[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1167855 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1167855

Odpowiedzi 5178

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jakie ciasta, zupy robić na magu? Niektóre składniki się powtarzają i nie wiem co jest bardziej Opłacalne

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@RDK Masz, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś. https://ufile.io/yh6jf
I tbh strasznie słaba postać na tym etapie.

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@xMefistox Miodowe ciasta bo dają inteligencję i grzybowe bo dają manę.

Patrix

Patrix

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy
@Patrix Musisz wrócić na początek lokacji, zbierasz rzeczy z pokoju świeżo otwartego, później wchodzisz w korytarz po lewej w miejscu gdzie walczyłeś z tym szkieletem z tarczą, dochodzisz do przełącznika, uruchamiasz go, wracasz do mostu i po kolumnie wchodzisz do komnaty jaka Ci się otworzyła(na górze).

Okeeej, czyli serio musze zabić tego cholernego druida z pierdyliardem hp?  :lol:

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakie zadania/wątki trzeba ukończyc w 2 rozdziale?

Diwajn

Diwajn

Użytkownicy
posty31
Propsy5
  • Użytkownicy
Mam problem z nauką run, wbiłem 4 rozdział i tak samo jak w 3 rozdziale czyli kolejno przy 3 i 4 kręgu nie mogę nauczyć się żadnej runy nekromanty,ani u Xardasa ani u Kreola.

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Diwajn A nauczyłeś się tworzenia runy z 2. kręgu tej za 10PN?

Diwajn

Diwajn

Użytkownicy
posty31
Propsy5
  • Użytkownicy

tedddy_bear

tedddy_bear

Użytkownicy
posty857
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To masz to samo co ja miałem. Chciałem przeskoczyć 2. krąg i mogłem się nauczyć 3. kręgu ale już nie tworzenia run.
Musisz nauczyć się tej runy za 10PN z 2. kręgu.

JDOrka

JDOrka

Użytkownicy
posty42
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Patrix Dokładnie tak, ale walka nie jest najtrudniejsza, jedynie trochę żmudna

miqku

miqku

Użytkownicy
posty34
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hejo pytanko jak używać starożytnych kamiennych tabliczek .

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
@miqku W chatce Vatrasa masz specjalny stól. Vatras wspomina o tym w dialogu i jest informacja o tym pod klawiszem 'H'.

miqku

miqku

Użytkownicy
posty34
Profesjabrak
  • Użytkownicy

ZdzislawPetarda

ZdzislawPetarda

Użytkownicy
posty101
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ktoś mi powie gdzie jest klucz do magazynu paladynów w GD? czytam solucje i pisze, że na dachu nad bramą ale jestem tam i nic nie ma. (Uprzedzając pytałem sie Miltena)

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Brakuje mi ledwie 3many by bez pn zrobić zadanie z wymaganiem 60many robiłem już sposoby z księga za 400 nie pamiętam nazwy dała 2many + datki u Darona i Vatrasa są jeszcze jakieś inne sposoby? wino zapomnienia może mógłbym zrobić ale muszę mięć ognisty język chyba chodzi o jaszczurzy był u lutero ale musialem go oddać, więc nic nie przychodzi mi na myśl :/ najwyżej te 2pn wydam

Brakuje 2 many jest możliwość podbicia ale to książka za 5k hajsu.. jest inna opcja? nie marzy mi sie wydawać takiej sumy na początku gry mam ważniejsze wydatki :PP

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Ma ktoś jakieś porady do walki ze Smokiem Ożywieńcem (Avatar Beliar)? Zasadniczo jestem w czarnej dupie :D (sam jestem sobie winien, najwyższy poziom trudności) . Bydlak ma 240k hp, leczy się po 20k, po jego obszarowym spellu zostaje mi całe 160 hp, a do tego przyzywa 15k hp szkielety.
Gram Magiem Ognia.

kam1802

kam1802

Użytkownicy
posty155
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@ZdzislawPetarda Na piętrze budynku, którym jest Engrom jest taki korytarz prowadzący na zewnątrz, w nim masz drabinę, która prowadzi na wieże, tam powinien być klucz.
@Sorfarius A co z zadaniem Antyczne Relikty (to specjalnym setem pierścieni i amuletem)? One powinny dać ci dostatecznie dużo many.

xKondziox

xKondziox

Użytkownicy
posty358
Propsy16
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Gdzie znajdę prawdziwe statuetki dla Cassi? Zależy mi na nich bo reputacja większa będzie :D

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
Prawdziwa jest tylko jedna - to ta z goblinów z jaskini naprzeciwko Bustera.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To masz to samo co ja miałem. Chciałem przeskoczyć 2. krąg i mogłem się nauczyć 3. kręgu ale już nie tworzenia run.
Musisz nauczyć się tej runy za 10PN z 2. kręgu.

O_O o co za trolle, ja nie miałem problemu z opisaną runą bo nauczyłem się od razu jak tylko mogłem i I rodział nią przeciosałem.
Ale to wyjaśnia czemu nie miałem możliwości nauki na 3 kręgu przywołania szkieleta wojownika ani na 5 kręgu armi ciemności. Bo nie nauczyłem się na 1 kręgu przywołania szkieleta goblina!  :facepalm: a na ch.. komuś szkielet goblin :D

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

0 użytkowników
Do góry