@Keldorn też dziada nie lubię, ale niestety nie masz odpowiedzi, bo niewielu ludzi jest gotowych zaryzykować dziesiątki godzin rozgrywki by się przekonać czy już to zmienili. Dodatkowo zabija się go dla gildii zabójców zdaje się, byłoby to znacząco utrudnione gdyby był w więzieniu.
Tzn. nie do końca masz rację
Grając na czystym Ret2.0 bez AB wsadzałem Canthara do pierdla, on chyba w 3 czy 2 akcie wychodzi z niego i trzeba zapłacić mu haracz bo nikt nie będzie kupować stuffu na rynku to wiadomo, Sara tak na prawdę nie znikała tylko siedziała na ławce obok knajpy Coragona ale w AB teraz on tam siedzi... dodatkowo pobyt Canthara w więzieniu nie koliguje z zadaniem na jego głowę bo można po prostu poczekać aż wyjdzie z więzienia sam
Później jest q na nowy stragan dla Sary itp.
Pytanie pojawiło się dlatego że to co opisałem robiłem wcześniej bez zastanowienia i nigdy nie miałem z tym problemów dopiero po przeczytaniu solucji na steam zauważyłem że autor opisuje ten q jako problematyczny z naciskiem na "możesz zablokować sobie wątek..." Dla pewności wkopię Sarę, myślałem że może ktoś z sentymentu do Sary przeszedł już moda i mógłby opisać ale widać tutaj każdy broni Canthara
nie no luz.