Jakos nie widzę żeby ci ludzie się wypowiadali na temat tego co napisałem i co będzie każdy wyolbrzymia a jasno jest napisane co zostanie poprawione i jak narazie tylko tobie nie pasuje aby to zostało poprawione.
Nie przesadza. Nie wszyscy życzą sobie zmian w balansach etc, nawet jak jest to w granicach dobrego smaku.
No to już jeden argument obalony

To nie są moje zmiany a zmiany potrzebne ja wiem ze tobie nie przeszkadza ze gildia kupców nie działa masz totalnie w dupie to ze sagita i hagen maja problem z dialogiem w sumie pewnie masz tez w dupie to ze gra ma około 180+ problemów cześć z nich możemy załatać ale ty tego nie chcesz i spoko możemy tego nie robić, zrobimy to tylko dla siebie i dla nikogo więcej tylko napisz tutaj żeby każdy widział ze bierzesz to na siebie.
No to typie idź łatać te bugi, bo póki co zapowiadasz, że zwiększasz życie brzytwiakom i panterom o 1000 hp, więc kolejny argument obalony. Dosłownie jak z dzieckiem, ale mnie to nie dziwi, retoryka Twoich wypowiedzi nie zmieniła się nic przez ostatnie 4 lata.
Moja zmiana to by była gdybym chciał coś dodać jakie nowe bronie armory itp podrasować potwory, bossów itp itd, czy coś takiego w logu zostaną napisane? no tak nie i nic takiego tez nie będzie bo raz ani ja ani z tego co wiem Thompson nie mamy na to czasu i chęci w sumie tez, dwa nie jest to potrzebne bo z tego co widzę ludzie na to nie narzekają.
Nie, Twoją zmianą jest właśnie dodawanie większej ilości roślin u handlarzy, dodawanie broni dla ŁS czy Paladyna, nie pamiętam już kogo i kolejne zmiany. Chcesz się bawić? Baw się, ale z własnym modem lub tym w formie OPCJONALNEJ ŁATKI, bo za cholerę nie czaisz, że nikt Ci nie broni łatać faktycznych bugów z moda, tylko że Ty się tym nie zajmujesz. Obecnie bawisz się nie swoim modem, wymuszasz na graczach te zmiany (czego byłeś przeciwnikiem w ramach Global Moda, cóż za hipokryzja) i uważasz, że to wszystko jest koniecznie, a nie jest. Subbtelne zmiany czy nie, potem coś spierdzielisz, dodasz, nikomu nie powiesz, a potem przez Ciebie będą lecieć teksty w stylu "Ruskie są spierdolone". Nie Tizgar, od samego początku jak maczasz palce w Returnie to widzę, że coś się psuje, coś kombinujesz. Ciekawe jest też to, że w opisie moda nie ma zawartych informacji o tym, że coś dodaliście. Ciekawe czemu?

Daj już spokój @Simen niech łatają te jebane bugi, druga sprawa, żadna ze zmian które dał w changelogu @Tizgar nie miesza w balansie. Od kilku dni nieustannie się tu kłócicie, niczemu to nie służy.
Doceniam chęć zażegnania konfliktu, ale prawda jest taka, że jak mu teraz nikt nie powie, by się ogarnął, to wszyscy tego pożałujemy.