Postacie nie wykonują rutyn 4331 5

O temacie

Autor Chilly

Zaczęty 1.10.2018 roku

Wyświetleń 4331

Odpowiedzi 5

Chilly

Chilly

Użytkownicy
posty27
Propsy48
ProfesjaAktor głosowy
  • Użytkownicy
Zrobiłem paczkę z modem i nadałem nowo stworzonym postaciom proste rutyny typu stanie z założonymi rękami, albo modlitwa, ale zamiast tego postacie stoją bez ruchu jak kłody. Co jest tego przyczyną?

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1625
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

pawbuj

Postacie nie wykonują rutyn
#1 2018-10-02, 10:18(Ostatnia zmiana: 2018-10-02, 10:42)
Zrobiłem paczkę z modem i nadałem nowo stworzonym postaciom proste rutyny typu stanie z założonymi rękami, albo modlitwa, ale zamiast tego postacie stoją bez ruchu jak kłody. Co jest tego przyczyną?

Przyczyną tego jest twój brak wiedzy, (także i większych chęci) próby rozwiązania problemu poprzez zakładanie mało konkretnych tematów na forum (naliczyłem 6 w ost. czasie).

Samemu nie wysilasz się , żeby problem ( który jest banalny) rozwiązać.  Przy takim podejściu pomoc komuś takiemu to strata czasu.

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
Samemu nie wysilasz się , żeby problem ( który jest banalny) rozwiązać.  Przy takim podejściu pomoc komuś takiemu to strata czasu.

I rzekł to człowiek, który sam często zawraca głowe trywialnymi problemami. O ironio.  :lol2:

pawbuj

pawbuj

Użytkownicy
posty1625
Propsy135
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy

pawbuj

Postacie nie wykonują rutyn
#3 2018-10-04, 15:00(Ostatnia zmiana: 2018-10-05, 11:36)

I rzekł to człowiek, który sam często zawraca głowe trywialnymi problemami. O ironio.  :lol2:
dzięki , ze mi o tym przypomniałeś .
Szkoda tylko, że sam specjalnego poziomu w moddingu nie reprezentujesz. :antyprops:

Edit:Nie zgaduj (pajacu)-  błaznujesz i nie bedę z tobą dyskutował.

Patrząc po propsach kręci to wyłącznie tobie podobnych.  :facepalm:

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
Niech zgadnę - bo nie modduje? :lol2:

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Pokaż startup.d oraz skrypt postaci. I zawsze to rób jak chcesz zwiększyć szansę na odpowiedź co do twojego problemu. Ale na forum to jest tego pełno akurat.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry