Rozwiązaniem jest raczej "rozpakowanie", lub gdyby ktoś gdzieś wrzucił pliki to ręcznej instalacji.

Pozdrawiam mame i tate

Fabio

Fabio

The Modders
posty3467
Propsy2150
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Problem może być tylko u ciebie, to zależy od tego jaką ścieżkę domyślną ustawiła osoba (zależy od wersji Windows, partycji itp itd.), u ciebie akurat padło na to, że trzeba tak to obejść. Dlatego mimo wszystko dobrze robić wersję bez instalek dla bardziej "kumatych" lub staranniej sprawdzać instalki.

Patrix9999

Patrix9999

Użytkownicy
posty127
Propsy38
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Fabio
Problem może być tylko u ciebie, to zależy od tego jaką ścieżkę domyślną ustawiła osoba (zależy od wersji Windows, partycji itp itd.), u ciebie akurat padło na to, że trzeba tak to obejść. Dlatego mimo wszystko dobrze robić wersję bez instalek dla bardziej "kumatych" lub staranniej sprawdzać instalki.

Nie powiem, bardzo pomocna odpowiedź.
Wracając do oryginalnego pytania, wystarczy że:
1.pobierzesz i zainstalujesz program 7zip
2.klikniesz PPM na plik i z menu kontekstowego wybierzesz (7zip->otwórz archiwum)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry