Mam problem, nie dostałem zadania drewno na palisade w kalendarze. Wypiłem bandytów z wierzy ogólnie zrobiłem ale questa już tam w drugim rozdziale. Ale Malcolm dalej sobie miłuje A henry nie ma żadnej linijki dialogi tylko koniec. Wiem siedzi sobie w wiosce piratów. Sprawdzałem nie mam questa ani szczerego ani zrobionego drewno na palisade czy Malcolm no bo on żyje. Gadałem z wszystkimi. Nie chce zaczynać od nowa A bez tego q nie dokończę chyba modyfikacji?

jak Boga kocham, zapiszę tego posta do Gramatycznych Nazistów:
Palisada w kalendarze - w co?; wypiłem bandytów - smaczni byli? I w ogóle w tym zdaniu o co chodzi?; Malcolm dalej sobie miłuje - kogo sobie miłuje?; Henry nie ma linijki - może ekierkę ma?; Szczerego questa nie masz - Może coś przed tobą ukrywa? itp, itd...
Dobra a teraz odpowiadając, bez tego ukończysz modyfikację ale może się to uda odratować:
Jeżeli tego nie robiłeś to - idź do Bonesa, pogadaj kto może cię czegoś nauczyć, idź do Henrego spytaj czy możesz się dołączyć do grupy abordażowej, pochwalisz się od razu, że bandytów z wierzy zabiłeś i w tedy powinien ci dać questa na drewno i Owen powinien być koło znanej przepaści