[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1167824 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1167824

Odpowiedzi 5178

Septon

Septon

Użytkownicy
posty23
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Super wielkie dzięki za porady 😍 jeszcze jedna sprawa z darów od Innosa (bo akurat gram magiem ognia) brać manę czy inta?

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja zawsze brałem inteligencję bo manę łatwiej zdobyć, a wolę silniejsze zaklęcia niż więcej zaklęć.

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Magowie tylko i wyłącznie Int.

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

huczu

huczu

Użytkownicy
posty25
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam dwa pytania
Kiedy dokładnie można zostać magiem wody bo wszedłem do jarkendaru i Saturas dalej mówi że nie jestem gotów (mam 32int i 160many)
Czy można zmienić animacje szpad na zwykłe miecze tak jak to było w podstawowym gothicu ?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
1. Nie ma w dzienniku? Chyba potrzebujesz 40 inta.
2. Nie.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Ktoś grał guru i w jakie runy iść? ogólnie wbijam manę może 1-2 krąg magi i będę czyścił khorinis kopie rudę śpię i palę zielsko

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Witam jak moge ulepszyc Pancerz rycerza ? modlitewnik przeczytany  mam 40k golda mam 150 karmy u Inosia mam w sankturarium stoje i co dalej ? wyskakuje mi opcja z ulepszeniem pancerza ale nic nie ma

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Witam jak moge ulepszyc Pancerz rycerza ? modlitewnik przeczytany  mam 40k golda mam 150 karmy u Inosia mam w sankturarium stoje i co dalej ? wyskakuje mi opcja z ulepszeniem pancerza ale nic nie ma

Na pancerz rycerza potrzeba ileś tam sztab magicznej rudy, i kilka skór, chyba cieniostwora.

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Noo tak... przeciez ja chwile wczesniej wszystko opedzlowalem mysliwym... Wielkie dzieki :)

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Noo tak... przeciez ja chwile wczesniej wszystko opedzlowalem mysliwym... Wielkie dzieki :)

Dlatego należy czytać wpisy o nowych umiejętnościach :)

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie mogę sprawdzić umiejętności drugiego ognika ?

templartitan

templartitan

Użytkownicy
posty882
Propsy96
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@xKondziox shift+f5,potem shift+h żeby włączyć fokus i wchodzisz w nim w interakcje

Procek - i5-4460 3.9 GHZ
Karta Graficzna -GTX 970 MSI
Pamięć Ram - 16GB
https://steamcommunity.com/id/templartitan/

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No właśnie nie mogę ... Chodzi mi o tego ognika który jak to Vatras powiedział "Ma Swoją Wolę" ... Szuka i zbiera itemki

Post połączony: 2019-03-22, 00:05
Mój błąd ... Mówimy o tym samym ogniku ... Jednak nie wiedzieć czemu nie mogę nic z nim zrobić prócz przywołania go

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W SnC kręgi magii można zdobywać tylko w określonych rozdziałach (tj. 4. krąg w 4. rozdziale 3. w 3. rozdziale itd.)? Bo mam 450 many w 2. rozdziale ale nie mam 3. kręgu, mogę się go nauczyć ale to kosztuje 30pn a to trochę dużo przy 2pn na poziom.
Ponawiam pytanie.

Post połączony: 2019-03-22, 11:00
@xKondziox Musisz go nauczyć. W okienku, które pojawia się gdy nawiązujesz dialog naciskasz odpowiedni przycisk i wtedy go uczysz (np. "1" dla nauki szukania broni).

Aziral

Aziral

Użytkownicy
posty92
Propsy22
  • Użytkownicy
Czy to normalne, że Ginnok się u mnie nie pojawia (Zadanie Mroczny Zakon)? Z tego co wiem to powinien stać przy sarkofagu na końcu grobowca, ale go tam NIE MA.
Czy ktoś też miał ten problem?

Andy

Andy

Użytkownicy
posty47
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mag ognia
Poziom Gothic
1,7k HP 550 many +340 inta(z bonusami)
3 Krąg
Da radę zrobić  w 2 roz. demona z bagien i kopalnię orków?
Opłaca się wydać 10 pn na naukę walki bronią orków bo jest do kupienia kostur co daje 2x tyle inta co laska kapłana, czy może zaraz znajdę coś jeszcze lepszego?
@edit
Wie ktoś gdzie można zdobyć większa ilość serc kamiennego golema(prócz fortecy w gd i jaskini za piramidą).

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
@Andy Kostur jest do kupienia po osiągnieciu 100 pkt reputacji. Nie wymaga orkowej broni. To zwykly kostur. Masz prawie 600 many. Dobij ją i weź sobie 4 krąg w 3 rozdziale. Z dużą kulą ognia jestes w stanie czyscic wszystko.
Serca czasami sprzedaje Luthero.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Czy kojarzy ktoś może czy można gdzieś kupić albo znaleźć pas dla paladynów?

U onara są mocne pasy dla najemników, magowie mają dla magów, a dla paladynów nic nie ma, u żadnego handlarza ( R4 )
Sprawdziłem handlarzy w zamku GD, i khorinis.

Czy może po prostu nie ma takich pasów dla paladynów, tzn takie z bonusem do obrony ze zbroją paladyna.

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jakieś porady na maga z wieży na pustyni adanosa? Generalnie wygląda to tak, że bije go, aktywuje on umiejętność, puff deszcz ognia i gine. Nie ważne czy go bije, czy nie. Gram magiem ognia

0 użytkowników
Do góry