[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1167557 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1167557

Odpowiedzi 5178

Buub

Buub

Użytkownicy
posty302
Propsy53
  • Użytkownicy
Ja pierdole...
Ze sztabek robisz prety a z rudy robisz sztabki
On ci otwiera mieszki bajer dla leniwych

Nie prawda. Pręty można robić z rudy. Sztabki są do biżuterii i ulepszeń pancerzy.

@JDOrka Otwieraja krate w tym samym pomieszczeniu. Od najjaśniejszego niebieskiego do całkiem czarnego. tę na poczatku otwiera się po 2 bossie chyba.

JDOrka

JDOrka

Użytkownicy
posty42
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Buub Nawet nie zwróciłem uwagi, że nie wszystkie świecą tak samo, dziękuję za odpowiedź. A krata z początku otworzyła mi się właśnie po Xardasie, przynajmniej autorzy pomyśleli i napisali o tym w dzienniku.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
A takie pytanko polecacie zrobic misje z testem torlofa na koszmarze? Musiałbym 1k golda wydac ogolnie ciezko zabic bandytow..

Ogolnie to po dolaczeniu do bractwa strace zadania najemnikow.. Chyba z 3 zadanka
I drugie czy do gildi kupcow moge dolaczyc po dolaczeniu do guru? (Bractwa)

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

Paleczka999

Paleczka999

Użytkownicy
posty4
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam własnie gram w ab i mam problem z zadaniem. które zleca reven która siedzi zaraz koło tawerny orlana zadanie nazywa się bandyci w tawernie. i trzeba jej przynieść sakiewkę złota ale nie wiem gdzie jej szukać.

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sorfarius Możesz dołączyć.
@Paleczka999 Szukaj w ciele bandyty, który stoi całe 30 metrów od karczmy w kierunku do GD.

krzysio2138

krzysio2138

Użytkownicy
posty24
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Skąd wziąć przepis na manę z ciemnych grzybów? Jestem w drugim rozdziale, a Constantino ma tylko przepis na ochronę magiczną z tych większych grzybów.

Prokhorovoka

Prokhorovoka

Użytkownicy
posty200
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@krzysio2138 nie ma już tyle przepisów jak w  returningu 1.0 z ciemnych grzybów możesz zrobić zupę, której uczy Snaf w Jarkendarze.

Sorfarius

Sorfarius

Użytkownicy
EroSennin!
posty459
Propsy12
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • EroSennin!
Halvor liczy wartosc podobno mieszkow i daje zloto ok.. Ale problem w tym ze ja mam jeden mieszek a on proponuje 325 golda + potem znika mi kilka przedmiotow byc moze wartosciowych a moze i nie wiec jak to z tym jest?

Nie wierzę w żadnego Boga, bo nie muszę. Życie mnie nauczyło że w życiu liczą się dwie wartości, więzi i marzenia.
Kosmos jest ogromny, a my jesteśmy tylko pyłkiem na tle miliardów innych istot żywych, bo sądząc że jesteśmy jedyną inteligentną cywilizacją z jednym słusznym Bogiem we wszechświecie, tylko dajecie oznakę ogromnej ignorancji i głupoty.

JDOrka

JDOrka

Użytkownicy
posty42
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Sorfarius Może masz w ekwipunku sterty złota(rodem z Gothica 3), wtedy również je zlicza.

Andy

Andy

Użytkownicy
posty47
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Szybki sposób na zarabianie pieniędzy (AB)
Strażnik który nas prowadzi na egzekucje nie rusza się a gdy idę sam to "zastrzelają mnie łucznicy" , czy ten quest jest zbugowany czy możne coś złe robię?

xMefistox

xMefistox

Użytkownicy
posty312
Propsy17
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Masz Najnowszą wersję?

Jakieś rady do gry magiem ognia? Dużo stworzeń nie ma na ogień wrażliwości.

Andy

Andy

Użytkownicy
posty47
Propsy5
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Masz Najnowszą wersję?
@edit
Jednak nie, na rożnych linkach są rożne wersje ....

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Czy jest jakaś alternatywa dla eliksiru życia który uczy constantino?
Bo wymóg szczawiu królewskiego powoduje że ten eliksir jest totalnie nie opłacalny i nie ma sensu nawet się go uczyć.
W takim wypadku jest bez użytecznym eliksirem.

Więc na czym najlepiej wbić życie, na jagodach?

R.Loos

R.Loos

Użytkownicy
posty373
Propsy66
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Głównie jagody, a w mniejszym stopniu szarlotki, wino zapomnienia (albo to drugie), zdobyte na mapie mikstury życia (racja, uczyć się wytwarzać kompletnie nie warto) i dla tych którzy mają trochę więcej PN to nauka u NPC. Ewentualnie jakieś jedzenie szynki itp. ale to jednorazowe bonusy, choc warto z nich skorzystać

Pół litra na dwóch jest dobre kiedy jedna osoba nie pije

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@garry18 A co innego chcesz robić z tych szczawi?

Patrix

Patrix

Użytkownicy
posty28
Propsy2
  • Użytkownicy
runa teleportacji krotkodystansowej ktos uczy wytwarzania? Czy trzeba gdzies zdobyc? Jeśli tak to gdzie?

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam problem z zadaniem "Facet bez dziury chodzi ponury" po trzech dniach, gdy chcę zabrać Sonję to kręci się wokół ogniska i w sumie tylko tyle. Jak mam ją zabrać?

WhiskasReturn

WhiskasReturn

Użytkownicy
posty213
Propsy40
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Rockplat Wróc do burdelu i prześpij się godzine.

Rockplat

Rockplat

Użytkownicy
posty108
Propsy5
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Rockplat Wróc do burdelu i prześpij się godzine.
Dzięki, pomogłeś.

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
@garry18 A co innego chcesz robić z tych szczawi?

Na przykład mikstury siły?

0 użytkowników
Do góry